Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

21.5 "LG 22MT48DF

Zobraziť katalóg
21.5 "LG 22MT48DF
4,7 3 hodnotení
LCD monitor IPS, 16: 9, 5M: 1, 250cd / m2, 5ms GTG, FullHD 1920x1080, DVB-T / C tuner, HDMI, USB, SCART, CI +, repro, energ. trieda A
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK010q3 Produktové číslo:  22MT48DF-PZ.AEU Stránky výrobcu
21.5 "LG 22MT48DF 127,52 € Rozbalené

21.5 "LG 22MT48DF

21.5 "LG 22MT48DF je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pre každodennú prácu v kancelárii alebo pre multimediálne využitie vo voľnom čase poslúži 21,5" elegantný monitor od LG v čiernom vyhotovení, ktorý v sebe ukrýva kombináciu televízora a počítačového monitora. Integrovaný televízny tuner zabezpečí, že si svoje obľúbené relácie budete môcť vychutnať priamo z monitora svojho počítača. Vďaka tomu ušetríte veľa priestoru ako vo svojej kancelárii, tak aj vo svojom domove, pretože na všetko už bude stačiť iba jedno zariadenie. 

Kľúčové vlastnosti

  • počítačový monitor so zabudovaným TV tunerom
  • uhlopriečka monitora je 21,5"
  • svoje filmy prehráte vďaka USB 2.0 aj z externých úložísk
  • s Full HD rozlíšením sa môžete tešiť na vybrúsený obraz s maximálne vernými farbami
  • hranie hier si užijete naplno v hernom režime

Obraz, ktorý vás vtiahne

Svoje zariadenia môžete k monitoru pripojiť pomocou HDMI portu alebo SCART kábla. Prehrávanie médií z flashdiskov alebo iných externých úložísk nebude problém s USB 2.0 portom. Stačí jednoducho zapojiť zariadenie, z ktorého chcete prehrávať, a vychutnať si ostrý obraz vo Full HD rozlíšení (1920 × 1080) a maximálne verné zobrazenie farieb, ktoré vás vtiahne do diania na obrazovke. S kvalitným IPS displejom sa môžete tešiť aj na široké pozorovacie uhly, takže vám neunikne jediný detail obľúbeného filmu, nech už ho budete sledovať z takmer ktoréhokoľvek miesta v izbe. Ak nechcete zmeškať svoj obľúbený program v televízii, zabudovaný TV tuner umožní rýchlo prepnúť na televízne vysielanie. 

Na filmy aj na hranie hier

Televízny monitor LG však neslúži iba na sledovanie filmov a televíznych relácií. Výrobca nezabudol ani na milovníkov počítačových či konzolových hier. Pre nich je tu pripravený herný režim, do ktorého budete môcť televíziu prepnúť vždy, keď si budete chcieť užiť profesionálne herné podmienky. Režim DAS (Dynamic Action Sync) zabraňuje oneskoreniu v rychlých hrách, čím zaistí rychlejšie hranie hier. S herným režimom vám je tiež k dispozícii nastavenie čiernej farby, v ktorom môžete zjasniť nízke úrovne šedej, takže ľahko nájdete všetkých svojich nepriateľov ukrytých aj v tej najväčšej tme. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou hlavní rozdíly mezi monitorem s TV tunerem a TV použitým jako monitor ? Obě funkce chci využívat tak 50 na 50. Také chci zařízení, které má kompozitní vstup (video,kamera,8 bitový mikropočítač...), Případně analogový scart se zapojeným kompozitním stupem.

Podporuje tenhle monitor DVBT-2

Dobrý večer, dá sa tento monitor prepojiť s ipad-om?

Jak moc lze tento monitor předklonit a zaklonit.Někde jsem dokonce viděl,že lze výškově nastavit.

Príslušenstvo pre 21.5 "LG 22MT48DF
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií