Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" Sencor SLE 2461TCS

Zobraziť katalóg
24" Sencor SLE 2461TCS
4,2 19 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 60 cm, HD ready 1366 x 768, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, nahrávanie na USB, 2x HDMI, MHL, USB, SCART, CI slot, reproduktory 2x 3 W, VESA 75 x 75 mm, energ. trieda A
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WS524g4s Produktové číslo:  SLE 2461TCS Stránky výrobcu

24" Sencor SLE 2461TCS

24" Sencor SLE 2461TCS je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Televízor Sencors uhlopriečkou 24 palcov, teda 60 cm, má štýlový dizajn a sprostredkuje ničím nerušené sledovanie filmov a televíznych relácií. Ponúkne kvalitný obraz a možnosť nahrávania na USB. Tento model je za lákavú cenu skvelou voľbou pre tých, ktorí nechcú funkcie, ktoré by nevyužili.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový LED televízor za lákavú cenu
  • Veľmi úsporná prevádzka v energetickej triede A
  • Obraz v HD rozlíšení zabezpečí kvalitný zážitok
  • Široké pozorovacie uhly 176°/176°  
  • Široká konektívna výbava
  • Tunery HD DVB-T/T2/C/S2 s podporou HEVC
  • Možnosť montáže na stenu vďaka VESA štandardu

Kvalitný zážitok pre celú rodinu

Pri vysielaní sa môžete tešiť na podporu HD rozlíšenia 1366 × 768 obrazových bodov, ktoré pri uhlopriečke 60 cm poskytnú veľmi ostrý obraz. Široképozorovacie uhly 176° horizontálne aj vertikálne oceníte pri sledovaní s viacerými členmi rodiny. Obraz si zachováva rovnakú kvalitu bez degradácie bez ohľadu na to, z ktorej pozície sa pozeráte. Úsporné LED podsvietenie sa podpisuje na veľmi nízkej spotrebe energie iba 24 W. Zvukový sprievod má na starosti dvojica reproduktorov s celkovým výkonom 6 W. Pochvalu si televízor zaslúži za prítomnosť ako anténneho, tak aj káblového a satelitného tunera.

Konektorová výbava

Konektivita televízora sa vyrovná oveľa drahším modelom. Široká škála zahŕňa dvojicu HDMI konektorov (jeden s podporou MHL), ktoré sú určené na pripojenie hernej konzoly, notebooku a ďalších multimediálnych zariadení. Prítomný je USB port, cez ktorý môžete nahrávať film a relácie. Pripojte flash disk a na obrazovke si prehráte napríklad galériu z dovolenky. Integrovaný je aj vstupSCART, takže nemusia zúfať ani majitelia starších zariadení.

Doplňujúce informácie:

Obrazové parametre:
Dynamický kontrast 1 000 000: 1
Jas 180 cd/m2
Odozva 8,5 ms
Široký pozorovací uhol 176°/176°
Obvody na vylepšenie obrazu (DNR)
Digitálny hrebeňový filter (DCF)
Progresívne skenovanie

Funkcie:
Nahrávanie a prehrávanie z USB portu
Programový sprievodca EPG
Teletext
AVL
Hodiny, časovač
Detský zámok
Hotelový režim

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
56,17 cm Hotovo!
Výška
36,1 cm Hotovo!
Hĺbka
13,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
33,85 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Řešil jsem problém, že po vypnutí přechodového multiplexu přestala fungovat ČT a ani po ručním přeladění se neobjevila. Pomohla až aktualizace firmwaru, který je možné stáhnout ze stránek výrobce. Do TV se nahraje pomocí USB flash disku. Podpora DVB-T2 ke tedy zřejmě k diapozici až poté. Dokonce se při startu nově ukazuje pod logem Sencor popisek DVB-T2. Setkal jste se s tím někdo?

Dobrý den,proč se po každém zapnutí tv načítají vlastnosti CI modulu a karty?CI modul i kartu mám oficiálně od skilinku.Dost to zdržuje a je to otravné.Děkuji za odpověď.

Dobrý den, funguje televize i bez set-top boxu či napojení na anténu, nebo je nutné tyto věci Dokoupit.dekuji

Zdravím diskusi a chci se ujistit, že CI karta od UPC ve slotu Conax @Smit lze v tomto modelu použít. Poraďte, prosím, děkuji. Martin

Dobry den chtel bych se zeptat jestli umi prehrat tv vysilani i hevc 264? vim ze umi hevc 265.

Dobrý den, je tento model s adaptérem 230/12 V nebo se zabudovaným zdrojem? Popřípadě nějaký jiný televizní přijímač s tunerem DVB-T2. Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám zájem o televizor 24" Sencor SLE 2461TCS, který bych chtěl připojit na funkční satelitní kartu Skylink, mám i odpovídající modul pro zasunutí do slotu TV, ale nevím, jak připojit satelitní parabolickou anténu s konektorem F, ale u TV příslušný konektor pro zapojení není. Mám také redukci z F na koaxiál, ale nevím, zda to bude fungovat. Nebo je nutno mít navíc settopbox od Skylinku? Děkuji předem za radu.

24" Sencor SLE 2461TCS má slot pro použití modulu s kartou Skylink? Děkuji za info Pavel

Príslušenstvo pre 24" Sencor SLE 2461TCS
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií