Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

23" Philips 237E7QDSB

Zobraziť katalóg
23" Philips 237E7QDSB
4,8 8 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, 5ms, 60Hz, 250cd/m2, HDMI 1.4 a staršie, D-SUB (VGA) a DVI, flicker-free, VESA
Kód:  WC117q1 Produktové číslo:  237E7QDSB/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23" Philips 237E7QDSB


vypnuté
Philips 237E7QDSB čierny

Výnimočný obraz so širokými uhlami sledovania

Displeje AH-IPS využívajú pokročilú technológiu, ktorá prináša mimoriadne široké uhly sledovania 178/178 stupňov. Na rozdiel od štandardných panelov TN. poskytujú displeje AH-IPS pozoruhodne ostrý obraz so živými farbami, takže sú ideálne nielen na prezeranie fotografií, filmov a prehliadanie internetu, ale možno ich využiť aj pre profesionálne aplikácie.


vypnuté
Philips 237E7QDSB čierny

Displej Full HD pre čistý obraz, plný detailov

Tento displej ponúka vylepšené rozlíšenie Full HD 1 920 × 1 080, poskytne ostrý detail a vysoký jas a vzniká neuveriteľný kontrast a realistické farby, ktoré dodajú obrazu kvalitu.


Menšia únava očí

Kvôli spôsobu ovládania jasu na obrazovkách s podsvietením LED čelia niektorí používatelia blikaniu na obrazovke, ktoré spôsobuje únavu očí. Technológia Flicker-free spoločnosti Philips, využíva nové riešenie regulácie jasu, znižuje blikanie a sledovanie je príjemnejšie.

vypnuté
Philips 237E7QDSB čierny

SmartContrast pre detaily s bohatou čiernou farbou

SmartContrast je technológia Philips, ktorá analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky upravuje farby a ovláda intenzitu podsvietenia, aby dynamicky zvýšila kontrast pre najlepšie digitálne fotografie, video alebo hranie hier, keď sú zobrazované tmavé tóny.

vypnuté
Philips 237E7QDSB čierny

vypnuté
Philips 237E7QDSB čierny

Sklo od okraja ku okraju

Nové obrazovky Philips ponúkajú mimoriadne úzke okraje, ktoré zaisťujú minimálne rušenie a maximálnu zobrazovaciu plochu. Obrazovka s mimoriadne úzkym okrajom je vhodná obzvlášť pri použití viacerých obrazoviek, alebo dlaždicového usporiadania, napríklad pri hraní, grafickom dizajne a profesionálnych aplikáciách.


vypnuté
Philips 237E7QDSB čierny

Technológia MHL

MHL je mobilné rozhranie pre audio/video, ktoré slúži na priame pripojenie mobilných telefónov a ďalších prenosných zariadení k displejom s vysokým rozlíšením. Voliteľný kábel MHL umožňuje jednoduché pripojenie mobilného zariadenia podporujúceho technológiu MHL k tomuto veľkému displeju Philips MHL.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Napájanie je cez klasický kábel (s tým, že zdroj je v monitore) alebo je cez adaptér? Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak lze odmontovat celý stojan. V návodu je popsán jen postup pro přidělání „talíře“ vespod. Chci monitor přidělat na VESA držák a opravdu se nechci smířit s tím, že mi z něj bude do vzduchu trčet část původního stojanu.

Diskusia a poradňa k 23" Philips 237E7QDSB
Príslušenstvo pre 23" Philips 237E7QDSB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" Philips 237E7QDSB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" Philips 237E7QDSB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" Philips 237E7QDSB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23" Philips 237E7QDSB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií