AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

24" ASUS MG248Q Gaming

Zobraziť katalóg
24" ASUS MG248Q Gaming
4,9 7 hodnotení
LCD monitor čierny, TN, 100M:1, 350cd/m2, 144 Hz 1ms GTG, adaptive-sync technology, NVIDIA 3D Vision, Flicker-Free, TUV certified Ultra Low Blue Light Technology, Super Narrow Bezel Design, Full HD 1920 x 1080, HDMI, DVI , DisplayPort, výstup na slúchadlá, Pivot, Swivwl, Height Adjustment, VESA, reproduktory 2x 2 W
Kód:  WA034v Produktové číslo:  90LM02D0-B01370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS MG248Q Gaming

Herný monitor ASUS MG248Q ponúka FullHD rozlíšenie s ultra rýchlou odozvou 1 ms a obnovovacou frekvenciou 144 Hz na plynulý chod hry. Funkcia GamePlus zvyšuje váš herný zážitok, zatiaľ čo DisplayWidget umožňuje ľahký prístup k nastaveniu displeja. Kompatibilita s NVIDIA® 3D Vision 2 kitom vám otvorí bránu do úchvatného 3D sveta. Podporuje uchytenie na stenu štandardom VESA, čím ušetríte miesto na stole. Ergonomicky dizajnovaný stojan poskytne naklopenie a nastavenie výšky pre maximálny komfort pri hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný monitor
  • Extrémne rýchla odozva 1 ms
  • Ohromujúca obnovujúca frekvencia 144 Hz
  • Najlepšie technológie
  • Kompatibilný s 3D vision kitom od NVIDIA

Extrémna v každom ohľade

Najrýchlejší vo svojej triede z neho robí perfektný nástroj pre akčné hry, ktoré vyžadujú rýchle reakcie. S extrémne rýchlou odozvou ste schopní reagovať na to, čo vidíte na obrazovke. Neprekvapia vás ostré zákruty alebo nepriateľ, ktorý sa rýchlo objaví spoza rohu. Už nikdy žiadne frustrujúce meškanie, trhanie alebo rozmazanie obrazu, ktorý je vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz perfektne ostrý.

Napchatý technológiami na prasknutie

Monitor je vybavený tými najlepšími technológiami, ktoré každý hráč ocení. Exkluzívna GamePlus klávesová skratka umožňuje získať väčšiu prevahu v hre. Výberom zameriavacieho kríža sa z vás stane ultimátny bojovník. ASUS DisplayWidget umožní perfektné vyladenie obrazu, kde máte na výber z nepreberného množstva nastavení. Flicker-Free technológia znižuje blikanie monitora pre dokonalý zážitok z hry. Oči sú menej namáhané, takže vydržíte hrať dlhé hodiny.

Komfortný v každom smere

Rozsiahle možnosti pripojenia k PC alebo notebooku pomocou rozhrania DVI-D, HDMI alebo DisplayPortu. Čistá herná plocha je základom, preto je možnosť viesť káble stojanom monitora a udržiavať tak poriadok na stole. Ergonomicky nastaviteľný stojan umožňuje širokú škálu náklonu, takže si vždy nájdete komfortnú polohu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,oceňujem si že dávate darček ku monitoru ASUS MG248Q Gaming ale nedal by sa vymeniť za niečo iné?(hru napr.).Doom už vlastním a bol by mi maximálne zbytočný dva krát.Dakujem

dobry den ako vidim tento monitor sa uz vypredal za aky cas bude asi k dispozici? predom dakujem za odpoved

Dobrý deň má tento monitor nvidia g-sync ? A čo všetko má pre n vidia grafické karty Lebo píšete že amd free sync a čo n vidia

Dobrý den je lepší tento monitor nebo 24'5" omen by hp ?

Zdravim, pojede tento monitor pod grafickou kartou nvidia gtx 760 na 144hz?kdo se ma vyznat v g-sync,adaptove sync a freesync.Diky za odpoved....??

Zdravim, pojede tento monitor pod grafickou kartou nvidia gtx 760 na 144hz?kdo se ma vyznat v g-sync,adaptove sync a freesync.Diky za odpoved....??

Zdravim, pojede tento monitor pod grafickou kartou nvidia gtx 760 na 144hz?kdo se ma vyznat v g-sync,adaptove sync a freesync.Diky za odpoved....??

Dobrý deň,chcel by som kúpiť tento monitor len nie som si istý či ho zvládnem pripojiť.stačí keď monitor pripojím do elektriny a do displayportu na gtx 970?treba inštalovať drivery?

jde tento monitor připojit k notebooku asus

Dobý den má na kvalitu obrazu na obrazovce nějaký podíl i gafická karta? Bude na tento monitor fungovat Xbox ONE?

123
Diskusia a poradňa k 24" ASUS MG248Q Gaming
Príslušenstvo pre 24" ASUS MG248Q Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS MG248Q Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS MG248Q Gaming Monitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS MG248Q Gaming Monitor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" ASUS MG248Q Gaming.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií