Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" Samsung T24E310EW

Zobraziť katalóg
24" Samsung T24E310EW
4,1 11 hodnotení
LCD monitor 1366 × 768, displej VA, 16:9, odozva 8ms, jas 250cd/m2, kontrast 3000:1, HDMI 1.4, USB, slúchadlový výstup, repro
Kód:  WH521k8b1 Produktové číslo:  LT24E310EW/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung T24E310EW

Zabudovaný TV tuner

Zabudovaný TV tuner

Prostredníctvom zabudovaného TV tunera môžete ľahko a rýchlo prepínať medzi počítačovým monitorom a televíznym vysielaním vo Full HD rozlíšení.

ConnectShare

ConnectShare

Pripojte váš flash disk k monitoru a okamžite môžete sledovať obľúbené filmy, fotografie alebo počúvať hudbu z pohodlia vašej obývačky.

Široký uhol pohľadu

Široký uhol pohľadu

Monitor disponuje širokým uhlom pohľadu 178° v horizontálnom i vertikálnom smere, čo zaručuje pohodlné sledovanie obrazovky so zachovaním vysokej kvality obrazu pri pohľade z ľubovoľného uhla. Monitor je teda ideálnou voľbou pre sledovanie filmov a prezeranie fotografií.

Vychutnajte si vylepšené sledovanie športu

Vychutnajte si vylepšené sledovanie športu

Športový režim umožní rozdeliť obrazovku na 9 častí a priblížiť si výrez obrazu s pohybom nôh obľúbeného športovca alebo detailne prezrieť najkontroverznejšie okamihy zápasu vo vysokej obrazovej kvalite. Optimalizovaný zvuk navyše prenesie elektrizujúcu atmosféru na štadióne priamo do vašej izby.


Obraz v obraze

Vďaka funkcii PIP+ môžete pracovať a zároveň sledovať televízne vysielanie. Na druhom obraze, ktorý môže pokrývať až 25 % obrazovky, možno ľubovoľne nastaviť jeho umiestnenie a veľkosť.


Jednoduché pripevnenie na stenu

Dômyselne navrhnutý stojan môžete ľahko pripojiť k odnímateľnému držiaku a monitor pripevniť na stenu. Stojan monitora sa navyše zvažuje smerom von, čím je skvalitnený zvukový výstup zo zadných reproduktorov.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 24"
  • Full HD rozlíšenie
  • Zabudovaný DVB-T/C tuner
  • EPG
  • Reproduktor: 2× 5 W
  • HDMI a USB konektor
  • Kábel nie je súčasťou balenia

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
8 ms Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,11 cm Hotovo!
Výška
37,61 cm Hotovo!
Hĺbka
12,33 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,96 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat zda je k televizi ovladac ?

Chcel by som sa opýtať či sa dá tento monitor prepojiť s PC iba HDMI káblom a či to nebude robiť problém pri hraní hier. ďakujem

Dobrý den, mám základní desku ASUS M4A88TD-V s integrovanou grafickou kartou. Jaké možné maximální rozlišení s ní dosáhnu pro tento monitor? Děkuji za odpověď.

Prosím někde nevidím kde a jak se přepíná TV na PC. Prosím o postup. Vše jsem prošla a nikde sem nevyhledala. Děkuji.

Umí přehrávat filmy přímo z USB disku?

Když monitor propojím s počítačem budu potřebovat reproduktory?

Dobrý den, ráda bych si koupila tento monitor a připojila ho k notebooku Lenovo IdeaPad Z710 Black. Je to možné? Nebo budu potřebovat nějaký jiný nebo další kabel, redukci nebo něco podobného? Předem děkuji za odpověď! Martina Čechová, [email protected]

jak k tomu připojím starší PC

jaký k tomu držák na zed?

Máte u tohoto monitoru špatné fotky a špatné popisky, které jsou dost zavádějící... Uvádíte FullHD, PLS panel, správně je pouze HD a VA panel

12
Diskusia a poradňa k 24" Samsung T24E310EW
Príslušenstvo pre 24" Samsung T24E310EW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung T24E310EW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 Zoll Samsung T24E310EW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24 Zoll Samsung T24E310EW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung T24E310EW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií