Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" BenQ BL2711U UHD 4K

Zobraziť katalóg
27" BenQ BL2711U UHD 4K
4,9 14 hodnotení
LCD monitor 4K Ultra HD 3840x2160, IPS, LED, 4ms, 300cd/m2, 1000:1, DisplayPort, 2x HDMI, 4x USB, DVI-D, Pivot, Flicker-free, Low Blue Light, VESA, Repro 6W, černý (výměna do 24h)
Kód:  WT157c6b Produktové číslo:  9H.LD2LB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ BL2711U UHD 4K

Profesionálny monitor BenQ BL2711U ponúka IPS displej s uhlopriečkou 27"a rozlíšením 4K2K UHD 3840 x 2160 pixelov. Je určený všetkým náročným používateľom, ktorí dbajú na perfektnú reprodukciu farieb a na najjemnejšie detaily zobrazenia, ktoré im prinesie režim CAD/CAM, režim animácie a 100% pokrytie farebného priestoru sRGB.

Výhodou monitoru je tiež dodávaný softvér Diplay Pilot umožňujúci rýchle a jednoduché nastavenie monitora.
Vysoká úroveň ergonómie - široká škála nastavení monitora poskytuje nespočet možností pre umiestnenie na vašom pracovnom stole.

BenQ BL2711U je šetrný k vašim očiam. Vďaka technológiám BenQ Flicker-free a BenQ Low Blue Light účinne bojuje proti námahe a únave vašich očí

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny monitor pre dizajn
  • 4K2K UHD rozlíšenie 3840 x 2160
  • Režim CAD / CAM, režim animácie
  • Vysoký používateľský komfort - ergonómia, Display Pilot
  • IPS diplej, 100% sRGB, široké pozorovacie uhly
  • Ochrana zraku - Flicker-free, Low Blue Light

Extrémne vysoké rozlíšenie

Extrémne vysoké rozlíšenie 4K2K (UHD) 3840 x 2160 ponúka pracovný priestor väčší o 300% oproti FHD rozlíšeniu 1920 x 1080 a najvyššiu hodnotu PPI zaručujúcu maximálne detailný obraz.


Technológia IPS prináša mnoho výhod

Každá farba je vykresľovanie s najvyššou presnosťou v každom detaile a každom možnom pozorovacom uhle na úplne skvelé sledovanie obrazu. Vďaka 10bitovému panelu, ktorý vykresľuje viac ako miliardu odtieňov, je každý obraz zobrazený s najbohatšími a najrealistickejšími farbami.

Mimoriadne široké pozorovacie uhly 178°/178°

Pre realistický obraz so skutočne vernými farbami a detailmi z prakticky akejkoľvek perspektívy - zľava, sprava, zhora aj zdola.

100% pokrytie farebného priestoru sRGB

Zaisťuje obraz, ktorý prevyšuje podanie farieb u monitorov so 72% pokrytím farebného priestoru NTSC a vyznačuje sa bohatými odtieňmi a žiarivými farbami.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BenQ IPS
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BenQ Rec709

Optimálna presnosť farieb Rec. 709

Vybrané monitory radu BL ponúkajú pokrytie farebného priestoru Rec. 709, ktorý je známy ako štandardný formát pre HDTV. Natívne farebný gamut Rec. 709 zabezpečuje vernú reprodukciu každej farby s optimálnou presnosťou.


Režim CAD/CAM

Monitor BenQ BL2711U prináša mimoriadny obrazový výkon. Súčasťou je režim CAD/CAM, ktorý zaisťuje zobrazenie aj tých najmenších detailov v aplikáciách Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA a ostatným CAD / CAM softvéru. Upraví nastavenie farieb a kontrast monitora tak, že vám pri zobrazení veľmi detailných grafických informácií neunikne ani čiarka.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BenQ

Režim animácie

Aby bolo možné ľahšie rozlíšiť detailné textúry v tmavších oblastiach, vyvinula spoločnosť BenQ režim animácie, ktorý zvyšuje jas v tmavých oblastiach grafického diela - bez toho, aby došlo k preexponovaniu svetlých oblastí. To umožňuje tvorcom animácií bez námahy vyladiť svoj výtvor.

10 úrovní nastavenia podsvietenia

10 úrovní nastavenia jasu displeja odhalí detaily v tmavých oblastiach a umožní dosiahnuť presného návrhu


Softvér Display Pilot

Softvér Display Pilot prináša kompletný balík riešení pre návrhárov vyžadujúcich úpravu nastavení svojho monitora. Prostredníctvom nástroja Application Tuning môžete priradiť konkrétne režimy farieb často používaným aplikáciám na svojom počítači a softvér Display Pilot automaticky použije prednastavený režim farieb pre príslušnú aplikáciu, ktorú spustíte. Medzi ďalšie funkcie, ktoré možno nastavovať pomocou softvéru Display Pilot, patrí automatické otočenie obrazu na výšku, rozdelenie plochy, PIP/PBP a ďalšie OSD nastavenia, ako je napríklad úprava jasu.

Obraz v obraze (PIP) a obraz vedľa obrazu (PBP)

Na zvýšenie pohodlia a produktivity a dosiahnutie efektívnejšej spolupráce používateľov umožňuje funkcia PIP/PBP porovnať dva alebo viac obrazov alebo zobraziť výkresy z dvoch počítačov súčasne.


BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BenQ Eye-Care

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor BL2711U.

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.


Ergonomický monitor - výškovo nastaviteľný stojan (HAS)

Široká škála nastavení monitora - výška, naklonenie, otočenie na výšku, zdvih a natočenie - umožňuje premeniť monitor na vašu vlastnú jedinečnú pracovnú stanicu, ktorá najlepšie zodpovedá vašej výške a zvyklostiam pri sledovaní obrazu, s maximálnou vzdialenosťou 140 mm medzi spodnou časťou obrazovky a základňou.

Automatické otočenie obrazu na výšku Auto-Pivot

Funkcia automatického otočenia obrazu na výšku rozpozná pohyb monitora a automaticky otočí zobrazený obsah do vodorovnej alebo zvislej polohy, aby bolo potrebné využívať ovládača systému Windows alebo nastavenie grafickej karty.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je možné, že tento monitor máte označen v akci Black Friday jako slevněn o 47% z 25 tisíc, když jsem jej za cenu cca 13 tisíc u vás v nabídce viděl asi před měsícem? Vy máte ČOI a upřímnost vůči zákazníkům pěkně u pr**le, že?

Dobrý deň.Prosím Vás kúpil som tento monitor a nejde mi ho vôbec prepojiť cez HDMI kábel ani cez jeden z portov HDMI 1 ani 2 . Cez DVI kábel to ide , ale dosiahnem frekv. rozsah iba 30 Hz a tá kvalita brazu je slabá, vôbec nie 4K .Kde je problém ? Ako z neho dostať plný výkon 60 Hz ? Mám od Vás počítač gamebox s grafickou kartou gtx 1080. Ďakujem.

Dobrý den. Jde tento monitor využít i jako herní? Nebo je určený jen pro design a na hry se nedoporučuje.

Má tento monitor aj podporu pre 2K(2560x1440), prípadne je schopný zobraziť na monitore aj iné formáty obrazu podľa dostupnej grafickej karty?

dobrý den, mám starou grafickou kartu geforce gtx 660 , jaké maximální rozlišení využiju při koupi tohoto monitoru? děkuji za odpověď

Odkaz do neznáma deň. Uvažujem o kúpe monitora. Rozhodujem sa medzi týmto monitorom v linku. Chcem sa opýtať, že či bude monitor v 4K, keď mám PS4 Pro. Vopred ďakujem za odpoveď. Je tento monitor vhodný pre tento účel?

Tento monitor sa mi paci pre 10 bit farebnu hlbku. Staci mi HP NVIDIA Quadro P600 2GB pre tento monitor na 2d a fotky? Chcel som 1050 GTX ale ta nepodporuje 10bit.

Dobrý den, mám starší grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 260. Jaké maximální rozlišení mohu využívat pokud koupím tento monitor?

Dobrý deň.Dá sa prosím Vás dostať signál do monitora cez HDMI kábel a tým frekvenciu 60 Hz?.Mne sa to nepodarilo , je treba aj na grafickej karte gtx 1080 nastaviť HDMI vstup ? Ak áno ako ? Ďakujem .

Dobrý den, mám starou grafiku geforce gtx 560 ,vyplatí se mít 4k nebo bude stačit 2k, používám převážně na tvorbu a zpracování profifoto.

123
Diskusia a poradňa k 27" BenQ BL2711U UHD 4K
Príslušenstvo pre 27" BenQ BL2711U UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ BL2711U 4K.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií