Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24" Samsung C24F390F

Zobraziť katalóg
24" Samsung C24F390F
4,7 103 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Full HD 1920×1080, VA, 16:9, 4 ms, 60Hz, FreeSync, 250 cd/m2, kontrast 3000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, slúchadlový výstup, VESA
Kód:  WH603r1 Produktové číslo:  LC24F390FHUXEN/LC24F390FHRXEN Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung C24F390F

Radíte sa medzi filmových maniakov, máte radi kvalitné farebné podanie, ale štve vás slabý kontrast a mizerná čierna farba, ktorá pripomína skôr sivú? Práve pre vás si inžinieri spoločnosti Samsung pripravili vynikajúci panel. Jeho zakrivená obrazovka dokonale kopíruje zorné pole diváka, podobne ako plátno kina iMAX. S polomerom oblúka 1 800 mm pre dosiahnutie väčšieho zakrivenia vytvára širšie zorné pole, zvyšuje priestorové vnímanie a minimalizuje periférne rozptýlenie, vďaka čomu vás vtiahne priamo do deja.

K tomu pridáva technologicky vyspelý panel VA, čím je zabezpečené vynikajúce farebné podanie z akéhokoľvek uhla a zachovanie hlbokej čiernej. Používateľa grafických kariet zo stajne spoločnosti AMD navyše poteší aj integrácia technológie FreeSync, ktorá dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky s obnovovacou frekvenciou grafického akcelerátora. 

Kľúčové vlastnosti

  • Zakrivený tvar s polomerom oblúka 1800R vás pohltí
  • AMD FreeSync pre dynamickú synchronizáciu s grafickou kartou
  • Skvele sa hodí pre filmových maniakov, pracantov aj hráčov
  • Rozlíšenie Full HD je pre sledovanie filmov skvelou voľbou
  • Matrica VA garantuje skvelé farby, široké pozorovacie uhly a kvalitnú čiernu
  • Elegantný a tenký dizajn bude vyzerať skvele na každom stole
  • Úžasne štíhly profil s hrúbkou 11,9 mm

Intenzívnejšie predstavenie

Prehnutie obrazovky vytvára širšie zorné pole a umožňuje lepšie vnímanie hĺbky. Divák si vychutná pohľad s efektom podobným 3D, ktorý je viditeľný pri hraní počítačových hier, najmä závodných a leteckých simulátorov. Sledovanie je príjemnejšie a pôsobí ako relaxácia. Podľa odborných štúdií je totiž sledovanie vizuálnych kriviek príjemnejšie ako sledovanie rovných liniek.

Špičková kvalita obrazu

Monitor ponúkne rozlíšenie Full HD 1080p, kontrast 3000 : 1 a ultra široké pozorovacie uhly 178° horizontálne aj vertikálne. Panel vertikálneho zarovnania (VA) optimalizuje zážitok pri sledovaní z akéhokoľvek miesta a minimalizuje skreslenie obrazu. Samotný monitor sa vyznačuje ohromujúcim štíhlym profilom (11,9 mm) a ľúbivo tvarovaným stojanom. Konektorová výbava monitora zahŕňa 15-pinový D-Sub, HDMI a výstup pre reproduktory/slúchadlá.

Šetrí oči pre pohodlnejší zážitok zo sledovania

Panel dokáže minimalizovať očnú únavu vďaka redukcii emisií modrého svetla, ktoré stimuluje sietnicu oka viac ako ostatné farebné vlnové dĺžky, takže je sledovanie pohodlnejšie. Technológia Flicker-Free navyše minimalizuje rušivé blikanie obrazovky a tým chráni oči senzitívnych používateľov, vďaka čomu môžete vo väčšom pohodlí pracovať alebo dlhšie hrať.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
54,8 cm Hotovo!
Výška
41,8 cm Hotovo!
Hĺbka
20,65 cm Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
18 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcem sa spýtať tento monitor má výšku 41,8 cm iba obrazovka alebo sa to ráta aj s podstavcom ?

Dobrý den. Mám zavírací sekretář s rozměry pouze 32cm na výšku a 58 cm na šířku a mám problém, jaký zakoupit monitor. Pokud bych ho přidělal na zadní stranu sekretáře (jako na zeď), tak kolik má celkově monitor s rámem velikost? bez podstavce. Nikde nemohu najít rozměry pouze obrazovky bez podstavce. Děkuji za odpověď.

Dobrý aký dlhý je ten hdmi kábel alebo ci sa tam aspon nachaza dakujem za odpoved

Dobrý den jde tento monitor připojit ke PS4.

prosím o informaci do kdy trvá sleva... asi jsme slepí :(

Je součástí balení i kabel k připojení k počítači?

Dobrý den, chtel jsem se zeptat ,jesti vadí když nemam grafiku AMD ale mam NVIDA..?Kvuli te funkci ((AMD FreeSync pro dynamickou synchronizaci s grafickou kartou)).. Na občasne hrani her a sledovani filmu? mockrat dekuju :)

Dobry den, jak plne zdemontuji nohu kvuli poveseni na zed. Koulila jsem drzal Vesa, ktery na monitor pasuje, ale diky zadnimu vystupku nohy nelze pouzit, potrebuji aby byl monitor uplne na zdi, diky noze musi byt monitor cca 10cm od zdi, diky za radu! dekuji KS

Dobrý den, když chci zapojit sluchátka do monitoru stačí mi obyčejná sluchátka k telefonu s jedním jackem na mikrofon i zvuk nebo potřebuji klasická PC sluchátka s dvěma jacky? předem díky za odpověď

Dobry den, chtěl bych se zeptat zda má monitor podporu 3D obrazu popř. jak poznam, že má podporu 3D obrazu. Bohužel jsem to v popisu monitoru nikde neobjevil. Předem děkuji za vaší odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k 24" Samsung C24F390F
Príslušenstvo pre 24" Samsung C24F390F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung C24F390F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung C24F390F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung C24F390F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung C24F390F.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií