Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

23,8" HP 24w

Zobraziť katalóg
23,8" HP 24w
4,9 21 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej IPS, 16:9, odozva 5ms, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 1.4, VGA
Kód:  WP087e4h8 Produktové číslo:  1CA86AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23,8" HP 24w

Úžasná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla

Monitor HP 24w na prvý pohľad zaujme štýlovým dizajnom s veľmi úzkym rámikom, ktorý lemuje kvalitný IPS panel s bohatým podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. Vďaka jedinému káblovému pripojeniu sa už nemusíte tráiť s nevzhľadnou spleťou káblov a tenká konštrukcia monitora zaistí viac miesta na vašom pracovnom stole.


Kľúčové vlastnosti monitora HP 24w

  • 23,8" IPS panel
  • Full HD rozlíšenie (1 920 × 1 080 px)
  • Doba odozvy 5 ms GTG
  • Antireflexný povrch
  • Tenký rámik okolo displeja
  • Podstavec nezaberie veľa miesta na stole
  • Režim s potlačením modrého svetla
  • Konketory HDMI a VGA
  • Sklon: -5 až 23°

IPS displej s úžasnými farbami

Pokročilý 23,8" IPS displej prináša obraz s úžasnými detailmi vo vysokom Full HD rozlíšení a živými konzistentnými farbami naprieč spektrom širokých pozorovacích uhlov. Tento model exceluje nízkou odozvou 5 ms GTG, ktorá zaistí ostrý obraz pri prehrávaní videa alebo hraní hier s rýchlou akciou bez sekania a rozmazávania obrazu.


Šetrný k vášmu zraku

Monitor HP 24w je vybavený špeciálnym režimom, ktorý eliminuje vyžarovanie modrého svetla. V tomto režime sa posunie zobrazenie farieb do teplejšieho spektra, aby odtiene bielej vyzerali prirodzenejšie. Vaše oči vďaka tomu nebudú nadmerne namáhané ani pri dlhšom sledovaní obrazovky monitora.


Používateľský komfort

Takmer bezokrajový dizajn v spojení so širokými pozorovacími uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen pre prácu, ale aj zábavu. Podstavec monitora navyše poskytuje nielen pohodlný prístup k portom VGA a HDMI, ale aj možnosť nastavenia náklonu obrazovky v rozmedzí -5 až 23°.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
VGA
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,06 cm Hotovo!
Výška
40,03 cm Hotovo!
Hĺbka
18,43 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,58 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím dá sa tento Monitor pripojit na herní notebook Acer nitro 5 za 739€ ten notebook ma 120hz dá sa to? vopred ďakujem za odpoved

Dobrý den, bude tento monitor fungovat bez problému i s macbook air 2019, pokud dokoupím port na HDMI kabel? Děkuji

Dobry den, je prosim tento monitor kompatibilni s notebooky HP ELITEBOOK 840 G5 a Lenovo ideapad Z580? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné monitor naklonit lehce dopředu, případně dozadu (má ve stojanu nějaký "kloub"? Je výškově nastavitelný? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Rád bych se zeptat, jestli jde tento monitor připojit k notebooku. Popřípadě jaký kabel bych si musel koupit,....

Dobrý deň, je prosím Vás, tento monitor kompatibilný s Notebookom HP Elitebook 735 G5? Ide o to, že notebook má input HDMI 2.0 a monitor 1.4 (nie som technický typ, tak preto sa pýtam, či je tento rozdiel dôležitý:) ) Vopred ďakujem za odpoveď! :)

Dobrý deň, je možné u vás zakúpiť iba zdrojový kabel k monitoru https://www.alza.sk/23-8-hp-24w-d5077189.htm?o=1 Kód: WP087e4h8 HP 2Nd Assy Adapter 30W 19V 1.58A Ďakujem

Dobrý den má tento displej vlastní reproduktory nebo se musí dokoupit. Děkuji

Dobrý den, je součástí balení i HDMI kabel. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci monitor pořídit přítelovi do kanceláře. Jen se chci ujistit že připojení monitoru k pc je nějaké univerzální 🤔 tak že nebude problém s připojením ke staršímu pc? Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k 23,8" HP 24w
Príslušenstvo pre 23,8" HP 24w Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" HP 24w. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23,8" HP 24w. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23,8" HP 24w. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23.8" HP 24w.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií