Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

24" Dell U2414H Ultrasharp

Zobraziť katalóg
24" Dell U2414H Ultrasharp
4,8 83 hodnotení
LCD monitor - antireflexné, Full HD 1920x1080, 16: 9, IPS panel, 8ms, 250cd / m2, 1000: 1, DisplayPort, miniDisplayPort, 2x HDMI, USB 3.1 Gen 1, Nastaviteľná výška, Pivot, VESA (NBD On-Site)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  WB904d36 Produktové číslo:  210-ADUL Stránky výrobcu
24" Dell U2414H Ultrasharp 202,38 € Rozbalené

24" Dell U2414H Ultrasharp

24" Dell U2414H Ultrasharp je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Monitor Dell U2414H má najtenší rámček na svete, kde sa dočkáte obrazu s báječne presným farebným podaním. Displej s pomerom strán 16: 9 v rozlíšení Full HD ponúka riadnu pracovnú plochu obrazovky, ktorú pravdepodobne využijete nielen na čítanie dlhých dokumentov alebo internetových stránok. Ponúka 96% pokrytie farebného priestoru sRGB, takže ponúka naozaj širokú paletu farieb aj pre profesionálov grafického odbore. Monitor je okrem toho kalibrovaný už vo výrobe, takže jeho úžasne presné farby môžete využívať ihneď po vybalení.

Funkcia PowerNap a funkcie pre dynamické tlmenie jasu, ktoré automaticky pomáhajú kontrolovať spotrebu energie, zaistí trvalú úsporu energie. Monitor bol navrhnutý s dôrazom na ekológiu - vybavený je sklom bez obsahu arzénu, panelom LED neobsahujúcim ortuť a šasi s lamináty bez obsahu BFR / PVC. Monitor sa vám bude skvele pozorovať, vďaka flexibilnému nastavenie naklopenie, natočenie aj výškovému nastavenie v rozmedzí 130 mm. Oceníte aj bohaté možnosti pripojenia signálu zahŕňajúce mobilné MHL a húb pre USB 3.0.

Doplňujúce informácie:

Farebná škála:
85% (CIE1976)
sRGB 96% (priemer Delta E <4)

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení DP kabel?

Dobrý den,mohl bych poprosit o radu ohledně rozmazaného obrazu na monitoru Dell UltraSharp U 2414H (okolo písma takový býlí rámeček a písmo je tučné oproti písmu na monitoru notebooku). Monitor je připojen přes HDMI kabel z notebooku Asus M51 Vseries, OS Windows Vista, rozlišení monitoru Dell je nastaveno na 1920x1080, rozlišení na notebooku je 1440x900, grafická karta je ATI Mobility Radeon HD 3650.

Dobrý deň, mám dve otázky. 1. Mám pracovný notebook, ktorý má len ten klasický výstup na monitor, myslim že sa vola DVI, taký ako bol na všetkých starších PC. Akú redukciu potrebujem aby som k nemu pripojil tento monitor? 2. Chystám sa kúpiť si macbook pro, viete mi povedať akým spôsobom pripojím tento monitor k macbooku pro? budem potrebovať tiež nejakú redukciu? Ďakujem pekne za odpovede.

Dobrý večer, děkuji za odpověď a návod na propojení notebooku DELL s monitorem U2414H, ale ani po této radě monitor zvuk nepřehrává. V nastavení jsem zvolil tento zvuk jako výchozí, dokonce to vypadá, jako když zvuk funguje, ale bohužel. Na jiném monitoru (jiný výrobce) zvuk hraje a na monitoru DELL bohužel ne. Ještě jedna informace a to, že mezi notebookem a monitorem je data replikátor D3100, ale když vyřadím i tento a propojím napřímo, tak nic.

Dobrý den, jak se propojuje zvuk z notebooku DELL na monitor U2414D Ultrasharp. Nějak se mě nedaří na monitoru zprovoznit zvuk.Děkuji za odpověď

Zdravím, lze tento monitor polohovat i do pozice "na výšku" se stojanem, který je v balení?

Dobrý den, monitor jsem asi 2 roky použival úplně v pohodě, ale adi tak 2 měsíce zpátky, když se monitor zapnul tak okraje byly modré a asi po 20 minutách tyto okraje zmizely. Ale dnes, když jsem zapnul počítač, tak monitor po půl hodině "jde do spánku". Za případnou pomoc budu velice rád.

Dobry den, v popise vyrobku to nieje, tak sa chcem spytat, ci je to kompatibilne s monitorom 24" Dell U2414H Ultrasharp

Dobry den, jake jsou prosim rozmery krabice, ve ktere je monitor prodavan? Dekuji.

Je možné, že když monitor spojím s notebookem HDMI kabelem, že mi to nezobrazuje??

12
Príslušenstvo pre 24" Dell U2414H Ultrasharp
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií