AD homeoffice AD homeoffice

24" Sharp LC24CFG6132

Zobraziť katalóg
24" Sharp LC24CFG6132
4,1 9 hodnotení
Televízor SMART LED, 60 cm, Full HD, 200Hz, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, DLNA, WiFi, Widia, AQUOS NET + Apps store, USB nahrávanie, Timeshift, VESA, repro 6 W, A
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA205p Produktové číslo:  LC 24CFG6132 Stránky výrobcu

24" Sharp LC24CFG6132

24" Sharp LC24CFG6132 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Smart televízory Sharp LC24CFG6132 s Full HD rozlíšením uspokoja aj náročnejšieho diváka, ktorý chce skúsiť aj niečo viac než len klasické televízne vysielanie. Ponúka nádherný obraz, pripojenie k internetu, inteligentné Smart funkcie, bohatú konektívnu výbavu a do detailu dotiahnutú konštrukciu. Tenký rámik okolo displeja LC24CFG6132 a futuristický stojan sú nielen účelné, ale vytvoria nádherný klenot vo vašej obývačke.

Kľúčové vlastnosti Sharp LC24CFG6132

  • Detailné Full HD zobrazenie
  • Pripojenie k internetu, množstvo aplikácií
  • Nahrávanie TV vysielania pre neskoršie prezretie
  • Prehrávanie videa, hudby alebo napríklad fotografií z USB zariadení
  • Príjem vysielania DVB-T/T2/C/S2 vrátane podpory H.265 HEVC
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie k internetu
  • Úsporná prevádzka (trieda A+)

Sharp LC24CFG6132, raj pre oči a uši

Kombinácia 60 cm veľkej obrazovky a Full HD rozlíšenie je perfektná pre sledovanie filmov, detských relácií i športu. Spolu s Active Motion 200 Hz zaistí Sharp LC24CFG6132 dokonalú ostrosť a plynulosť pohyblivého obrazu aj pri rýchlych scénach. A na perfektný zážitok sa môžu tešiť nielen vaše oči, ale aj uši. Ozvučenie majú totiž na starosti technológie, ako sú Dolby Digital Plus, DTS 2.0 či priestorové vylepšenie DTS TruSurround. 

S televíziou Sharp LC24CFG6132 zábava nikdy nekončí

Máte chuť aj na niečo iné ako televízne vysielanie, ktoré nemôžete ovplyvniť? Nie je problém. Televízor Sharp LC24CFG6132 ponúka pripojenie k internetu cez WiFi a z neho plynúci takmer nekonečný online obsah. Na vyskúšanie čakajú v LC24CFG6132 predinštalované aplikácie Facebook, YouTube, Twitter alebo webový prehliadač na surfovanie na internete alebo sledovanie webového spravodajstva ako na počítači. Pripojte sa na archív Českej televízie iVysílání so 70 tisícmi hodinami vysielania a vyberte si svoj obľúbený program. Portál Sharp Aquos Net+ potom poskytuje ďalšie desiatky internetových aplikácií, ako je predpoveď počasia alebo hry.

Prehrávač i rekordér

Prednosťou televízie LC24CFG6132 je bohatá konektívna výbava, z ktorých najviac vyťažovaná bude zrejme dvojica HDMI portov, pomocou ktorých pripojíte DVD či Blu-ray prehrávač, hernú konzolu a rad ďalších zariadení. Nechýba Ethernet port alebo dvojica USB konektorov vrátane možnosti nahrávania alebo prehrávania napríklad filmov uložených na USB diskoch. Užívatelia káblovej televízie ocenia aj možnosť pripojenia dekódovacej karty do slotu CI+.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
24" (60,96 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!
Možnosti napájania
12 V adaptér Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
55,2 cm Hotovo!
Výška
35,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
32,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v parametrech je uvedena možnost napájení 12V. Je adaptér součást příslušenství, nebo je třeba jej dokoupit, příp. prosím o doporučení nejvhodnějšího typu. Děkuji.

přehraje USB formát AVI ?? díky

Dobrý den, je možnost sdílet obrazovku pc přes wifi? Děkuji

Dobrý den, umožňuje tato TV přehrávání mkv souborů ve formátu h264 z usb i přes LAN? Titulky v mkv se zobrazují s diakritikou? V případě přiložení titulků ve formátu srt je diakritika podporována? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaké jsou rozdíly mezi touto televizí a modelem LC-24DFG6132EM

nikde jsem nenašel že podporuje DVB-T2 H.265/HEVC - to je také tento kodek nejen jak uvádíte DVB-T2 vyhledávač hlásí že televize není připravena. Tak jak je to doopravdy. Bude fungovat komplet na novém vysílání? Bude i obraz? Proč jej nenaladí, když už signál je vysílán? Josef

Jak se uloží parametry které zvolím v menu- například nastaveni obrazu atd a jak naladím to nové vysílání ve vyšší kvalitě? Děkuji Josef

Dobrý den, lze na této TV spustit službu Horizon Go od UPC?

Dobrý den, video nahrané na USB nelze přehrát v PC (vyzkoušeno na mnoha přehrávačích vč. VLC, BS..). Pravděpodobně je soubor kódovaný v TV kvůli autorským právům. Umíte poradit TV (značku), kde takové kódování není? Děkuji

Stalo se již někomu, že se tv se sama vypnula s tím že začala šumět a poté nešla opět zapnout? Svítí pouze červená kontrolka.

123
Príslušenstvo pre 24" Sharp LC24CFG6132
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií