AD homeoffice AlzaBoxy Q1

24" Acer S241HLCbid

Zobraziť katalóg
24" Acer S241HLCbid
4,0 17 hodnotení
LCD monitor čierny, FHD (1920x1080) LED panel, 100M: 1, 250cd/m2, 1ms, VGA, DVI, HDMI, ComfyView, EcoDisplay, EnergyStar 5.0, UltraSlim dizajn
Kód:  wo095p8g Produktové číslo:  UM.FS1EE.C01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer S241HLCbid

 Acer S241HLCbid
vypnuté
 Acer S241HLCbid

Dizajn s rýchlou odozvou

Vstúpte do novej úrovne zábavy. Ak hľadáte monitor disponujúci rýchlou odozvou, pútavým dizajnom a dokonalým obrazom, je monitor Acer S241HLCbid tým pravým. FullHD rozlíšenie, 1ms odozva, matná povrchová vrstva ComfyView a vysoký kontrast vďaka Adaptive Contrast Management zaručí, že každá vaša hra a každý váš film budú vyzerať tak dokonale ako je to len možné.

vypnuté
 Acer S241HLCbid

Full HD zábava

Špičková kvalita obrazu zodpovedá ohromujúcemu rozlíšeniuč - pri 1080p ožijú všetky vaše multimédiá. Vychutnajte si viac detailov ako predtým a vyskúšajte svoje obľúbené hry a filmy vo sviežom a jasnom podaní. Každučký štvorcový palec tohto živého LED panelu vás nadchne.

vypnuté
 Acer S241HLCbid

Zamatovo hladký obraz

Samotná 1ms (GtG) doba odozvy zaisťuje veľmi vysokú ostrosť obrazu bez rozmazania a duchov. Monitor Acer S241HL vám prináša superrýchlu akciu, u ktorej nie je žiadny priestor na pohybovú neostrosť.

vypnuté
 Acer S241HLCbid

Užitočné možnosti pripojenia

Tento špičkový monitor je vybavený hneď niekoľkými možnosťami pripojenia, ako je DVI, VGA a HDMI. Záleží len na vás, ako budete chcieť monitor Acer S241HL používať.

vypnuté
 Acer S241HLCbid

Pútavý dizajn

Ak túžite po monitore s rýchlou odozvou, ktorý má zaujať už na prvý pohľad, je monitor Acer S241HL ideálnou voľbou. Elegantný štíhly panel tohto monitora a dizajnový rámček okolo displeja okorení váš domov behom okamihu.

vypnuté
 Acer S241HLCbid

Výrazný kontrast

Funkcia Acer Adaptive Contrast Management (ACM) sa stará o mimoriadne vysoký kontrast 100 miliónov: 1. Jasné farby sa stanú ešte jasnejšími a tmavé zábery ešte temnejšími - budete svedkami tak žiarivých scén, ako keby ste sa v nich skutočne nachádzali.

vypnuté
 Acer S241HLCbid

Nepozerajte sa na odlesky

Keď všetci spia a hra napriek tomu pokračuje, prichádza na rad technológia Acer ComfyView, ktorá pomáha znižovať namáhanie zraku. Prináša menšiu mieru odleskov pre pohodlnejšie trávenie času pred obrazovkou. A zatiaľ čo sa vaši súperi unavia, môžete svojim priateľom ukázať, kto je vodcom svorky.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,jen jedna otázka zde uvádíte,že ma monitor 1 ms odezvu,ale jinde na internetu je daná odezva 5 ms.. Možná je to má chyba ale opravdu má tento monitor 1 ms odezvu ?

nikde jsem se nedočetl kolika hz je tento monitor. Prostě kolik má HZ (herců) ??

Dobrý den, rád bych se zeptal zda-li je tento monitor kompatibilní s PC https://www.alza.cz/acer-aspire-gx-781?dq=4655389 a jestli potřebuji k propojení i nějaký ten HDMI kabel pro grafiku nebo zda stačí pouze VGA. Děkuji za odpověď

je tento monitor 4k

je tento monitor kompatibilni s timto počitačem https://www.alza.cz/acer-aspire-predator-g3-710-d3982733.htm#discussionPosts

je tento monitor kompatibilni s timto počitačem

je tento monitor 4k

Dobrý den dostanu k tomuto monitoru i kabel na grafickou kartu? a jěště se zeptám jestli tento monitor je kompaktibilní s tímto počítačem:https://www.alza.cz/alzapc/alza-gamebox-gtx1060-d4738055.htm#discussionPosts děkuji za odpověď.

Dobry den chci se zeptat jestli jsou tam integrovane reproduktory??? Nebo přípojka 3.5 jack????

Můžu se zeptat ? Kolik má tento monitor hz (refresh rate) ? Předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k 24" Acer S241HLCbid
Príslušenstvo pre 24" Acer S241HLCbid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer S241HLCbid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer S241HLCbid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer S241HLCbid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Acer S241HLCbid.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií