Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" ASUS VG278HV

Zobraziť katalóg
27" ASUS VG278HV
LCD monitor čierny, 50000000 : 1, 300cd /m2, 1 ms GTG, frekvencia 144 Hz, 1920 x 1080, FullHD, 2 x 3 W repro, HDMI, VESA
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WA042n Produktové číslo:  90LME6001T02231C- Stránky výrobcu
27" ASUS VG278HV 342,18 € Zánovné

27" ASUS VG278HV

27" ASUS VG278HV je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Vynikajúci LED monitor, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho náruživého hráča. Úzky rámček okolo displeja mu prepožičiava svieži a moderný vzhľad a predurčuje ho pre použitie s viacerými monitormi vedľa seba. Vo všetkých oblastiach je monitor vybavený modernými technológiami.

Perfektne ostrý obraz

Špičkovú obnovovaciu frekvenciu 144 Hz dopĺňa veľmi nízka doba odozvy 1 ms. Táto kombinácia vynikne predovšetkým pri rýchlych akčných scénach, pri ktorých bude obraz dokonale plynulý a bez rozmazaných kontúr. K dobrej ergonómii pomáha plne polohovateľný stojan umožňujúci hranie hier pohodlnejšie ako kedykoľvek pred tým.

Optimalizácia výkonu a kvality

U tohto modelu spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jedinej klávesy si môžete vybrať zo 6 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, sRGB, Nočná scéna a Štandardná).

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne plynulá akcia vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz a špičkovej dobe odozvy 1 ms (sivá-sivá)
  • Živé farby prostredníctvom technológie Splendid Video Intelligence
  • Ergonomické vypracovanie s možnosťou nastavenia náklonu, natočenie aj výšky zaisťujúce pohodlné sledovanie
  • Široké možnosti pripojenia cez rozhranie HDMI, Dual-link DVI-D a D-sub

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ASUS VG278HV
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií