Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView

Zobraziť katalóg
24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView
4,8 60 hodnotení
LCD monitor IPS, 1000:1, 300cd/m2, 6ms GTG, 1920x1200, DVI, VGA, DisplayPort, USB, repro, TCO Displays 6.0
Kód:  WL577e Produktové číslo:  EV2436WFS3-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView

Monitor EIZO patrí do energeticky úsporného radu EcoView, prichádza s novým, cenovo atraktívnym IPS-panelom ponúkajúcim vysokú kvalitu zobrazenia (nezávislú na uhloch pohľadu), ktorý je navyše vybavený účinnou matnou antireflexnou maskou proti nežiaducim odrazom okolitého osvetlenia. S uhlopriečkou 24" je tiež vhodný pre návrhové pracoviská CAD/CAM, a vďaka dlhodobej stálosti obrazových parametrov je veľmi dobre využiteľný aj na dispečerských a dozorných pracoviskách.

Špičkovo vyladený systém automatickej "hybridnej" (= kombinovanej) regulácie podsvietenia LED má za následok nielen významné zníženie spotreby elektrickej energie, ale umožňuje aj úplne stabilné a neblikajúce (flickerfree) nastavovanie požadovanej úrovne jasu v hodnotách už od 0,6 cd/m2 až po 300 cd/m2 (0,2 % - 100 % max. hodnoty jasu), čo je ideálne najmä do prevádzok s obmedzením denného svetla a pre nočnú prevádzku monitora.
{C}
Monitor využíva na automatické nastavenie úrovne jasu monitora podľa okolitého osvetlenia unikátnu optimalizovanú reguláciu s nelineárnou charakteristikou, ktorá oproti jednoduchej a zvyčajne používanej lineárnej regulácii dokáže lepšie reagovať na zmeny svetla tak, aby viac zodpovedali vnímaniu jasu z monitora ľudským okom. Regulačné krivky sú dokonca dve - pre zimné a letné obdobie.

Používateľ zároveň ocení bezhlučnosť napájacieho zdroja, ktorá nie je závislá od nastavenej úrovne jasu monitora.

Každý používateľ si navyše môže podľa svojho používania zvoliť "softvérovo" nastaviteľný "filter" obrazovej plochy pre max. zníženie zrakovej únavy pri dlhodobom čítaní textov na bielom podklade. Okrem toho je ešte monitor vybavený režimom "Paper Mode", kedy kontrastný pomer monitora klesá až na hodnotu 1:30 a dokáže tak dokonale simulovať obvyklé elektronické "čítacie" zariadenie.

K výraznej úspore elektrickej energie prispieva aj senzor, ktorý neustále vyhodnocuje prítomnosť používateľa a umožňuje tak automatické zapínanie alebo vypínanie monitora podľa toho, či je alebo nie je prítomný.

Takmer 30 % úspory je tiež dosahovaných unikátnou technológiou kontinuálneho vyhodnocovania histogramu (rozloženie jasu) práve zobrazovanej scény.
{C}

Okamžite pripravený


Farebný rozsah monitora sa blíži k štandardu sRGB IEC61966-2.1, takže okamžite po vybalení z krabice monitor bez problémov zvládne správne zobrazovať farebné fotografie s farebným rozsahom podľa štandardu sRGB bez toho, aby bolo potrebné monitor nejakým spôsobom kalibrovať a vytvárať tak jeho presný farebný profil. Zobrazenie snímok s rozsahom sRGB je správne dokonca aj v prehliadačoch bez podpory Správy farieb (CMS), teda napr. aj v internetových prehliadačoch alebo ďalších aplikáciách, ktoré pôvodne ani neboli primárne určené na reprodukciu farebných fotografií.

To je veľká výhoda najmä pre začiatočníkov alebo amatérov, ktorí nemusia byť vždy úplne oboznámení s problematikou farebnej reprodukcie na moderných širokogamutových zobrazovačoch.

Pre ešte presnejšiu farebnú reprodukciu fotografií podľa štandardu sRGB slúži tlačidlo sRGB, ktoré navyše automaticky (podľa normy sRGB) správne nastaví zodpovedajúcu teplotu bieleho bodu a zvolí správnu gradačnú krivku (rýchlosť nárastu čierneho bodu).
{C}

Pasuje všade


Na bezproblémové pripojenie moderných počítačov slúžia vstupy DP (DisplayPort a DVI-D). Pomocou integrovaného rozbočovača 2x USB je potom možné priamo k monitoru pripájať niektoré základné periférie (Flash-pamäte, klávesnica, myš, ...).

Samozrejmosťou je tiež podpora analógového (jack 3,5 mm), ako aj digitálneho (DisplayPort) zvukového stereofónneho kanála.

Používateľov, ktorí by radi využili tento model aj na hry alebo video, milo prekvapí veľmi rýchla odozva - 6 ms (GG), ktorá stiera rozdiely medzi pre hráča doteraz dominujúcou technológiou TN a modernejšou technológiou LCD-panelu IPS.
{C}

Vynikajúca ergonómia - nový flexibilný stojan


S novým stojanom je možná ľahká manipulácia s 24" panelom, a to za každých okolností a pre každého používateľa. Stojan podporuje výškové nastavenie v rozmedzí 18 - 176 mm (teda v rozmedzí až 158 mm!), ďalej natáčanie o 344°, naklápanie až o 30° a nakoniec tiež ešte rotáciu panela o 90° - teda otočenie panelu do polohy "na výšku" (funkcia pivot) pre pohodlné prezeranie "dlhých" webových stránok. Veľmi sympaticky pôsobí tiež po celom obvode rovnaký a len 17 mm tenký rám.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "EIZO EcoView EV2436WFS3-BK.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií