Rapture Rapture

27" Acer Nitro VG270Ubmiipx

Zobraziť katalóg
27" Acer Nitro VG270Ubmiipx
4,6 15 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, IPS, 1 ms, 75Hz, FreeSync, 350 cd/m2, kontrast 100000000:1, DisplayPort, HDMI 2.0, repro, VESA
Kód:  WO097h6j3 Produktové číslo:  UM.HV0EE.007 Informačný list

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer Nitro VG270Ubmiipx

Ak pred monitorom trávite podstatnú časť dňa z pracovných alebo súkromných dôvodov, potom je jeho výber veľmi dôležitý na zefektívnenie aj spríjemnenie práce na počítači. Vyskúšajte LCD monitor Acer s uhlopriečkou 27", ktorý by mohol spĺňať všetky vaše požiadavky. Rozlíšenie typu Quad HD 2560×1440 px poskytne vynikajúcu kvalitu obrazu. Aj vo veľmi svetlom prostredí vám matný povrch displeja ponúkne príjemnú čitateľnosť. Jeho výhodou je menšia záťaž pre oči a tým celková dlhšia práca bez únavy.

LCD monitor 27
LCD monitor 27

Hlavné prednosti LCD monitora 27" Acer Nitro VG270Ubmiipx

  • LCD monitor Acer s uhlopriečkou 27" vás oslní svojimi parametrami
  • Maximálne podporované rozlíšenie dosahuje 2560×1440 px
  • Technológia IPS
  • Matná obrazovka menej odráža okolité svetlo
  • Jeho rýchla 1ms odozva nadchne všetkých hráčov
  • Obnovovacia frekvencia s hodnotou 75 Hz na bežné použitie
  • Hodnota maximálneho jasu dosahuje 350 cd/m2
  • Kontrast monitora LCD je 100000000:1
  • Spotreba v SDR režime dosiahne 32 kWh/1000h
  • FreeSync slúži na synchronizáciu obnovovacej frekvencie monitora
  • Integrované reproduktory zaistia pohodlné počúvanie
  • Možnosť prichytenia na stenu pomocou VESA držiakov 100×100
  • Farba výrobku je čierna
  • Jeho hmotnosť dosahuje 5,83 kg
  • Typ pripojenia: DisplayPort a HDMI 2.0

Prekvapí vás svojím obrazom

Dôležitým kritériom pri výbere monitora je obraz, pričom LCD monitor Acer má rozhodne čo ponúknuť. Vykreslenie obrazu prebieha prostredníctvom technológie IPS, ktorá sa vyznačuje prirodzenými farbami a veľkými pozorovacími uhlami. Veľmi rýchla odozva LCD monitora Acer, konkrétne 1 ms, je ideálna na hranie hier. Obnovovacia frekvencia v hodnote 75 Hz je perfektná pre štandardné používanie, napríklad kancelárske aplikácie, prehliadanie internetových stránok a sledovanie multimédií.

LCD monitor 27
LCD monitor 27

Výbava LCD monitora Acer

LCD monitor Acer vás nadchne výbavou, ktorá zefektívni činnosti pri práci a spríjemní hranie hier. Pripája sa k vášmu zariadeniu pomocou DisplayPort a HDMI 2.0. Súčasťou monitora sú zabudované reproduktory, vďaka ktorým bude váš stôl pôsobiť upratane, vzhľadom na to, že eliminujú počet používaných káblov a prídavných zariadení. Monitor možno upevniť do klasického stojana alebo aj pripevniť na stenu pomocou VESA držiaka. Rozstup otvorov LCD monitora pre jeho montáž na stenu je 100×100. Spolu s LCD monitorom Acer budete mať aj DisplayPort kábel.

LCD monitor Acer vám urobí radosť svojimi zaujímavými funkciami

LCD monitor Acer je vybavený celým radom funkcií, ktoré oceníte pri jeho používaní. Technológia Flicker-free alebo tiež Flicker Less eliminuje blikanie monitora LCD , a tak predchádza únave a prispieva k celkovej pohode pri sledovaní. Integrovaný filter modrého svetla efektívne zabraňuje nepriaznivým vplyvom modrého svetla na vaše oči. Výnimočná funkcia, akou je FreeSync, vám poslúži na synchronizáciu obnovovacej frekvencie LCD obrazovky podľa typu grafickej karty, čo sa dá poznať najmä pri hraní hier, kedy bude obraz veľmi plynulý.

LCD monitor 27

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
75 Hz Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Reproduktory, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,4 cm Hotovo!
Výška
47,5 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,83 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
DisplayPort Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou má prosím tento monitor barevnou hloubku? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či zákazník Jakub, ktorý napísal 07.04.2019 veľmi zaujímavé hodnotenie, dostal len vadný kus a vyreklamoval ho.

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli bude monitor fungovat na plných 75Hz i při zapojení přes HDMI 2.0? Děkuji.

Dobrý deň, je toto 6bit alebo 8bit monitor?

Dobrý deň, bol by toto vhodný monitor pre ps5?

Dobrý den. Před časem jsem u Vás zakoupil tento monitor a jsem celkem spokojený. Nicméně mě nevyhovuje ovládání pomocí tlačítek vzadu na monitoru. Chtěl jsem využít aplikaci display widgets přímo od výrobce, ale i když stáhnu verzi přímo ze stránek Acer a tohoto konkrétního modelu, tak mě to po instalaci oznámí, že monitor není aplikaci podporován. Kde bych prosím našel funkční verzi pro tento model? Díky.

kedy budú dostupné monitore acer nitro VG0 144hz/IPS/2k ? na v Anglicku aj Nemecku su už dávno skladom, kde to viazne ? Odkaz do neznáma Odkaz do neznáma

Dobrý deň prajem, práve som si zakupil váš monitor a netuším ako sa mení uhol naklonenia, viete mi poradiť ?

Zdravim, koupil jsem si tento monitor , který mám připojen přes VGA kabel, který jako jediný byl v balení. Ale s monitorem mám pár problémů: 1) Nelze mi tam nastavit 75Hz, ale pouze 60Hz. Vždy když chci ve windowsu změnit obnovovaci frekvenci na 75Hz, tak se mi na monitoru objeví fialové čáry a poté se to zpět přehodí na 60Hz. 2) Při zapínání windows mi namísto černé barvy naskočí zelená. Myslíte, že jsou problémy zapříčiněny VGA kabelem? A mám si koupit HDMI? Monitor lze připojit pouze těmito dvěmi způsoby. Moc prosím o rady. Díky

Diskusia a poradňa k 27" Acer Nitro VG270Ubmiipx
Príslušenstvo pre 27" Acer Nitro VG270Ubmiipx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer Nitro VG270U Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer Nitro VG270Ubmiipx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer Nitro VG270Ubmiipx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer Nitro VG270Ubmiipx.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií