AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" BenQ GW2406Z

Zobraziť katalóg
24" BenQ GW2406Z
4,8 12 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, 5ms, 60Hz, 250cd/m2, kontrast 1000 : 1, HDMI 1.4 a staršie, DisplayPort a D-SUB (VGA), flicker-free a filter modrého svetla, VESA
Kód:  WT133d Produktové číslo:  9H.LFDLA.TBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ GW2406Z

Moderný LCD monitor značky BenQ, ktorý vyniká kvalitou spracovania, zobrazovacími schopnosťami a energetickou efektivitou. Jeho najväčšou výhodou je kombinácia profesionálnej zobrazovacej technológie AH-IPS a moderného LED podsvietenia, takže sa užívateľ môže tešiť na vernosť obrazu, výborné pozorovacie uhly a zároveň zníženú spotrebu oproti staršej technológii CCFL. Vďaka svojim zobrazovacím schopnostiam je monitor dobrou voľbou pre všetkých hráčov a multimediálnych nadšencov, svojím vzhľadom však zaiste neurazí ani v žiadnej kancelárii.

Kľúčové vlastnosti

  • 24" AH-IPS Full HD panel
  • Príjemný vzhľad s tenkým rámčekom
  • Vstupy HDMI, VGA
  • Šetrný k očiam
  • Energeticky nenáročný TCO 7.0

Univerzálny monitor s vynikajúcou kvalitou obrazu

Širokouhlý 24" panel s Full HD rozlíšením sa vyznačuje živými farbami. Ďalšou nespornou výhodou je osadenie vstupmi HDMI a DVI, vďaka ktorým monitor pripojíte nielen k počítaču, ale aj k rôznym multimediálnym zariadeniam a televíznym tunerom. Pre staršie počítače tu nájdete aj analógový vstup VGA.

Šetrný k vašim očiam

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je to s timhle monitorem a zvukem, má reproduktory nebo ne? Zakoupil sem ho a vidím že má audio vstup (Line In i přes HDMI), hlasitost se dá nastavovat tlačitky (na displeji svítí volume), i v počítači se hlásí jako reproduktory (přes HDMI), ale fyzicky na něm žádné mřížky pro reproduktory vidět nejsou a nevydá ani hlásku, tak nevim...

Dobrý den, potřebuju pomoct, jaký monitor by jste mi doporučil? Tento 24" BenQ GW2406Z nebo 24" AOC G2460PF? Díky za odpověd. Monitor má být určený na akční hry! ( CS:GO, GTA V)

Vesa má 100x100 ?

V popisku máte display port ale když scrolluji níž mezi parametry a specifikace tak mezi vstupy a výstupy není, tak jak to teda je ?

Diskusia a poradňa k 24" BenQ GW2406Z
Príslušenstvo pre 24" BenQ GW2406Z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ GW2406Z. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2406Z. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2406Z. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" BenQ GW2406Z.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií