Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

22" BenQ BL2205PT

Zobraziť katalóg
22" BenQ BL2205PT
4,4 7 hodnotení
LCD monitor Full HD, 1920x1080, TN, LED, 5ms, 250cd/m2,1000:1, DVI,VGA,DP, Flicker-Free, Low Blue Light, Pivot, Vesa, Repro 2W, černý
Kód:  WT112b1r Produktové číslo:  9H.LE9LA.TBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

22" BenQ BL2205PT

Monitor BenQ s Full HD rozlíšením a parametrami na bežnú prácu na počítači či zábavu v domácnosti alebo kancelárii. Zástup moderných technológií šetrí oči a znižuje ich únavu pri mnohohodinovej práci a flexibilný stojan umožňuje perfektné nastavenie podľa individuálnych potrieb. Čerešničkou na torte je nízka energetická náročnosť.

Kľúčové vlastnosti:

  • Full HD rozlíšenie
  • Systém pivot - možnosť otočenia do čítacieho režimu
  • Technológia znižujúca únavu očí
  • Nízka spotreba energie
  • Vstavané reproduktory

Realistické farby

Monitor s Full HD rozlíšením ostrosť vítanou pri práci i multimediálnej konzumácii. Použitá LED technológia sa postará o skvelý obraz aj vykreslenie 16,7 milióna farieb, ktoré panel zvláda. Vnútri je monitor doslova nabitý novými funkciami. Napríklad BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami. Umožní vám stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

Flexibilný podstavec

Uhlopriečka 22 palcov je dostatočne veľká na prácu, zábavu i zhliadnutie filmu. Dôležitá je vždy pohodlná pozícia, tej dosiahnete vďaka možnosti natočenia monitoru do čítacieho režimu, o 45°doľava/doprava, naklonenie o -5° až 20° a výškovému polohovaniu v rozmedzí 110 mm. Na základné ozvučenie poteší dvojica zabudovaných reproduktorov. Vstupné konektory D-sub a DVI urobí z tohto dizajnovo podareného LCD monitora plnohodnotného člena vašej digitálnej domácnosti. Ďalšie plus: LCD monitor je možné zavesiť na stenu pomocou rozšíreného závesného systému štandardu VESA.

Doplňujúce informácie:

Veľkosť bodu:
0,248 mm

Kontrastný pomer:
Typický: 1000:1

Jas:
250 cd/m2

Počet farieb:
16,7 mil. Farieb

Farebný gamut:
72% sRGB

Funkcie:
Reproduktory: 2 × 1 W

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je v balení i Display Port.

Diskusia a poradňa k 22" BenQ BL2205PT
Príslušenstvo pre 22" BenQ BL2205PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" BenQ BL2205PT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" BenQ BL2205PT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" BenQ BL2205PT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 22" BenQ BL2205PT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií