Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xiaomi Roborock S5 Max Black

Zobraziť katalóg
Xiaomi Roborock S5 Max Black
5 21 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom a na čistenie kobercov, doba prevádzky 180min, hlučnosť 60dB, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie cez aplikáciu, čistenie pomocou programov, spôsob navigácie Lidar, DC motor, HEPA filter
Kód:  XIAROd05 Produktové číslo:  473721 Stránky výrobcu

Xiaomi Roborock S5 Max Black

Maximálne efektívne upratovanie domácnosti Xiaomi Roborock S5

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S5 Max prináša celý rad vylepšení a praktických funkcií, vďaka ktorým bude upratovanie vašej domácnosti oveľa pohodlnejšie a rýchlejšie. Súčasťou robota je inovatívny mop s inteligentným systémom dávkovanie vody a objemnejšou nádržkou, ktorý sa postará o oveľa efektívnejšie čistenie rôznych druhov povrchov. Vo výbave robota nechýba pokročilá laserová navigácia, inteligentné senzory zabraňujúce zrážke s prekážkami či možnosť vzdialeného ovládania cez mobilnú aplikáciu Mi Home.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Roborock S5 Max Black

  • Robotický vysávač a mop v jednom zariadení
  • Vysoký sací výkon 2 000 Pa
  • Presná laserová navigácia LIDAR
  • Nádobka na prach (460 ml) a vodu (280 ml)
  • Senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • Umývateľný filter
  • Hlasitosť 60 dB
  • Nastavenie zakázaných zón
  • 5 200 mAh akumulátor s výdržou až 180 minút
  • Dokovacia stanica
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Mi Home (Android, iOS)
  • Xiaomi Roborock S5 podporuje hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa

Laserový navigačný systém LiDAR

Xiaomi Roborock S5 disponuje pokročilým navigačným systémom LiDAR, ktorý pred upratovaním vytvorí podrobnú mapu vašej domácnosti a naplánuje upratovanie tak, aby bolo maximálne efektívne. Navigácia využíva presnú laserovú technológiu, ktorá využíva najmodernejšie adaptívne algoritmy na zaistenie dokonalých výsledkov upratovania s 20 % časovou úsporou.

Xiaomi Roborock S5

Vysoký sací výkon vysávača Xiaomi Roborock S5

Trojrozmerný sací systém spoľahlivo odstráni všetky nečistoty z akéhokoľvek povrchu. Vďaka vysokému saciemu výkonu 2 000 Pa si robotický vysávač bez problémov poradí aj s hĺbkovým odstránením nečistôt z kobercov.

Efektivne upratovanie na každom povrchu

Účinné upratovanie na každom povrchu s Roborock S5 Max

Xiaomi Roborock S5 Max rozpozná typ podlahovej plochy, takže keď sa premiestni na koberec či viac znečistené miesto, automaticky zvýši výkon, aby sa dosiahol maximálny účinok.

Mobilná aplikácia Mi Home

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S5 Max možno vzdialene ovládať pomocou mobilnej aplikácie Mi Home, ktorá umožní naplánovať harmonogram upratovania v určený čas. Nechýba ani praktická funkcia upratovania vybranej oblasti, či definovania zakázaných zón. Pre každú miestnosť navyše môžete zvlášť nastaviť sací výkon a prietok vody.

Xiaomi Roborock S5 Max

Definícia zakázaných zón

Pomocou mobilnej aplikácie môžete definovať virtuálne steny, zakázané zóny alebo oblasti, ktoré robot nemá čistiť mokrým spôsobom. Zaistíte tak bezpečný pohyb vysávača v priestore a ochránite chúlostivé oblasti pred poškodením.

Inteligentné senzory

Inteligentné senzory vysávača Xiaomi Roborock S5 Max

Inteligentné senzory v reálnom čase sledujú priestor okolo robotického vysávača Xiaomi Roborock S5 Max a zamedzia jeho zrážke s prekážkami alebo pádu zo schodov. Na ochranu nábytku je robot vybavený 2 mm gumovým nárazníkom. Navyše prekoná až 2 cm prekážky, takže mu nebude robiť problémy ani znížený prah či lem koberca.

Xiaomi Roborock S5 Max

Xiaomi Roborock S5 Max má vlastnú dokovaciu stanicu

Napájanie vysávača zaisťuje vysokokapacitný akumulátor s výdržou až 180 minút. Ak jeho kapacita klesne pod hraničnú úroveň, robot Xiaomi Roborock S5 sa automaticky presunie do dokovacej stanice, kde doplní energiu. Po dobití akumulátora bude plynule pokračovať v upratovaní od miesta, kde bol prerušený.


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
35,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, dáva so do zásobníka na vodu aj čistiaci prostriedok na podlahy alebo umýva iba čistou vodou?

dobry cxhcem sa spytat ako je to s prahmy? Nenasiel som ze aku vysoku prekazku dokaze prekonat. ked mam dom drevene prqahy na niektorych izbach tak dokaze cez ne prejst?

Dobrý den, výrobce uvádí způsob navigace LIDAR. Vy uvádíte VSLAM. Jedná se o chybu v textu?

Dobrý deň, všade inde sa dá tento robot kúpiť o cca 100€ lacnejšie, viete prosím uviesť rozumný dôvod tejto vašej premrštenej alza cene? Neposkytujete navyše žiadne extra služby oproti konkurencii, tak prečo tá cena?! Aky argument by ma mal prinútiť kúpiť tento vysávač u Vás o 100€ drahšie než u knkutencii?! Ďakujem za odpoveď.

Můžu spustit robota i jinde, než doma, třeba když chci jet uklidit mamince? Mohu ho použít, i když ho zatím nemám nastavený? Vždy mopuje, nebo mohu i pouze vysávat nasucho? Jak na to?

Dotaz na dostupnost- dobrý den, budete mít ještě někdy skladem? Případně kdy zhruba? Dekuji

Ako funguje ked v miestnosti prestavim nabytok?

Ako funguje ked napr.v miestnosti prestavim nabytok?

V aplikácii píše, že je dostupná nová verzia firmware, ale po od kliknutí update vyhodí down error. Skúšam to od vianoc a stále down error. Inak všetko ostatné funguje ok.

Kde nájdem návod na stiahnutie aplikácie v slovenčine ? Manuál k vysávaču som si už stiahla...

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Roborock S5 Max Black
Príslušenstvo pre Xiaomi Roborock S5 Max Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S5 Max Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Roborock S5 Max Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roborock S5 Max Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií