AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

24" ASUS PG248Q

Zobraziť katalóg
24" ASUS PG248Q
4,3 3 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, TN, LED, 1ms, 180Hz, 350cd / m2, 1000: 1, HDMI, 3x USB, DisplayPort, G-Sync, Pivot, VESA, čierny
Kód:  WA039x3 Produktové číslo:  90LM02J0-B01370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS PG248Q

Herný monitor ASUS PG248Q ponúka Full HD rozlíšenie s ultra rýchlou odozvou 1 ms a pretaktovateľnou obnovovacou frekvenciou až 180 Hz pre plynulý beh hry. Funkcia GamePlus zvyšuje váš herný zážitok, zatiaľ čo GameVisual sa postará o optimalizáciu obrazu. Kompatibilita s NVIDIA® 3D Vision 2 kitom vám otvorí bránu do úchvatného 3D sveta. Podporuje uchytenie na stenu štandardom VESA, čím ušetríte miesto na stole. Ergonomicky dizajnovaný stojan zaisťuje naklopenie a nastavenie výšky pre maximálny komfort pri hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Herný monitor
  • Extrémne rýchla odozva 1 ms
  • Špeciálna technológia pre pretaktovanie obnovovacej frekvencie - až 180 Hz
  • Podpora G-Sync
  • Kompatibilný s 3D vision kitom od NVIDIA

Extrémny v každom ohľade

Najrýchlejším vo svojej triede z neho robí perfektný nástroj na akčné hry, ktoré vyžadujú rýchle reakcie. S extrémne rýchlou odozvou ste schopní reagovať na to, čo vidíte na obrazovke. Neprekvapia vás ostré zákruty alebo nepriateľ, ktorý sa rýchlo objaví spoza rohu. Už nikdy žiadne frustrujúce meškanie, trhanie alebo rozmazanie obrazu, ktorý je vďaka mimoriadnej obnovovacej frekvencii 180 Hz perfektne ostrý.

Napchatý technológiami k prasknutiu

Monitor je vybavený tými najlepšími technológiami, ktoré každý hráč zaiste ocení. Exkluzívne GamePlus klávesová skratka umožňuje získať väčšiu prevahu v hre. Výberom zameriavacieho kríža sa z vás stane ultimátny bojovník. ASUS GameVisual umožní perfektné vyladenie obrazu, kde máte na výber z nepreberného množstva nastavení. Flicker-Free technológia znižuje blikanie monitora pre dokonalý zážitok z hry. Oči sú menej namáhané, takže vydržíte hrať dlhé hodiny.

Komfortné v každom smere

Pripojenie k PC alebo notebooku umožňuje rozhranie HDMI alebo DisplayPort. Poteší aj dvojica USB 3.0 konektorov pre ľahké zapojenie periférií. Čistá herná plocha je základom, preto je možnosť viesť káble stojanom monitora a udržiavať tak poriadok na stole. Ergonomicky nastaviteľný stojan umožňuje širokú škálu náklonu, takže si vždy nájdete komfortnú polohu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
G-Sync Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,mám monitor LG FLATRON E2340T.Niektorý tu píšu že má tento monitor otrasné farby a podobne.Chcem sa opýtať či tento monitor má lepšie farby ako môj LG monitor.Tento monitor je v niečom horší ako môj LG monitor alebo je vo všetkom lepší alebo minimálne rovnaký?

Dobrý deň,čo je DP vo verzii 1,2?

Dobrý deň,pôjde tento monitor zapojiť cez DP kábel v balení ku grafickej karte ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5?

Zdravim chtěl jsem se zeptat mám zajem o tento monitor ma grafiku Msi Gtx 960 4 G chtěl jsem se zeptat jestli bube podporovat G-sync?hraju World of tanks v březnu dostane wotko nový engine,tak bych si rád vychutnal krásny obraz bez trhání a lepší barvy.Zajímalo by mně jestli to neni zbytečny,jestli nestačí koupit levnější z 144 Hz.Mam Samsunga 65 hz a citim ze to neni ono.Chtěl jsem si pořídit tento https://m.alza.cz/27-msi-optix-g27c2-d5105392.htm?o=1 ale ten mi nepodporuje mojí grafickou kartu tak že mi nic jineho nezbývá a šel bych do tohoto monitoru ten kdo ho prosím už má ať se prosím vyjadří díky za jakou koliv informaci. Mart..

Gtx 760 podporuje g sync ,prosím navrhnite vhodný herný 24" monitor (mohol by byť Asus vg 248q) ? Ďakujem

Dobrý den, mám podobné problémy s tímto monitorem jako předchozí zákazník. A to tak zvané (Artifacts, screen flashing, flickering) obrazce hlavně nejvíce u černé a šedé barvy a občasné problikávání,na fotky a videa se nedá dívat. Problém je i při zapnutém g-sync ve hrách, kde dochází propadu FPS sekaní obrazu a již zmíněné blikání ale bez g-sync 60,120,144 hz jede plynule. Zkoušel jsem různé Displayporty i HDMI a pořad to samé. Mám komplet nový počítač a myslel jsem ze problém muže byt u grafické karty ale tím to není, zapojeno Displayportem přes základní desku bez grafické karty a pořad to samé. Hledal jsem na internetu,diskuzních fórech a podobné problémy jsem zaznamenal u tohoto monitoru ale i u uživatelů dražších monitoru a někteří psaly o možném špatném modulu mezi g-sync a monitorem sám nevím. Tímto prosím o radu co s tím a jak s reklamaci. Myslel jsem že Asus má dobré výrobky ale asi ne a teď mám řešit jejich zmetky. ... Předem děkuji za odpověď

Takze, budu ho dnes vracet. monitor sviti na pravy strane vic nez na levy. Naprosto priserny prechod barev. Nechapu to, nastavoval jsem co se dalo a nic to nedela. Při 180hz je obraz jeste horsi. Černá je sediva prechod barev v tmavych scenach je priserna. Poslal bych sem foto tech spatnych barev, ale nejde to. Takže vracím. Horsi barvy nez muj nekolik let starej samsung TN panel p2250. Nedoufal jsem, ze to bude lepsi, ale rozhodne jsem nedoufal, ze to bude o tolik horsi.

gtx 970 podporuje g sync?

Diskusia a poradňa k 24" ASUS PG248Q
Príslušenstvo pre 24" ASUS PG248Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS PG248Q . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PG248Q 24 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PG248Q 24 Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" ASUS PG248Q.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií