Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming

Zobraziť katalóg
24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming
5 6 hodnotení
LCD monitor čierny, 3D vision LED 144 Hz, 100000000:1, 350 cd/m2, 1 ms, 1920 x 1080, DVI, HDMI (MHL), DisplayPort, Pivot, reproduktory, TCO 6.0
Kód:  WO097h4e3 Produktové číslo:  UM.FB0EE.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming

Staňte sa predátorom


Acer Predator je herný monitor bez ústupkov a s tou pravou súhrou vlastností, aby sa z vás stal rýchly a presný lovec zbierajúci trofeje po celom bojisku. Zaútočte prvý a získajte prevahu. 24-palcová TN obrazovka pod diktátom 144 Hz a s odozvou len 1 ms vám poskytne aj v zbesilej akcii úplne ostrý obraz. Zároveň táto prednosť znamená úsporu času, a tým dáva priestor ma presnú reakciu na vzniknutú situáciu. To môže znamenať rozdiel medzi víťazstvom a porážkou. A konečne, ergonómia nie je zanedbávaná s výškovo nastaviteľným stojanom, ktorým možno monitorom tiež otáčať, nakláňať alebo ho postaviť na výšku.

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jsou rámečky lesklé či matné?

Hello does this monitor support g-sync

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda tento model podporuje technologii G-Sync od Nvidie. Různě na internetu (včetně diskusí a oficiálních stránek Aceru) jsem se dočetl, že tento monitor existuje ve dvou variantách - starší XB240H (bez G-Sync) a novější XB240HA (s G-Sync). Problém je ten, že oba tyto monitory bývají u prodejců označovány stejně - XB240H (i novější, i starší). Proto bych rád věděl o kterou variantu se v tomto případě jedná. Velmi děkuji.

Má tento monitor G-sync ??

Diskusia a poradňa k 24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming
Príslušenstvo pre 24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Acer XB240Hbmjdpr Gaming.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií