Rapture AlzaBoxy Q1

24" BenQ BL2411PT

Zobraziť katalóg
24" BenQ BL2411PT
4,7 23 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920 × 1200, IPS, 16:10, 5ms, 60Hz, 300cd/m2, kontrast 1000 : 1, DisplayPort, D-SUB (VGA) a DVI, Pivot, nastaviteľná výška, slúchadlový výstup, flicker-free, automatická regulácia jasu a senzor prítomnosti, VESA
Kód:  WT130b0t Produktové číslo:  9H.L99LA.RBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2411PT

BenQ BL2411PT je dokonalý monitor s výnimočnou kvalitou obrazu, navrhnutý pre potreby podnikania, je skvelým riešením minimalizáciou celkových nákladov a maximalizáciou produktivity zamestnancov. Ponúka maximálne rozlíšenie 1920 x 1200 bodov so širokým pomerom strán 16:10.

Monitor je šetrný k vašim očiam nielen vďaka antireflexnému displeju s matným povrchom. Automatický snímač regulujúci jas s ohľadom na okolité osvetlenie, Eco Sensor,inteligentné pripomenutie a v neposlednom rade technológia BenQ Flicker-free a BenQ Low Blue Light, ktoré znížia únavu a námahu vašich očí.

Monitor disponuje funkciou Pivot, umožňujúce otočiť ho do vertikálnej polohy. V konektorovej výbave monitora nájdete klasický DVI konektor (DVI kábel je súčasťou balenia) a predovšetkým moderné DisplayPort rozhranie.

Monitor BenQ BL2411PT získal prestížne ocenenie Smart buy portálu ExtraHardware.cz

Monitor BenQ BL2411PT získal prestížne ocenenie Dobrá kúpa časopisu Computer

Monitor BenQ BL2411PT získal prestížne ocenenie Extra PC TIP časopisu Extra PC



BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.



BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusí blikanie vidieť, ale rozhodne ho cíti. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor BL2411PT.



BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light odstraňuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.




Bohaté farby so 100% reprodukciou farieb sRGB

Pre prezeranie videí z HD videokamier alebo fotografií z digitálnych fotoaparátov reprodukuje tento monitor 100% farbu sRGB, aby ste sledovali autentický prirodzený obraz dokonale zodpovedajúci farebným detailom originálneho zdroja.



Široký pomer strán 16:10

Širokouhlá obrazovka s pomerom strán 16:10 ponúka maximálne rozlíšenie 1920x1200 a umožňuje jednoduché prezeranie dokumentov a prácu s niekoľkými oknami s minimálnym pretáčaním a prepínaním medzi aplikáciami.



Antireflexný displej

Lesklý panel - či už je príčinou priame alebo odrazené svetlo - predstavuje pre pracovníkov kancelárií problém, pretože znemožňuje pohodlné sledovanie obrazu a spôsobuje únavu očí. Monitory BenQ BL2411PT sú vybavené antireflexným displejom s matným povrchom, ktorý obmedzuje rušivé odrazy na minimum, takže pracovníci sa môžu venovať svojim úlohám so zvýšenou produktivitou - bez toho aby pri tom museli škúliť očami!



Eco Sensor

Pre obmedzenie plytvania energiou a zníženie emisií CO2 prepína funkcie Eco Sensor (Snímač úsporného režimu) monitor automaticky do úsporného režimu, kedykoľvek sa vzdialite od počítača. To tiež pomáha efektívne znižovať náklady na elektrickú energiu.



Ergonomický monitor - výškovo nastaviteľný stojan (HAS)

Rozsiahly rad nastavení monitora - výška, sklon, os, zdvih a otočenie - umožňuje premeniť monitor na vašu vlastnú jedinečnú pracovnú stanicu, ktorá najlepšie zodpovedá vašej výške a zvyklostiam pri prezeraní, s maximálnou vzdialenosťou 130 mm medzi spodnou časťou obrazovky a základňou.



Snímač pre ochranu zraku

Po celý deň automaticky detekuje úroveň okolitého osvetlenia pre nastavenie jasu monitora na optimalizáciu čistoty a pohodlia pri zobrazovaní.
Funkcia inteligentného pripomenutia vám pripomenie, aby ste si pri sledovaní obrazovky urobili prestávku, a to v prednastavených intervaloch 20, 40, 60 a 100 minút.



Certifikácia ekologickosti

BenQ BL2411PT je certifikovaný medzinárodne uznávanými ekologickými organizáciami ako skutočne ekologicky šetrný produkt.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1200 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1200 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:10 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
55,5 cm Hotovo!
Výška
44,3 cm Hotovo!
Hĺbka
2,36 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po mnoha letech mi odešel Eizo L767 a hledám nový spolehlivý monitor se slušnou plochou. Doma už pracuji jen příležitostně, filmy nesleduji, hraji pouze dosovské oldies hry ve VGA. Dominantní činností je tak čtení, podružnou jednoduché úpravy fotek. Integrovaná grafika umí max. 1920x1200, výstup pouze DVI. Základní požadavky jsou tak dlouhodobá spolehlivost (opět alespoň 10 let) a slušné barvy. Odpovídá tomu prosím BenQ BL2411PT? Nebo mají nějakou výhodu Philips 240B7QPTEB, či Dell U2415? Nebo je vhodnější oželet 120 řádků a za stejný peníz pořídit ViewSonic VP2468 či NEC E233WMi? A nebo je vše při starém, a nejvhodnější bude připlatit si za levné Eizo, např. EV2450?

Dobrý den, koupil jsem monitor, který má mít rozlišení 2560 x 1440, ale ať dělám co dělám, monitor mi hlásí max 1920 x 1080, což je dokonce i podle manuálu nativní rozlišení. Monitor jsem ale kupoval právě kvůli velkému rozlišení. Má to špatně Alza? Nebo kde je chyba?

Diskusia a poradňa k 24" BenQ BL2411PT
Príslušenstvo pre 24" BenQ BL2411PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ BL2411PT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2411PT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2411PT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" BenQ BL2411PT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií