Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" Acer XB271HUTbmiprz Predator

Zobraziť katalóg
27" Acer XB271HUTbmiprz Predator
5 3 hodnotení
LCD monitor – WQHD (2560×1440) IPS panel, 144Hz, 4ms, 400cd/m2, 100M:1, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, Nvidia G-Sync v2, WideColorGamut sRGB, 6-color adjustment, FlickerLess, BlueLightFilter, LowDimming, ComfyView, ZeroFrame, EcoDisplay, Eye Track, pivot, VESA, reproduktory 2×2W
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WO097h4f5p Produktové číslo:  UM.HX1EE.T01
27" Acer XB271HUTbmiprz Predator 606,66 € Zánovné

27" Acer XB271HUTbmiprz Predator

27" Acer XB271HUTbmiprz Predator je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Exkluzívny herný monitor Acer Predator

Rozhliadnite sa po bojisku. Cieľ! Zamerajte! Kryte sa!

  • Bezrámčekový WQHD ZeroFrame displej
  • NVIDIA G-SYNC
  • Podpora technológie sledovania očí Tobi (v závislosti od konkrétneho modelu)
  • 27" uhlopriečka
  • Obnovovacia frekvencia až 144 Hz a dĺžka odozvy 4 ms
logo


Acer XB271Hbmiprz Predator

Predator EyeProtect

Technológie Predator EyeProtect, ako je Flicker-less, filter modrého svetla, ComfyView a Low-dimming, minimalizujú namáhanie zraku pri dlhých herných sedeniach.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Vysoká obnovovacia frekvencia

Minimalizujte rozmazanie pohybu vďaka natívnej obnovovacej frekvencii 144 Hz. Pre skutočne rýchlu akciu.

Acer XB271Hbmiprz Predator

WQHD

Všetko je lepšie s väčším množstvom pixelov. Vďaka rozlíšeniu WQHD 2 560 × 1 440 px sa môžete tešiť na jasné a ostré textúry. Ako iste viete, toto rozlíšenie je pre rýchle hranie ideálne.

Acer XB271Hbmiprz Predator

IPS

Panel s pokročilou technológiu IPS, poskytuje tie najlepšie farby bez toho, aby ste museli robiť akékoľvek kompromisy v rýchlosti. Uvidíte herné svety vo všetkých ich nádherných farbách.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Predator GameView

Technológia predator GameView vám umožní nastaviť väčšie zvýraznenie čiernej farby, presné nastavenie farieb aj nastavenie zameriavacích bodov pre vynikajúcu presnosť streľby. Uložte si vlastné nastavenia do troch profilov, medzi ktorými potom môžete kedykoľvek prepínať.

Acer XB271Hbmiprz Predator

ZeroFrame

Dva sú lepšie ako jeden. Vychutnajte si pôsobivé viacemonitorové zostavy, vďaka minimálnym rámčekom ZeroFrame, ktoré vás udržia v hre.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Sila pixelov

Monitory zvyčajne obetujú kvalitu farieb na dosiahnutie vyššej rýchlosti, teraz sa však môžete na ohromujúcom IPS displeji posunúť na novú úroveň hrania.

Acer XB271Hbmiprz Predator

NVIDIA G-SYNC

Technológia NVIDIA G-SYNC prináša plynulé herné zážitky vďaka synchronizácii snímok renderovaných vašim grafickým procesorom s obnovovacou frekvenciou monitora. Tento pokročilý proces úplne eliminuje trhanie obrazu a minimalizuje jeho zadrhávanie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Povrch displeja
Lesklý Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Technológie
G-Sync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
41 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, odezva má být podle webu výrobce 4 ms. Již na první pohled se musí jednat o hloupost.

V com je prosim vas rozdiel oproti tomuto monitoru https://www.alza.sk/27-acer-xb271hubmiprz-predator-d3808020.htm#popis

Dobrý deň v prvej vete úvodu máte LCD monitor – WQHD (2560×1440) IPS panel, 144Hz, 4ms, 400cd/m2, a v popise je už jas 350cd/m2 ???

Musím mít G-Sync v notebooku a v monitoru, nebo stačí v monitoru a v NVidia?

Dobrý den, je tento monitor prohnutý nebo není ? Na youtube videu jsem ho videl pouze s prohnutím, tady z fotek ale vypadá že prohnutý není. Jelikož bych monitor chtěl používat mimo hraní i na grafiku raději bych ho bez prohnutí. Děkuji za info

Udělal jsem si průzkum přímo u výrobce, výsledky jsou následující. Levnější model se vyráběl XB271HUTbmiprz (UM.HX1EE.005) od roku 2015 do poloviny roku 2017, kdy jej nahradil dražší XB271HUbmiprz (UM.HX1EE.T01). Jediný rozdíl v dražším modelu je, že má navíc technologii EyeTrack, která umožní sledování pohybu očí, například tedy můžete ve hrách střílet tam, kam se podíváte. Abych vyvrátil nepravidé informace, které jsou různé na všech eshopech (píši pouze ty, které se většinou liší). Oba dva monitory mají: -> Stejnou obnovovací frekvenci (standard 144 a overclocked 165). Obchody pouze u levnějšího uvádí standard hodnotu a u dražšího overclocked. -> Stejnou dobu odezvy 4 ms. -> Matné displeje, levnější tedy není antireflexní. -> Stejné reproduktory. -> USB 3.0. -> Výstup na 3.5mm jack. -> Pivot -> Flicker-free, protože mají oba dva framerate přes 120 Hz. -> Naprosto stejný vzhled.

Dobrý den, proč máte u tohoto modelu uvedeno v popisku frekvenci 144 MHz, když v detailu uvádíte165 MHz? Nejde o chybu popisu?

Dobrý den, prosím Vás, jaký je rozdíl mezi tímto monitorem a tímto:https://www.alza.cz/27-acer-xb271hubmiprz-predator-d3808020.htm Děkuji a jsem s pozdravem, David Čáp

Príslušenstvo pre 27" Acer XB271HUTbmiprz Predator
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií