Rapture P&G MS v hokeji_CZ

25" BenQ PD2500Q

Zobraziť katalóg
25" BenQ PD2500Q
4,7 8 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, IPS, 16:9 širokouhlý, 4 ms, 60Hz, 8bit, 350 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, pivot, repro
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  WT140p2 Produktové číslo:  9H.LG8LA.TPE Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

353,80 €
Kúpiť balíček
328,41 €
Kúpiť balíček
318,66 €
Kúpiť balíček
318,72 €
Kúpiť balíček
365,80 €
Kúpiť balíček

25" BenQ PD2500Q

BenQ PD2500Q je profesionálny 25" LCD monitor vybavený 8-bitovým IPS panelom s prémiovou kvalitou obrazu zodpovedajúcou štandardu Rec. 709. Ponúka vysoké WQHD rozlíšenie 2 560 × 1 440 s pomerom strán 16 : 9, pokrytie farebného priestoru 100 % sRGB. Ocenia ho nielen grafici, ale aj všetci nároční používatelia.

BenQ PD2500Q je pripravený na špecifické požiadavky používateľov. Disponuje technológiami upresňujúcimi obraz a uľahčujúcimi jednotlivé náročné činnosti - Darkroom mód, CAD/CAM režim, Animation mód a ďalšie.

Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenie obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, naklopením či otočením až do pozície Pivot. Nechýbajú tradičné technológie na ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikaniu na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.

Profesionálni dizajnéri nerobia ohľadom detailov žiadne kompromisy. Monitory pre dizajnérov od spoločnosti BenQ ponúkajú absolútnu presnosť farieb a mimoriadne detailné vysoké rozlíšenie, aby každý krok viedol k úžasnému výsledku a akýkoľvek návrh bolo možné premeniť na skutočnosť. 


Vysoké rozlíšenie 2K QHD

Rozlíšenie 2K QHD (2 560 × 1 440) prináša mimoriadnu ostrosť aj tých najmenších detailov a hĺbku jemných textúr optimalizovanú na vizuálne intenzívnu prácu na animáciách, vizuálnych efektoch, grafike a fotografiách.

100 % pokrytie farebného priestoru sRGB a Rec. 709

Pokročilý IPS panel monitora PD2500Q pokrývajúci 100 % farebného priestoru sRGB a Rec. 709 a ponúkajúci široké pozorovacie uhly minimalizuje posun farieb, aby sa bolo možné absolútne spoľahnúť na vernosť návrhov. Presný farebný gamut so 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB zodpovedá odvetvovým štandardom v oblasti digitálnej produkcie a štandard Rec. 709 umožňuje reprodukovať presné rozlíšenie, snímkovú rýchlosť, farebný gamut, hodnoty gamma a úroveň bieleho bodu pri práci s videom vo vysokom rozlíšení.

Profesionálne kalibrácie z výroby zaručujúce maximálnu presnosť farieb

Každý monitor PD2500Q je po vyrobení individuálne kalibrovaný, aby boli zaistené presné parametre Delta-E a Gamma. Výsledky kalibrácie sú overené podľa odborových štandardov na presnosť farieb, aby bolo dosiahnuté maximálne presné a reprezentatívne zobrazenie originálneho obsahu. Kalibrácia eliminuje mierne odchýlky farebného výkonu pri jednotlivých paneloch rovnakého modelu. Preto sa kalibračné údaje pri jednotlivých správach mierne líšia od správ pre iné monitory rovnakého modelu.

Calibration report
Technicolor certification

Certifikácia Technicolor Color

Certifikácia Technicolor Color je zárukou splnenia prísnych štandardov v oblasti presnosti farieb, ktoré sú v Hollywoode a v zábavnom priemysle široko využívané. Všetky monitory pre dizajnérov BenQ radu PD majú certifikáciu Technicolor Color a zobrazujú konzistentné a presné farby. Výsledkom je pôsobivý výkon pri použití v oblasti televízneho vysielania, filmu, animácií a multimediálnej zábavy.


Vyhotovenie Edge-to-Edge a univerzálne možnosti pripojenia

Monitor PD2500Q s 25" panelom takmer po celej prednej ploche (Edge-to-Edge), a ultra tenkými rámčekmi maximalizuje váš pracovný priestor a vyznačuje sa minimálnym počtom rušivých prvkov. Pri použití konfigurácie dvoch monitorov prepojených cez rozhranie DisplayPort s podporou protokolu MST (Multi-Stream Transport) môžete rozšíriť obrazovku vášho notebooku na niekoľko monitorov. Zásluhou niekoľkých konektorov HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen1+, konektoru pre slúchadlá a audio konektorov je monitor PD2500Q ideálny na pripojenie akéhokoľvek zdroja zvuku v podobe zariadenia so systémom Windows, počítača Mac alebo mobilného zariadenia.

Špeciálne režimy pre dizajnérov

CAD / CAM Mode

CAD/CAM Mode

Režim CAD/CAM ponúkajúci vynikajúci kontrast línií a tvarov technických ilustrácií a zobrazujúci aj tie najmenšie detaily, prináša mimoriadny výkon monitora v aplikáciách typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA alebo inom návrhovom softvéru.

Darkroom Mode

Režim Darkroom prispôsobuje jas a kontrast obrazu za účelom zaistenia vynikajúcej čistoty a ostrosti detailov, vytvára optimálne nastavenie pre prácu v tmavom prostredí postprodukcie.

Darkroom mode

Animation Mode

Tmavé oblasti obrazu často predstavujú pre dizajnérov pracujúcich so zložitými návrhmi veľký problém. Režim animácie zlepšuje jas tmavých oblastí bez preexponovania svetlých oblastí obrazu. Režim animácie ponúka 10 úrovní jasu obrazu, takže každý detail uvidíte pri akomkoľvek okolitom osvetlení úplne zreteľne.


Antireflexná povrchová úprava minimalizujúca rušivé odlesky

Antireflexný matný povrch monitora PD2500Q minimalizuje rušivé odlesky a zaisťuje väčšie pohodlie bez nutnosti žmúrenia na obrazovku.

Ergonomický dizajn s možnosťou prispôsobenia

Prispôsobte si svoju pracovnú stanicu presne podľa svojich požiadaviek zásluhou širokého rozsahu nastavenia výšky, naklonenia, otočenia na výšku, zdvihu a natočenia. Ak používate monitor PD2500Q v režime na výšku, jeho inteligentný snímač orientácie obrazovky automaticky otočí zdrojový obsah tak, aby bol zobrazený v plnom kontexte. Softvér na automatické otočenie obsahu pri nastavení monitora do režimu na výšku vyžaduje operačný systém Windows.


Exkluzívna technológia na ochranu zraku

Technológia Flicker-Free

Exkluzívna technológia Flicker-Free od spoločnosti BenQ eliminuje škodlivé blikanie vyskytujúce sa pri tradičných LCD monitoroch, čo zabraňuje únave očí a poškodeniu zraku.

Low Blue Light

Vlastná technológia spoločnosti BenQ s názvom Low Blue Light odfiltruje nebezpečné vysokoenergetické modré svetlo, čo minimalizuje únavu a podráždenie očí.

Technológia Brightness Intelligence

Technológia Brightness Intelligence monitoruje množstvo okolitého svetla vo vašom prostredí a vykonáva automatické úpravy podľa okolitého osvetlenia a intenzity obsahu na obrazovke. Výsledkom je, že jasné scény nie sú preexponované, a zároveň dôjde k vylepšeniu detailov v tmavých oblastiach tak, aby bola zachovaná viditeľná úroveň ostrosti.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
25" (63,5 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
25" (63,5 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
57 cm Hotovo!
Výška
53,2 cm Hotovo!
Hĺbka
23,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
26 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Na tomto monitore sa mi nedarí spustiť plné rozlíšenie 2560x1440, funguje maximálne v režime 1920x1080. Grafická karta je NVIDIA Quadro 600, mala by to zvládať. Ovládače karty aj monitora sú aktualizované a najnovšie, pripojenie odskúšané cez DP a miniDP káble. Neviete mi poradiť, v čom môže byť problém? Ďakujem.

Dobrý den, lze připojit monitor k pc, který má jen DVI připojení? Stačila by nějaká redukce, nebo to nepůjde vůbec. Děkuji

Dobrý deň, vraj je tento monitor možné zavesiť aj na stenu. Je to tak? Ak áno, je v balení aj konzola na zavesenie na stenu, alebo je to nutné dokúpiť? Ak dokúpiť predávate to v Alza? vopred ďakujem za info. Th

Dobrý den, zvládne tento monitor grafická karta AMD Sapphire Dual-X R9 270? díky

Má 10bit barevnou hloubku?

Dobrý den, mohu se zeptat na cenu tohoto monitoru v rámci Vašeho studentského programu (ISIC) Děkuji S Pozdravem Petr Zedník

Dobrý den chtěl bych se zeptat kolik má monitor HZ

Diskusia a poradňa k 25" BenQ PD2500Q
Príslušenstvo pre 25" BenQ PD2500Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" BenQ PD2500Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" BenQ PD2500Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" BenQ PD2500Q. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 25" BenQ PD2500Q.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií