Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

24" Sencor SLE 2460TCS

Zobraziť katalóg
24" Sencor SLE 2460TCS
4,3 9 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 60 cm, HD ready 1366 × 768, DVB-T/C/S2, H.265/HEVC, nahrávanie na USB, 2× HDMI, MHL, USB, SCART, CI slot, reproduktory 2× 5 W, VESA 75 × 75 mm, energ. trieda B
Kód:  WS524g4r Produktové číslo:  SLE 2460TCS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Sencor SLE 2460TCS

Dosluhuje vám starý televízor a premýšľate o kúpe nového? Oživte svoj interiér týmto skvelým 24" televízorom Sencor SLE 2460TCS. Vyniká predovšetkým štýlovým dizajnom, ktorý zladíte takmer s každým interiérom, a modernými technológiami, vďaka ktorým budete pripravení na každú situáciu, nehovoriac o cene, ktorá prekvapí naozaj každého.

Užívajte si kvalitu naplno

Dokonale ostrý obraz s verným podaním farieb môžete sledovať na 60 cm obrazovke so širokými pozorovacími uhlami a nízkou dobou odozvy. LED technológia zabezpečuje nižšiu spotrebu a dlhšiu životnosť ako klasické LCD. Pri vysielaní sa môžete tešiť na podporu HD rozlíšenia 1 366 × 768 px. O zvukový sprievod s krištáľovou reprodukciou sa postará dvojica reproduktorov s výkonom 2× 5 W. Avšak tým hlavným plusom tohto modelu je prítomnosť anténneho aj káblového a satelitného tunera.

Pripojenie

Konektivita televízora nijako nezaostáva a ponúka širokú škálu možností pripojenia. V prvom rade treba spomenúť prítomnosť dvoch HDMI vstupov (jeden s MHL), ktoré postačia aj na pripojenie hernej konzoly, notebooku či iných multimediálnych zariadení. Nechýba ani USB port, pomocou ktorého môžete nahrávať obľúbené programy alebo filmy, prípadne pripojíte externý disk a ľahko si tak prehráte napríklad fotky alebo iný obsah. Ani majitelia starších zariadení so SCART nemusia zúfať, pretože aj tento vstup je tu integrovaný.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový LED televízor za skvelú cenu
  • Energetická trieda B
  • Podpora HD rozlíšenia
  • Nízka odozva a široké pozorovacie uhly 176°/176°
  • Integrovaný DVB-T, DVB-C a DVB-S tuner
  • Podporované formáty HEVC, MKV, MP4, MOV, DivX, XviD, MP3, JPEG
  • Slúchadlový výstup
  • Podpora štandardu VESA 75 × 75

Ďalšie funkcie:

Programový sprievodca
EPG
Teletext
Obvody na zlepšenie obrazu (DNR)
Digitálny hrebeňový filter (DCF 3D)
Hodiny
Časovač
Detský zámok
Rozhranie CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,17 cm Hotovo!
Výška
37,08 cm Hotovo!
Hĺbka
13,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
33,82 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

24" Sencor SLE 2460TCS na této tv naladím 8 programů na jiné tv přes set top box asi 60 je to na stejnou anténu jak je to možné

Dobrý den, TV nenaladila DVB-T2 Javořice, ani Žižkov. Zobrazila po chvíli úroveň dostatečnou, nicméně nenašla tyto programy (H265), narozdíl od vzdálených MUXů LINZ a JAUERLING (H264).Je někde chyba? Děkuji.

Dobrý den, mám zájem o tuto televizi, jen by mě zajímalo, zda má v sobě zabudovaný tuner pro kabelové vysílání, nebo k tomu musím zakoupit STB? Děkuji za odpověď

Dobrý den, k této televizi jsme si zakoupili CI slot a přesto nám nejde naladit žádné námi předplacené kanály. Při snaze naladit kanály přes Astru 23,5E se nám nezobrazí žádný signál. Jsem schopni naladit pouze zahraniční povětšinou německé kanály. Kartu Skylink máme aktivní.

Dobrý den, zvažuji koupit tento TV po přechodu na HD satelitní vysílání mohu stávající sat, přijímač vyhodit. Můžete mi, prosím doporučit vhodný CI slot k tomuto TV, abych do něj mohl vsunout stávající Skylink kartu? Děkuji Aleš.

Dobrý den. Plánuji pro manželku koupit do kuchyně druhou TV menšího rozměru (max.24", menší by byla i lepší), aby uměla i normu DVB-T2. Mezi nabídkou ve vašem obchodě vidím 24" Philips 24PHT4000 a 24" Sencor SLE 2460TCS. TV Sencor mi připadne pro moji potřebu vhodnější a zajímá mne, zda je možné uvedený televizor 24" Sencor SLE 2460TCS také namontovat na zeď, a pokud ano, tak jestli mi k němu můžete doporučit také vhodný držák. Případně zda mi můžete doporučit ještě nějakou jinou TV, vyhovující zadání. Děkuji Vám mnohokrát za vaši odpověď.

Diskusia a poradňa k 24" Sencor SLE 2460TCS
Príslušenstvo pre 24" Sencor SLE 2460TCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Sencor SLE 2460TCS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Sencor SLE 2460TCS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Sencor SLE 2460TCS.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií