Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24 "EIZO FlexScan EV2455-WT

Zobraziť katalóg
24 "EIZO FlexScan EV2455-WT
4,0 3 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1200, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 300cd/m2, 1000:1, DVI-D, HDMI, D-SUB(VGA), DisplayPort, 3x USB, VESA, Repro, bílý
Kód:  WL577fw Produktové číslo:  EV2455-WT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24 "EIZO FlexScan EV2455-WT

Eizo radu FlexScan pripúta na prvý pohľad vašu pozornosť extra tenkým rámčekom - len 1 mm. Takto tenký rámik sa uplatní aj pre multimonitorové zostavy, kedy bude ich rozdelenie naozaj minimálne. Najviac však príjemne prekvapí po uvedení do prevádzky, kedy na vás dýchne svieži Full HD obraz s vysokým jasom. Ponúka špičkovú IPS zobrazovaciu technológiu. Zároveň ide o rýchly IPS panel s precízne spracovanou technológiou pre urýchlenie odozvy. Takže je okrem kancelárskej práce a grafiky využiteľný aj na sledovanie filmov a hranie hier .

Vždy perfektný obraz


S automatickou reguláciou jasu a povrchom potlačujúcim odlesky vynikne obraz svojou zreteľnosťou a optimálne jasným podaním vo dne i v noci. Hybridné riadenie jasu je navyše zárukou pokojného obrazu bez nepríjemného poblikávanie pri nižších hodnotách jasu. Využíva moderného podsvetľovacieho systému pomocou LED, a vďaka tomu dosahuje maximálnu úsporu elektrickej energie aj dvojnásobnej životnosti podsvetľovacieho systému. Monitor je šetrnejší k životnému prostrediu, pretože neobsahuje nebezpečnú ortuť využívanú v bežných podsvetľovacích trubiciach.

Pohodlie pre dlhšie sedenie


Stojan s nadštandardným ergonomickým prispôsobením dáva užívateľovi komfort nastavenie tak, aby čo najviac poloha panela vyhovovala individuálnym požiadavkám . Zvyšuje tak efektivitu a predchádza tým únave, pretože významne obmedzuje neprirodzené pozície pri sledovaní displeja. Dajte zbohom ohnutému krku - a je jedno či hore alebo dolu. Na výber máte 13cm výškové rozmedzie, otočnost do strán a široký rozsah sklonu. Ak potrebujete skôr širokouhlý obraz na výšku, jednoducho si ho otočíte o 90°. Ušetrí aj miesto na stole. Reproduktory sú zabudované vo vnútri.

Doplňujúce informácie:

Špeciálne funkcie:
EcoView-Sense, Auto-EcoView, EcoView- Index, EcoView-Optimizer, HDCPDecoder, Fine Contrast, On-Screen Display, PowerManager cez VESA DPMS, Plug & Play podľa VESA DDC CI, rozbočovač USB 3.0, zabudované reproduktory a napájací zdroj

Stojan:
172° doľava/doprava
-5° dopredu, 35 ° dozadu
Otočný o 90 °
Výšková nastaviteľnosť 13 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24 "EIZO FlexScan EV2455-WT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" EIZO FlexScan EV2455-WT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" EIZO FlexScan EV2455-WT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" EIZO FlexScan EV2455-WT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" EIZO FlexScan EV2455-WT.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií