Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black

Zobraziť katalóg
1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black
4,2 21 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a aptX, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, impedancia 16 Ohm, menič 7mm, výdrž batérie až 24h(6,5h+15,5h)
Kód:  APT020o1 Produktové číslo:  E1026BT-I-Black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black Predaj skončil

1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black

1MORE Stylish Truly – dokonalé bezdrôtové slúchadlá

Do bezdrôtových slúchadiel 1MORE Stylish Truly sa ihneď zamilujete. Na prvý pohľad vás dostanú svojím nádherným vyhotovením z exkluzívnych materiálov a po vložení do uší vás prekvapia druhýkrát, a to najmä skvelým zvukom. Slúchadlá Stylish Truly podporujú najnovší kodek Bluetooth aptX a AAC spoločnosti Qualcomm vyznačujúci sa nízkou latenciou. Navyše sú kompatibilné s hlasovými asistentmi Siri a Google Assistant. Za zmienku stojí tiež anténa LDS, ktorá je tvarovaná laserom a nachádza sa na vnútornej strane slúchadla. LDS anténa zaisťuje stabilné pripojenie so zdrojom hudby vďaka menšiemu rušeniu a prenosu signálu.


Rýchle a stabilné pripojenie

Nádherné slúchadlá 1MORE Stylish Truly využívajú Bluetooh 5.0 s výrazne vyšším výkonom, rýchlejším prenosom, ochranou proti rušeniu a vyššou stabilitou pripojenia. Svoju hudbu si vypočujete bez použitia hoci jediného kábla. Dosah Bluetooth je 10 metrov a samozrejmosťou je automatické párovanie – stačí ich vybrať z puzdra a ihneď máte jednoduchý a rýchly prístup k hudbe alebo telefónnym hovorom.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black

  • Slúchadlá aj s puzdrom vážia iba 52,8 gramov
  • Jednoduchým dvojitým stlačením tlačidla možno aktivovať Siri alebo Google Assistant
  • Funkcia rýchleho nabíjania – stačí 15 minút na 3-hodinové počúvanie
  • Pri telefonovaní je možné používať iba jedno slúchadlo
  • Cestovné puzdro s integrovanou batériou
  • Funkcia automatického párovania
  • Súčasťou balenia sada špuntov (3 veľkosti) + prichytenie do ucha (2 veľkosti)


S 1MORE Stylish Truly si aj zavoláte

Slúchadlá disponujú 7 mm dynamickými meničmi s titánovo-kompozitnou membránou. 1MORE Stylish Truly sú tiež vybavené integrovaným mikrofónom s citlivým snímaním hlasu. Okrem počúvania hudby si môžete vybaviť aj telefónne hovory. Technológia ENC – Environmental Noise Cancellation minimalizuje rušivé zvuky v okolí. Druhá strana vás teda počuje, aj keď sa budete nachádzať v rušnom prostredí. Hovor prijmete a ukončíte ľahko stlačením tlačidla na slúchadle, ktoré slúži aj na ovládanie hudby.



Až 24-hodinová výdrž? S puzdrom 1MORE žiadny problém

Vysokokapacitný akumulátor zaistí až 6,5-hodinovú výdrž pri prehrávaní hudby. Iste oceníte funkciu rýchleho nabíjania, kedy sa slúchadlá iba za 15 minút nabijú na ďalšie 3 hodiny počúvania. Na nabíjanie 1MORE Stylish Truly slúži kompaktné cestovné puzdro, ktoré obsahuje extra 410 mAh batériu. To znamená, že slúchadlá možno používať až 24 hodín bez toho, aby ste museli hľadať ďalší zdroj elektrickej energie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Veľkost meniča
7 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
8,5 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
2,5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
6 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
12,4 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ahoj, sluchátka mají 20 procent, ledka na krabičce svítí (nebliká) a nenabíjí se. včera se nabíjely celý den a nic, pořád mi to hlásí nízký stav. co dělat? musím mít originál usb káblík? díky :)

daju sa kupit aj náhradné nadstavce komplet?

Zdravím, tohle jsou nervy :) Stahuju apku, která má špatný hodnocení a má mi nějakým způsobem asi pomoct to spárovat. Hraje pouze jedno sluchátko a druhé je mrtvé. V nabijecí stanici se rozsvítí ale po vyndání nereaguje. Levé sluchátko bez problému reaguje ale pravé nic nedělá.... Značku výrobku i recenze super na jiných serverech. Tak jsem to zkusil a lehce toho teď lituji

Dobrý den. Rad bych se zeptal: 1, v případě, že používám sluchátka jako handsfree, tedy jen jedno sluchátko, a to pravé. Levé mám v nabíjecí krabičce. Když je pravé vybité, použiji levé, pravé dám do nabíjecí krabičky, a levé se odpojí od telefonu. Znamená to, že se sluchátka řídí pravým sluchátkem?? Je to správně? 2, po vyndání sluchátek z nabíjecí krabičky se sluchátka a, automaticky připojí, nebo je b,musím "ručně" zapnout, a až pak se připojí? Zatím jsem nepřišel na to, jak postupovat pro add.a, pokud to umí. Je to správně? Děkuji za info. MB

Měl bych taky dotaz sluchátka mi chvíli hrála 10min pak naskočila aktualizace a už jede jen jedno nebo druhé ... Co teď ? Děkuji

Nelze je sparovat s telefonem, bud hraje jedno anebo druhe, nejaky podrobny navod ci reset? Mam je dva dny ale jsem nucen je asi vratit...

Kde se dá sehnat český manuál.?

lze tato sluchátka používat po jednom samostatně?

Muze nekdo zodpovedet na otazku co je na krabici - jsou to opravdu BES nebo QCOM ? Mrknete prosim na krabici je tam psane In-Ear Headphones- I nebo je to bez toho I ? Stejne tak na zadni strane krabice modelu je tam model s I / bez I ( E1026BT-I/E1026BT) . protoze pokud jsou bez I tak je to zas takova ta "fake" sleva

Nabíjí se micro-usb nebo usb-c?

12
Diskusia a poradňa k 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black
Príslušenstvo pre 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones (TWS) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 1MORE Stylish Truly Wireless Headphones fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií