Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

21,5" AOC G2260VWQ6

Zobraziť katalóg
21,5" AOC G2260VWQ6
4,8 15 hodnotení
LCD monitor – Full HD 1920×1080, TN, LED, 1ms, 75Hz, 250cd/m2, 1000:1, HDMI, D-SUB(VGA), DisplayPort, FreeSync, Flicker-Free, Anti Blue Light, VESA, čierno-červený
Kód:  WK214k Produktové číslo:  G2260VWQ6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

21,5" AOC G2260VWQ6

vypnuté
Technologie AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync

AMD FreeSync umožňuje bezproblémovú synchronizáciu obnovovacej frekvencie monitora a grafickej karty bez straty výkonu. Táto technológia prináša úplne nový herný zážitok s nulovým trhaním a bez lagov pri zachovaní maximálnej obnovovacej frekvencie.

Odozva rýchlosťou blesku

Doba odozvy 1 ms GTG znamená rýchly a ostrý obraz pre ešte lepší zážitok. Ponorte sa do rýchlo sa pohybujúcej akcie, užite si vždy hladko vykreslený obraz a zbavte sa efektu "duchov" na obrazovke. Nenechajte pomalý displej, aby vás zastavil. Zvoľte si svoju cestu k úspechu.

vypnuté
Odezva s rychlostí blesku
vypnuté
Maximální konektivita

Maximálna konektivita

HDMI vstup umožňuje k monitoru pripojiť sekundárne zariadenie až do obnovovacej frekvencie 60 Hz. Prepínajte medzi počítačom a konzolou "za letu" a zažite obrovské množstvo nových možností pri hraní všetkých vašich obľúbených hier na všetkých vašich obľúbených zariadeniach.

ABL technológia

Pri dlhodobom pozeraní na monitor počas celonočných herných sedení a LAN párty vaše oči trpia. Hlavnou príčinou únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku je svetlo z modrej časti spektra. Technológia Anti-Blue Light vás práve pred týmto modrým svetlom ochráni a ponúkne vám herný zážitok bez obáv z poškodenia zraku.

vypnuté
ABL technologie
vypnuté
Žádné blikání

Žiadne blikanie

Technológia Flicker Free redukuje blikanie a ponúkne vám pohodlnejšie hranie. Vďaka tomu minimalizuje vplyv na únavu vašich očí a bráni ich poškodeniu pri intenzívnom hraní. Jediné slzy, ktoré vám potečú, budú slzy radosti.

Zmena sklonu

Pohodlie v tej najvyššej kvalite. Nastavte uhol svojho monitora presne podľa potrieb a začnite si vychutnávať svoje obľúbené hry.

vypnuté
Změna náklonu

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat když propojim tento monitor s Playstationem4 přes HDMI kabel a poté z druhé strany monitoru zapojím např sluchátka HyperX Cloud II nebo repráčky, bude mi ve sluchátkách či v reproduktorech hrát zvuk , i když monitor nemá žádné svoje reproduktory? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň chcel by som sa spýtať, že o aký typ zobrazovacieho kábla sa jedná, ako bolo uvedene v poznámke: " pokiaľ nie je uvedené inak, je súčasťou balenia nového monitora napájací a aspoň jeden zobrazovací kábel."

Dobrý den , chci se zeptat na rozměry monitoru a jestli je výška včetně stojanu nebo je to pouze rozměr obrazovky

Dobry den, mam taký problém že mám Grafickú kartu MSI RX 480 4G a starý LCD monitor s VGA koncovkou. Mám to napojené cez redukciu Display port/VGA no kým mi to nájde monitor(sa zapne) mám už zobrazenú plochu a nemôžem sa tým pádom dostať do BIOSU kedže vtedy ešte nejde monitor! Dá sa to vyriešiť monitorom čo má Display port ako tento AOC? Lebo mi to nenabehne ani na televizore čo má HDMI priamo do HDMI na grafickej karte :( musím to vždy vyrešit že na základnú dosku pripojím do druhého slotu PCIe x16 klasickú pracovnú grafiku s VGA výstupom no musím minimálne odpojiť prídavné napájanie na primárnej karte aby sa rozbehla tá kancelárska grafika. Jedno nechápem prečo to zobudenie monitoru trvá aj na priamom kábli HDMI do HDMI. Či mi to vôbec pomôže ked kúpim monitor s priamim výstupom Display port bez redukcie

Dobry den Mam od vas zakoupeny tento monitor, to ze jsem ho uz jednou menil za novy(ano u teto znacky) v poho mam smulu na elektroniku, ale novy monitor když skroluji na strance tak nad a pod písmem se mi objevují tací duchové/stíny ve hrách to samé pri rychlem pohybu jako by se zvyrazvovali stiny u hran kde ani byt nemaji. Zapojil jsem stary monitor a kde nic tu nic. Je to nastavením monitoru bo ho muzu jit zase vesele vratit ?

Dobré ráno jelikož tento monitor chci používat na ps4 tak bych se chtěl optat na jednu věc....když je u tohoto monitoru 1000:1 znamená to že to má jen 1000:1 nebo je to zkratka pro 1 000 000:1 ? Protože u spousty monitorů to mají ve zkratkách, ale u aceru to mají celé. Děkuji za rychlou odpoved.

Je monitor 21.5 "AOC G2260VWQ6 s technologiou G-Sync alebo Free-Sync a 3 D ?

má to aj dvi vstup a je dual link?

Zdravím bude nejaká Vianočná zľava akebi na Nový Rok ? Určite by som sa potešil :) .

aký dlhý je napájací kábel

12
Diskusia a poradňa k 21,5" AOC G2260VWQ6
Príslušenstvo pre 21,5" AOC G2260VWQ6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" AOC G2260VWQ6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21.5" AOC G2260VWQ6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21.5" AOC G2260VWQ6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 21.5" AOC G2260VWQ6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií