Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

24" Acer GN246HLBbid Predator

Zobraziť katalóg
24" Acer GN246HLBbid Predator
4,5 19 hodnotení
LCD monitor čierny, LED panel, 100000000:1, 350cd/m2, 1ms, 1920x1080, DVI, HDMI, 3D monitor
Kód:  WO092q4 Produktové číslo:  UM.FG6EE.B06

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer GN246HLBbid Predator

LED monitor Acer GN246HLBbid sa vyznačuje perfektnými parametrami, veľmi dobrú ponukou pripojenia a podporou zobrazenia v 3D. Kombinuje kvalitnú zobrazovaciu technológiu s širokými pozorovacími uhlami 170 ° / 160 °. Vďaka Full HD rozlíšení a pomeru strán 16: 9 ho ocenia hráči aj užívatelia, ktorí väčšinu času trávia editáciou fotografií, videa a podobnými činnosťami. LED podsvietenie obrazovky zaisťuje hlboké podanie čiernej farby, jasnú bielu a vysoký dynamický kontrastný pomer. Bokom nezostáva ani znížená spotreba elektrickej energie.

Rýchla doba odozvy 1 ms znamená rýchlosť bez rozmazávania pre kvalitnejšie herné zážitky. Akcia s rýchlym pohybom a dramatické prechody sú vykresľované plynulo bez nežiaduceho rozmazávania či artefaktov. Stojan tvare X pôsobí vzdušne a zaberie minimum úžitkového priestoru. Monitor je možné na ňom sklápať pre priamejšie pohled. Z konektorové výbavy potom zaujme integrácia moderných rozhrania HDMI a DVI, vďaka čomu pripojíte viac zdrojov vysokého rozlíšenia. Užijete ho nielen k počítaču či notebooku, ale aj pre Blu-ray prehrávač a hernú konzolu. Monitor je VESA kompatibilné, teda ho možno primontovať aj na stenu.

Zážitok v 3D

Acer Predator GN246HL je tiež prvým 24 "LED monitorom s podporou technológie NVIDIA® 3D LightBoost ™ a kitu NVIDIA® VISION ™ 2, o jasnejší 3D Full HD snímky sa potom postará počítačové rozhranie Dual-Link DVI. Táto kombinácia prináša dokonalé 3D snímky, ktoré sú dvakrát jasnejšie než u iných riešení. Predator GN246HL je vďaka pokročilej zatmievacia 3D technológiu ideálnou voľbou pre domácu zábavu. vďaka možnosti mať viac 3D okuliarov, ktoré možno používať súčasne, sa môžu hráči zísť a podeliť sa o svoje zážitky s priateľmi.


Absolútne plynulý herný zážitok

Kombinácia priestorového vnemu, krištáľovo čistého obrazu a mimoriadne plynulého pohybu prináša ten najväčší zážitok pri hraní hier. Vďaka vysokej obnovovaciu frekvenciu až 144 Hz skracuje monitor Acer Predator GN246HL čas, ktorý je potrebný pre zobrazenie vyrenderovaných snímok na obrazovke. Doba odozvy iba 1 ms eliminuje efekt zdvojených obrysov, vďaka čomu si môžu herné nadšenci naplno vychutnať rýchle akčné hry s pohyblivým obrazom ostrým ako britva.


dizajn Predator


Futuristický štýl s čistými líniami a výrazne šikmými plochami zdôrazňuje jeho silný charakter. Prepracovaný dizajn základne vyjadruje rýchlosť a výkon, ktorý evokuje dnešný rýchlo sa meniaci svet 3D hier. Zapínacie tlačidlo dokonale splýva s pútavým rámčekom, čo svedčí o dôraze i na tie najmenšie detaily pri návrhu. Výsledkom je atraktívny dizajn, ktorý robí z tohto monitoru úžasný doplnok k počítaču Acer Predator.
 

Parametre a špecifikácie:

uhlopriečka:
24 "širokouhlý

Typ panelu:
TN

rozlíšenie:
Full HD (1920 x 1080)

svietivosť:
350 cd / m2

odozva:
1 ms GTG

kontrast:
Dynamický: 100 000 000: 1

Pozorovací uhol:
170 ° / 160 °

funkcia:
VESA 100 x 100 mm

rozhranie:
1x DVI
1x HDMI

Farba:
čierna

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Podpora 3D Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chci se zeptat zda těch 144 Hz rozjedu i přes hdmi propojení, někde jsem četl, že to jde pouze přes DVI kabel. Dále mám dotaz, jak ve win 10 nastavím obnovovací frekvenci na těch 144 hz. Nikde jsem to nenašel, max na nějakých 70hz myslím. Grafickou kartu mám nvidia 940M. Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den. Zakoupil jsem 24" Acer GN246HLBbid Gaming a Alza GameBox GTX1080Ti. Chtěl bych se zeptat, jak zapojit monitor s PC abych dosáhl 144hz. Na grafické kartě jsou 2 HDMI a 2 DisplayPorty a na monitoru se nachází HDMI, DVI a D-Sub. Někde jsem se dočetl, že to jde pouze přes DVI kabel, a tak bych Vás chtěl požádat, zda by jste mi mohli s tímto problémem pomoci. Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den, 144hz z tohohle monitoru pojede jen zapojením DVI nebo VGA,že? A kabely,které jsou součástí balení,budou fungovat tak,aby pustili 144hz?

je súčasťou balenia aj DVI kábel?

Dobry den. Chcem sa spytat, ake 3D okuliare k tomu odporucate?

Údajně monitor nemá FreeSync,to má AMD.Já mám AMD Radeon R7 200 series.Co bude a nebude fungovat.3D,144 Hz apod.Chci ho používat převážně na hry. Děkuji.

Chcem sa spýtať kebyže si kupim tento monitor tak ako ho pripojim, a ako nastavim 144hz ?

takže zkusim to ještě jednou protože se mi to stale nedaří rozjet: ma grafika je MSI GeForce 960 mam tenhle monitor + acer 3D Glasses a win 10 v nastavení zobrazení mam 3D režim zaply a přes to při zkošce kalibrace brýlí se nic neděje nasadim bryle a žadný 3d obraz a monitor s grafikou mam přes DVI takže ví někdo kde je chyba nebo co dělam špatně...Ovládače grafiky mam nejnovější

prosim vas ovladac na spravnou funkcnost 3D zobrazeni mam stahovat z oficialnich stranek gforce nebo aceru.. kde najdu ovladace?? diky za odpoved..

a je to ten monitor, ktory je na obrazku? lebo u niektorych som sa stretol a bol to iny model s tymto oznacenim

12
Diskusia a poradňa k 24" Acer GN246HLBbid Predator
Príslušenstvo pre 24" Acer GN246HLBbid Predator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer GN246HLBbid Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer GN246HLBbid Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer GN246HLBbid Gaming.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií