Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TESLA EliteCook K80 Deluxe

Zobraziť katalóg
TESLA EliteCook K80 Deluxe
2,8 5 hodnotení
Multifunkčný hrniec s príkonom 1500 W, objem 6 l, počet programov: 16, tlakové varenie, varenie v pare, opekanie, dusenie, pečenie, smaženie a pomalý var, vhodné do mikrovlnky, časovač, udržanie teploty, termostat, ochrana pred prehriatím, displej, automatické vypnutie, naparovač na ohrev zeleniny, parný kôš, regulácia teploty, odložený štart, dvojité varenie a automatické programy
Kód:  TESMH090

TESLA EliteCook K80 Deluxe

Doprajte si navonok chrumkavé, ale vnútri šťavnaté pokrmy

Kúpte si do vašej domácnosti multifunkčný hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe, s ktorým bude varenie rýchle, ľahké a vždy chutné. Uvarte vaše jedlo rýchlejšie vďaka tlakovému vareniu a nakoniec mu dodajte neodolateľnú chrumkavosť. Model K80 Deluxe vychádza z populárneho a oceňovaného modelu TESLA EliteCook K70.

Kľúčové vlastnosti multifunkčného hrnca TESLA EliteCook K80 Deluxe

  • Multifunkčný elektrický tlakový hrniec a teplovzdušná fritéza v jednom
  • Spotrebič TESLA EliteCook K80 Deluxe v sebe spája hneď 12 zariadení: tlakový hrniec, teplovzdušnú fritézu, pomalý hrniec, Sous vide, ryžovar, jogurtovač, naparovací hrniec, panvicu na vyprážanie alebo restovanie, varič vajíčok, ohrievač jedla, sušičku jedla a sterilizátor
  • Ovládacie tlačidlá na prednom paneli multifunkčného hrnca TESLA sú v češtine
  • Multifunkčný hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe má inovatívny dizajn s jedným vekom
  • Vnútorný hrniec z nerezovej prémiovej ocele sa ľahko čistí a je možné ho umývať v umývačke riadu
  • Praktické originálne silikónové veko TESLA
  • 24 naprogramovaných hodnôt na ľahké a rýchle varenie
  • Až o 70 % rýchlejší ako bežný spôsob varenia (šetrí váš čas aj peniaze)
  • Digitálne ovládanie s veľkým LCD displejom
  • Možnosť ručného nastavenia dĺžky varenia a tlaku
  • Tlakový hrniec TESLA ponúkne dve úrovne nastavenia tlaku (Vysoký tlak/Nízky tlak)
  • Zdravé fritovanie s až o 80 % menším množstvom tuku
  • Technológia dynamického prúdenia teplého vzduchu Heat2Flow
  • Ručné nastavenie času a teploty teplovzdušného varenia/sušenia
  • Fritovací hrniec TESLA súčasne uvarí hlavné jedlo aj prílohu
  • Možnosť vyprážania/restovania/zahustenia pokrmu bez horného veka
  • Program „Smaženie“ s tromi úrovňami teploty
  • Odložený štart (časovač) až o 24 hodín
  • Vypnutie zariadenia pomocou tlačidla na ovládacom paneli
  • Počas varenia teplovzdušná fritéza TESLA nevytvára takmer žiadnu paru, zápach alebo hluk
  • Držiak na horné veko na každej strane hrnca, vhodné pre ľavákov aj pravákov
  • Mikroprocesorom riadená regulácia teploty na presné nastavenie bezpečného tlaku v hrnci
  • Zvuková signalizácia pri ukončení varenia s automatickým prepnutím do režimu udržiavania teploty hotového jedla
  • Telo hrnca TESLA je vyrobené z nerezovej ocele
  • Multifunkčný hrniec EliteCook K80 Deluxe je vhodný až pre 6 osôb
  • Praktický odpojiteľný napájací kábel

Multifunkčný hrniec TESLA oplýva digitálnym displejom

Na uľahčenie používania disponuje multifunkčný hrniec TESLA veľkým digitálnym displejom s modrým podsvietením. Zaiste oceníte, že ovládacie tlačidlá sú v češtine, vďaka čomu bude nastavenie programu na varenie rýchle a intuitívne. Vami zvolený program multifunkčného hrnca TESLA EliteCook K80 Deluxe udržuje automaticky optimálnu teplotu počas varenia, upravuje tlak a na displeji zobrazí zostávajúci čas prípravy pokrmu. Akonáhle bude program na konci, tlakový hrniec TESLA aj naďalej udržuje jedlo teplé a teda vhodné na servírovanie.

Pokročilé funkcie na pohodlné varenie vďaka funkciam 12 v 1

Multifunkčný hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe v sebe ukrýva celý rad prístrojov, ktoré pri varení využijete. Tešiť sa môžete napríklad na tlakový hrniec, teplovzdušnú fritézu, pomalý hrniec, Sous vide, ryžovar, jogurtovač, naparovací hrniec, panvicu na vyprážanie alebo restovanie, varič vajíčok, ohrievač jedla, sušičku jedla či sterilizátor. V prístroji pripravíte hlavné jedlo aj s prílohou – ľahko a rýchlo. Pochutnáte si tak napríklad na klasickom vývare, gulášoch, hovädzích/bravčových rezňoch, cestovinách, mäsových guľôčkach, kapuste, perkelte, zemiakoch, ryži, strukovinách a mnohých ďalších dobrotách, podobne ako v klasickom tlakovom hrnci. Navyše tiež získate možnosť upiecť horúcim vzduchom chrumkavé kura, hranolky, steak alebo rybu.

Zdravšie vyprážanie s horúcim vzduchom? Áno!

Multifunkčný hrniec disponuje aj fritézou, vďaka čomu s obyčajnou lyžičkou oleja, ale pokojne aj úplne bez neho, môžete fritovať, piecť alebo sušiť. Pripravte v spotrebiči TESLA EliteCook K80 Deluxe zdravšie jedlo pre vás a vašich blízkych. Dynamické prúdenie horúceho vzduchu Heat2Flow za vás odvedie všetku prácu a výsledné pokrmy budú obsahovať až o 85 % menej tuku ako klasické vyprážané jedlá. Ak chcete, vami požadované jedlo je možné v hrnci pripraviť napríklad pod tlakom, v pare alebo Sous vide a potom ho nechať horúcim vzduchom dopiecť, všetko v jednom zariadení. Teplovzdušná fritéza TESLA EliteCook K80 Deluxe umožňuje súčasne pripraviť hlavný chod aj s prílohou – ide o chutné a časovo efektívne riešenie.

Multifunkčný fritovací hrniec TESLA pripraví jedlo až keď sa vám to bude hodiť

Multifunkčný fritovací hrniec TESLA bol navrhnutý tak, aby sa pohodlne používal, bol bezpečný a samozrejme spoľahlivý. Obsluha prístroja je prívetivejšia vďaka presným popisom programov a funkcií. Pokiaľ si chcete pripraviť jedlo na požadovanú dobu, tlakový hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe disponuje funkciou „Odložený štart“ (časovač). S ním je možné odložiť čas zahájenia prípravy pokrmu až o celý deň (24 hodín).

Fritéza TESLA EliteCook K80 Deluxe je vyrobená z prémiovej nerez ocele

Fritéza TESLA má vnútorný hrniec, ktorý vyniká nadštandardným 6-litrovým objemom. Na jeho výrobu sa použila kvalitná nerezová oceľ, čo uľahčuje jeho čistenie a tak vám vydrží dlho ako nový. Súčasťou balenia multifunkčného hrnca TESLA EliteCook K80 Deluxe je originálne silikónové veko na pevné zatvorenie vnútornej nerezovej nádoby. Toto veko bolo vyrobené z vysoko kvalitného potravinárskeho silikónu bez obsahu BPA.

Moderný mikroprocesor zaisťujúci bezpečné varenie

V multifunkčnom hrnci TESLA EliteCook K80 Deluxe sú použité moderné technológie – konkrétne mikroprocesor, ktorý neustále stráži vnútorný tlak aj teplotu a nastaví intenzitu ohrevu po celú dobu varenia vášho jedla. Napríklad tlakový hrniec disponuje širokou škálou bezpečnostných prvkov, vrátane bezpečnostného systému uzamykania pokrievky. Ten vytvára tlak iba vtedy, ak je elektrický hrniec TESLA bezpečne uzavretý a zabráni jeho otvoreniu, pokiaľ nie je tlak vnútri hrnca znížený na bezpečnú hodnotu. Dĺžku varenia a voľbu tlaku v TESLA EliteCook K80 Deluxe môžete upraviť sami podľa vašich potrieb.

Tlakový hrniec TESLA ponúka dve úrovne tlaku a skráti dobu varenia až o 70 %

Skráťte čas potrebný v kuchyni na najkratšiu možnú hodnotu, šetrite energiu a teda aj vaše peniaze. Pri varení s vysokým tlakom vnútri multifunkčného tlakového hrnca TESLA EliteCook K80 Deluxe totiž skrátite prípravu vašich obľúbených jedál. Na zabránenie rozvareniu jedál z jemnejších surovín využite nižšiu úroveň tlaku.

Multifunkčný hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe

Využite pomalé varenie alebo Sous vide

Dajte si na čas a vyskúšajte pomalé varenie a duste vaše pokrmy pri nízkych teplotách aj niekoľko hodín, aby ste zo všetkých surovín získali plnú, intenzívnu chuť. S pomocou multifunkčného hrnca TESLA EliteCook K80 Deluxe ľahko zvládnete profesionálnu metódu varenia – Sous vide. Pripravte si chutné a komplexné jedlá ako z päťhviezdičkových reštaurácií.

Multifunkčný hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe

Jogurtovač aj para

Skúšali ste niekedy pripraviť domáci jogurt? S elektrickým hrncom TESLA EliteCook K80 Deluxe to bude hračka. Na jeho výrobu budete potrebovať iba mlieko a pár lyžičiek bieleho jogurtu. Za pár hodín si sami vyrobíte lahodný a zdravý jogurt pre celú rodinu. Ďalším program na prípravu chutných a zdravých pokrmov je Para. Tú využijete na naparovanie zeleniny, morských plodov alebo na ohrievanie jedla s držiakom na varenie v pare. Vynaliezaví rodičia môžu tento program využiť na sterilizáciu napr. dojčenskej fľaše a podobne.

Multifunkčný hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe

Vyprážanie a sušenie

V multifunkčnom hrnci TESLA je možné smažiť pri troch úrovniach teploty: 150; 175 alebo 190 °C. Ak ste fanúšikmi sušeného mäsa, húb alebo ovocia, využiť je možné aj špeciálny program na sušenie.

Inšpirujte sa receptami z farebnej kuchárky

Multifunkčný elektrický hrniec TESLA EliteCook K80 Deluxe sa dodáva spolu s darčekom – farebnou kuchárkou, ktorá obsahuje celý rad zaujímavých a chutných receptov. Pripravte si napríklad broskyňový chrumkavý koláč, vzduchom vyprážanú Piňa coladu, polievku z cícera a choriza s krevetami, Tacos Al Pastor, ovsené vločky, hovädzí vývar, homárie chvostíky na zázvore, kura na grécky spôsob s citrónovými zemiakmi, zemiakové šišky s medovým maslom, rebierka na čínsky spôsob, tekvicové špagety Parmigiana, dip z červenej šošovice s pita chipsami, barbecue rebierka, karfiol so zelenou tahini omáčkou. Ďalšie nové zaujímavé recepty nájdete na Facebooku alebo YouTube kanáli TESLA.

Široké príslušenstvo a jednoduchá údržba multifunkčného hrnca TESLA

Okrem multifunkčného hrnca TESLA EliteCook K80 Deluxe dostanete početné príslušenstvo na rozšírenie vašich kulinárskych možností. Väčšinu príslušenstva môžete bez obáv vložiť do umývačky riadu.

V balení nájdete:

  • TESLA EliteCook K80 Deluxe – multifunkčný elektrický tlakový hrniec a teplovzdušná fritéza
  • TESLA silikónové veko (na pevné utesnenie vnútornej nádoby z nerezovej ocele)
  • Vnútorná nerezová varná nádoba
  • Vnútorná nádoba na teplovzdušné varenie
  • Nerezová nádoba na prílohy
  • Fritovací košík
  • Nerezový držiak na varenie v pare
  • Plastová odmerka
  • Plastová lyžica
  • Nádobka na kondenzát
  • Odpojiteľný napájací kábel
  • Tlačená farebná kuchárka
  • Užívateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ
Ryžovar, Parný hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec, Jogurtovač, SOUS-VIDE Hotovo!
Objem
6 l Hotovo!
Funkcie
Vhodné do mikrovlnky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Parný kôš, Regulácia teploty, Odložený štart, Dvojité varenie, Automatické programy Hotovo!
Príkon
1 500 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ

Typ
Ryžovar, Parný hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec, Jogurtovač, SOUS-VIDE Hotovo!

Objem

Objem
6 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vhodné do mikrovlnky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Ochrana pred prehriatím, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Parný kôš, Regulácia teploty, Odložený štart, Dvojité varenie, Automatické programy Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Materiál

Telo hrnca
Oceľ Hotovo!
Typ vnútorného povrchu
Nerezový Hotovo!

Vlastnosti

Pokrievka
Áno Hotovo!
Indikátor teploty
Áno Hotovo!
Typ
Hrniec Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Indikátor teploty Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec, Sous-Vide Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Vzor
So vzorom Hotovo!

Funkcie

Spôsob prípravy jedla
Tlakové varenie, Varenie v pare, Opekanie, Dusenie, Pečenie, Smaženie, Pomalý var Hotovo!

Počet programov

Počet programov
16 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky sous-vide hrnce
» Všetky multifunkčné hrnce
» Všetky pomalé hrnce
» Všetky ryžovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu zboží je, že jako dárek k hrnci je kuchařka. Tu jsem však nikde v krabici nenalezla, ani mi nepřišla v pdf formátu. Jak se tedy ke zmíněné kuchařce dostanu?

Dobrý den, jaká je výška hrnce? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TESLA EliteCook K80 Deluxe
Príslušenstvo pre TESLA EliteCook K80 Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA EliteCook K80 Deluxe.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií