Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3

Zobraziť katalóg
24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3
5 4 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, TN, LED, 350cd/m2, 144Hz, 1000:1, 2x HDMI, DVI, DisplayPort, USB, Pivot, VESA, repro 2x 3W, záruka 3 roky
Kód:  WA830g52 Produktové číslo:  GB2488HSU-B3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3 Predaj skončil

24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3

Herný monitor iiyama G-Master Red Eagle

Špičkový 24" herný monitor iiyama G-Master Red Eagle, známy ako Red Eagle, zmení váš pôžitok z hry. Všetkým náruživým hráčom dopraje bezkonkurenčnú výhodu, potrebnú pre rozhodovanie v zlomku sekundy. Svojich nepriateľov ľahko porazíte vďaka minimálnej odozve na úrovni 1 ms, perfektnej plynulosti a precíznemu prechodu medzi snímkami. Oproti predchádzajúcej generácii sa výrobca pohral s dizajnom a vyšperkoval nohu stojana, ktorej predná strana je novo strieborná a zadnú časť zdobí nápis G-Master.



iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3

Kľúčové vlastnosti monitora iiyama G-Master Red Eagle

  • Špičkový herný monitor s odozvou len 1 ms.
  • Obnovovacia frekvencia 144 Hz.
  • Technológia FreeSync minimalizuje roztrasený a rozmazaný obraz
  • Výkonnejšie herné zobrazenie aj v zatienených oblastiach vďaka funkcii Black Turner
  • Vlastné reproduktory 2× 3 W
  • Súprava konektorov 2× HDMI, DVI a DisplayPort.

144 Hz obrázok

Rýchla obnovovacia frekvencia je zárukou vynikajúceho herného zážitku. Obzvlášť vhodná je pre FPS, závodné simulátory, MOBA a športové žánre, kde 144 Hz obnovovacej frekvencie prináša svieže a ostré snímky potrebné pre zlepšenie vašej hry. 

iiyama G-Master Red Eagle

Nezastaví vás ani tmavý obraz

Funkcia Black Tuner nastaví jas v tmavých miestach tak, aby ste videli aj tie najmenšie detaily. Nemôže sa tak pred vami schovať žiaden kempujúci protivník alebo prepracovaná bonusová zbraň.

 iiyama iiyama iiyama G-Master Red Eagle

FreeSync

Technológia AMD FreeSync ukončí trhanú hrateľnosť a lámavosť obrazu, zaistí výborný výkon na ľubovoľnej snímkovej frekvencii. Vašu neúnavnú ostražitosť potom podporí potlačenie blikania vďaka podsvieteniu Flicker Free. Spolu s Blue Light Reducer potom šetrí vaše oči a predlžuje tak dobu strávenú pred monitorom.

iiyama iiyama G-Master Red Eagle

Herné profily

Vyberte si jeden z preddefinovaných herných režimov vrátane lepšieho nastavenia pre FPS alebo strategické hry. Ľahko si však nastavíte úplne vlastný profil pre konkrétnu hru.

iiyama iiyama G-Master Red Eagle

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ahojte, chcem sa spytat, monitor mam uz okolo 2 tyzdnov ale stale sa mi nepodarilo ho "zdvihnut" vzadu je taky cuplik a podla vida na youtube by sa mal dat zmacknut a potom posunut ten monitor, ale ja ten cuplik ani nezatlacim, to si skorej zlomim palec. treba monitor nejak nastavit do nejakej polohyaby to islo vobec zmacknut? skusal som aj bez podstavca aj s podstavcom. dakujem za pomoc

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či priložený DVI kábel postačí na dosiahnutie 144hz frekvencie a ak áno, aký dlhý tento kábel je. Ďakujem.

Dobrý den, u popisu monitoru máte napsáno, že součástí balení je DVI kabel a napájecí kabel. V popisu je dále uvedeno, že monitor má rozhraní HDMI, VGA (D-sub) a Displayport, v oficiálním popisu a podle obrázků je zase vidět, že monitor nemá VGA, ale DVI konektor. Chtěl jsem spíše poukázat na tuto chybu, protože předpokládám, že monitor skutečně má DVI konektor

dobrý den,za jakým účelem bylo rozbaleno??Bylo zboží již vráceno zákazníkem?děkuji za info

Dobrý den, po pořízení tohoto monitoru na ovládacím panelu se funkce FreeSync ukazuje jako VYPNUTÁ. Poradíte jak ji aktivovat? Děkuji a hezký den.

Dobrý den rozhoduji se mezi tímto monitorem a Samsung c24fg70?f Děkuji za každý názor.

Jaky je rozdil mezi Red Eagle GB2488HSU-B3 a B2 modelem?

Diskusia a poradňa k 24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3
Príslušenstvo pre 24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" iiyama G-Master Red Eagle GB2488HSU-B3.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií