PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" BenQ PD2700Q

Zobraziť katalóg
27" BenQ PD2700Q
4,6 17 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, IPS, 16:9 širokouhlý, 4 ms, 60Hz, 10bit, 350 cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI, DisplayPort a mini DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  WT157t9 Produktové číslo:  9H.LF7LA.TPE Stránky výrobcu

27" BenQ PD2700Q

BenQ PD2700Q je profesionálny 27" LCD monitor osadený 10-bitovým IPS panelom s prémiovou kvalitou obrazu zodpovedajúcou štandardu Rec. 709. Ponúka vysoké WQHD rozlíšenie 2 560 × 1 440 s pomerom strán 16:9, pokrytie farebného priestoru 100 % sRGB. Ocenia ho nielen grafici, ale aj všetci nároční používatelia.

BenQ PD2700Q je pripravený na špecifické požiadavky používateľov. Disponuje technológiami upresňujúcimi obraz a uľahčujúcimi jednotlivé náročné činnosti jednotlivé náročné činnosti - Darkroom režim, CAD/CAM režim, Animation režim, Dual View a ďalšie.

Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenie obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, sklopením či otočením až do pozície Pivot. Nechýbajú tradičné technológie na ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikaniu na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.


WQHD Rozlíšenie

Vyzbrojte sa sviežou, úžasnou grafikou s rozlíšením obrazu 2K.

Pokrytie 100 % sRGB a Rec.709 štandard

S 10-bitovou farebnou hĺbkou, štandardom Rec.709 a 100 % pokrytím farebného priestoru sRGB budete mať k dispozícii viac ako 1 miliardu farieb, aby ste pracovali s najvyššou presnosťou.

Široký zorný uhol s technológiou IPS

PD2700Q je vybavený IPS panelom, ktorý používateľovi ponúka široké pozorovacie uhly (178° v horizontálnom aj vertikálnom smere) s výnimočnou čistotou a sviežou kvalitou obrazu vo všetkých uhloch.


Režim Darkroom

Režim Darkroom upravuje jas a kontrast obrazu, poskytuje zreteľné a ostré detaily a vytvára optimálne nastavenie na prácu v tmavom prostredí.

BenQ CAD/CAM mode

Režim CAD/CAM

Už nikdy neprehliadnete jediný detail! Prevratný režim CAD/CAM ponúka vysoko kontrastný obraz, čím vyniknú čiary a tvary technických výkresov. Výborné parametre displeja najlepšie využijete v aplikáciách typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA a ďalších CAD/CAM riešeniach.

Režim animácie

Animačný režim umocňuje detaily v tmavých tieňoch, aby ste mohli ľahko ladiť svoje návrhy, zatiaľ čo oblasti obrazu, ktoré túto funkciu nepotrebujú, zostávajú nezmenené.

BenQ Režim Animace

10 prednastavených úrovní

Animačný režim umožňuje nastaviť intenzitu podsvietenia prostredníctvom 10 prednastavených úrovní.


Rozdelenie pracovnej plochy

Pomocou softvéru Display Pilot firmy BenQ môžete obrazovku rozdeliť do požadovaných oblastí kvôli lepšiemu využitiu multitaskingu.

DualView režim

Svoj pracovný postup môžete zdokonaliť prepnutím do režimu DualView, kde možno prezentovať nové návrhy v rôznych režimoch zobrazenia vedľa seba.

Bohatá ergonómia a Pivot

Ergonómia hrá významnú úlohu v produktivite. Nastavte si monitor do správnej výšky, aby ste sa cítili pohodlne a pokračujte v práci. Využite funkciu Pivot, teda automatické preklopenie obrazu na výšku.


BenQ Flicker-free

Hodiny práce pred monitorom možno teraz absolvovať bez pocitu únavy alebo podráždenia zraku. Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200-krát za sekundu. Vaše oči nemusia blikania vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor PD2700Q.

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
350 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
mini DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
100 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!
Výbava
Reproduktory Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
64,1 cm Hotovo!
Výška
41,73 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
32 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde sa nachadza Thunderbolt alebo USB-C?

Dobrý den. Mám od vás notebook HP - Omen 17 nvidia gtx 1050ti, bude přes hdmi kabel propojení 10bit? Ještě rozhoduji mezi 27" ASUS ProArt Display PA278CV ten by měl být 8bit. Na úpravu fotek z rawu a střih 8bit videí. Děkuji.

Aké video káble sa nachádzajú v balení? V stiahnuteľnom manuáli sa niektoré uvádzajú, ale je tam aj poznámka, že to závisí od oblasti.

Dobrý den, lze tento monitor připojit k Macbooku Pro přes AirPlay?

Dobrý den, prosím o radu Váham mezi LCD monitor 27" AOC U2790PQU a 27" BenQ PD2700Q Rozlišení má samozřejmě lepší AOC, ale dle technickych parametru lepe zobrazuje barvy RGB BenQ. Potřebuji ho především na grafiku ...standartní ilustr. photoshop, indd...na programovaní ...což je celkem jedno a pak na filmy:) Prosím můžete poradit? Případně dnes jedu večer do Alzy Holešovice jeli možné videt oba v akci ) Děkuji Markéta

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat zda bude monitor podporovat 10bit v případě že bude propojen k notebooku s grafickou gartou 1050 gtx ti 4gb skrze hdmi. Děkuji Jambor

Dobrý den, zakupil jsem si notebook Dell G5 vybavený konektory MiniDP a USB-C s podporou DP1.2 a TB3. Uvažuji koupit externí panel k úpravě fotografií, s barevnou hl. 10bit. Jaké je ideální propojení notebooku s monitorem tak, aby byla zachována hloubka 10bit a je vhodný tento monitor? Děkuji Menhart

Bude prosím dobře fungovat na tomhle MacBooku? Odkaz do neznáma

Dobry den, bude mi monitor fungovat s ntb Lenovo ThinkPad T530? Aj napriek tomu, ze tam mam grafiku Intel (R) HD Graphics 4000 a rozlisenie LCD len 1600×900? Nebude treba nejaka graficka karta, aby to malo vystup taky, aky ma byt? Dakujem za odpoved

Dobrý deň, aký je prosím vás povrch displeja tohoto monitora? Matný, antireflexný alebo lesklý?

123
Diskusia a poradňa k 27" BenQ PD2700Q
Príslušenstvo pre 27" BenQ PD2700Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ PD2700Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ PD2700Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ PD2700Q. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" BenQ PD2700Q.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií