Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24,5" Dell AW2518HF Alienware

Zobraziť katalóg
24,5" Dell AW2518HF Alienware
4,8 33 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej TN, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, FreeSync, jas 400cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, DisplayPort 1.3, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot
Kód:  ADL24u44 Produktové číslo:  210-AMOP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24,5" Dell AW2518HF Alienware


Ikonický dizajn monitora Dell AW2518HF Alienware vás očarí nielen svojím herným vzhľadom. Ľahko nastaviteľný monitor s veľmi tenkým rámčekom v strieborno-čiernom chrómovanom vyhotovení je prispôsobený na dokonalé nadviazanie obrazov pri spojení viacerých monitorov. Nechajte sa vtiahnuť do hry tým, že budete opäť pred svojou konkurenciou. Skoro 25-palcový herný monitor s natívnou obnovovacou frekvenciou 240 Hz ponúka rýchlu grafiku bez trhania obrazu, a to aj bez nutného zásahu používateľa. Ponorte sa tak do sveta hier a reagujte na vzniknutú situáciu bez akéhokoľvek obmedzenia. Čas odozvy je 1 ms, takže vás už naozaj nič nezastaví. Pozorujte ostré, neskreslené obrazy vďaka technológii AMD FreeSync.


Kľúčové vlastnosti herného monitora Dell AW2518HF Alienware

  • Luxusný dizajn v štýle Alienware
  • Výborná obnovovacia frekvencia 240 Hz
  • Veľká uhlopriečka 24,5 palca
  • Jemné rozlíšenie Full HD
  • Blesková odozva 1 ms
  • Podpora AMD FreeSync na plynulé hranie
  • Tenký rámik ideálny na použitie viacerých monitorov
  • Ergonomicky nastaviteľný stojan

Maximálna plynulosť pri hraní

Že je Dell AW2518HF Alienware pravý herný monitor dosvedčuje blesková odozva 1 ms a obnovovacia frekvencia dosahujúca skvelých 240 Hz. Spoločne s technológiou AMD FreeSync bude hranie maximálne plynulé bez nepríjemných zásekov.

Mimozemský dizajn z dielní Alienware

Veľká uhlopriečka 24,5" zobrazuje jemné rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080 bodov) s jasom dokonca 400 cd/m2. Navyše disponuje prednastavenými režimami, z ktorých si vyberiete zakaždým ten pravý. Celý displej Dell AW2518HF je vložený do atraktívneho tela monitora s dynamickým dizajnom značky Alienware.


Dell AW2518HF Alienware

Navrhnutý na dokonalý pôžitok z hry

Dynamické zobrazenie

Zostaňte ponorení v hre bez akéhokoľvek vyrušenia. Vďaka ľahkému ovládaciemu panelu, ktorý umožňuje prepínať medzi nastavenými hernými režimami a tenkou linkou rámčeka na prepojenie s ďalšími monitormi, budete vždy napred pred ostatnými.

Dell AW2518HF Alienware

Flexibilné nastavenie monitora

Dell AW2518HF Alienware
Dell AW2518HF Alienware

LCD monitor Dell AW2518HF Alienware na pohodlné hranie

Kombinovaný dizajn otočného závesu LCD monitora Dell AW2518HF Alienware podporuje nastavenie sklonu, otočenia aj výšky. Všetko jednoducho nastavíte a nájdete tak pre seba ten najdokonalejší uhol na vyhrávanie všetkých herných bitiek.

Dell AW2518HF Alienware

Stačí zapnúť a hra môže začať

Stačí zapojiť

Viac portov s rýchlym prístupom znamená nekonečné možnosti pripojenia aj jednoduché nastavenie. Váš monitor Dell AW2518HF Alienware tak bude vždy pripravený presne podľa vašich požiadaviek.


Ergonomická konštrukcia a slušná konektorová výbava herného monitora Dell AW2518HF Alienware

Konštrukcia herného monitora Dell AW2518HF dovoľuje plné ergonomické nastavenie vrátane funkcie pivot, kedy možno displej otočiť o 90°. Medzi konektorovou výbavou nájdete obrazové výstupy DisplayPort a HDMI 1.4, ľahko prístupné konektory USB 3.0 alebo 3,5 mm výstup na slúchadlá. Vďaka priloženému HDMI káblu v balení môžete monitor ľahko pripojiť a okamžite začať používať.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD), Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
24,5" (62,23 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Servis u zákazníka (NBD), Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24,5" (62,23 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.3 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
55,58 cm Hotovo!
Výška
52,33 cm Hotovo!
Hĺbka
26,86 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 23" až 24"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zajímalo by mě jakou funkčnost by měl tenhle monitor na Nvidia grafice jelikož mam nvidii a nechci vrážet do monitoru více než 10 tisíc a monitor co má podporu G-sync stojí už 12,5 tisíce.Tak se chci zeptat jestli by jste me ho i přes to doporučili?Monitor by mel běžet uplně normálně ne? Děkuji za odpovědi

Dobrý den. opravdu tento model podporuje nvidia low motion blur?

Dobrý den, je možné k tomuto monitoru dokoupit stojan Stell SOS 1020? Mám obavy z default podstavy a moc se mi nelíbí. Bude tam pasovat? Děkuji, hezký den

Dobrý den, dnes jsem zakoupit tento monitor a v balení nebyl napájecí kabel a po zapojení displayportu 1.2 je možné nastavit maximálně 144 hz. Má grafická karta podporuje displayport 1.2.

Má cenu si kupovat tento monitor k Xbox One X?

Dobrý den, mohli by jste mi prosím upřesnit, co znamenají kosmetické vady? Jakože např. monitor je v pořádku jen je zezadu menší škrábanec....

Dobrý den, mám otázku uvažuji o koupi toho monitoru, ale jelikož je ukázáno, že se jedná o zánovní zboží, dal by se nějak upřesnit stav produtku?

ako je dlhý stojan ?

Dobrý den, mám starší grafickou kartu konkrétně nvidia gtx 1060 3gb a když mám u nějaké náročnější hry třeba 120 fps a monitor je 240hz přizpůsobí se počet hz monitoru snímků za vteřinu ve hře nebo se bude obraz sekat? Popřípadě jak se dá vyřešit aby se mi obraz nesekal když mi hra poběží na méně fps než je obnovovací frekvence monitoru. A v balení se nachází jen hdmi kabel pokud ano je nějaký rozdíl mezi připojením monitoru pomocí hdmi kabelu nebo display portem? děkuji za odpověď

ak si chcem kupit tento monitor zvysi mi to fps vo fortnite ked mam trochu slabsi komp alebo ten monitor nepomoze

123...
Diskusia a poradňa k 24,5" Dell AW2518HF Alienware
Príslušenstvo pre 24,5" Dell AW2518HF Alienware Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24.5" Dell AW2518HF Alienware. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24,5" Dell AW2518HF Alienware. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24,5" Dell AW2518HF Alienware. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24,5" Dell AW2518HF Alienware.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií