Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" BenQ PV270

Zobraziť katalóg
27" BenQ PV270
LCD monitor WQHD 2560x1440, IPS, LED, 12ms, 250cd/m2, 1000:1, 2x DisplayPort, 2x HDMI, 3x USB, DVI-D, Pivot, Flicker-free, VESA, černý, (výměna do 24h)
Kód:  WT157u1 Produktové číslo:  9H.LEJLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ PV270

BenQ PV270 je profesionálny monitor určený pre všetkých, ktorí pracujú v oblasti grafiky, dizajnu či postprodukcie videa.

27-palcový IPS monitor ponúka QHD rozlíšenie 2560 x 1440 pixelov, 100 % pokrytie farebného priestoru podľa štandardu Rec.709 a 96 % DCI-P3, veľmi nízku hodnotu Delta E<1,5 hardvérovú kalibráciu, softvér Develop Kit a ďalšie zaujímavé funkcie.

Nechýba tradičná BenQ technológia na ochranu zraku a zníženie únavy - Flicker-free a Low Blue Light


Rec.709 a DCI-P3

Profesionálny monitor PV270 pokrýva 100 % farebného priestoru podľa štandardu Rec.709, 96 % normy DCI-P3 reprodukujúcej konzistentné a presné farby, aké ste presne definovali a 99 % AdobeRGB zahŕňajúci úplnú väčšinu farieb, ktoré možno dosiahnuť.

QHD rozlíšenie 2560 x 1440 a 27-palcová obrazovka

Ostrý a zároveň jemný obraz je výsledkom vysokej hustoty pixelov, vďaka ktorej získate kvalitný obraz v každom detaile. Komfort a produktivitu umocní 27" displej.

Rovnomernosť jasu

Rovnomernosť jasu je dosahovaná prostredníctvom delikátneho procesu zahŕňajúceho použitie vysokopresných zariadení na vysokostarostlivé jemné doladenie stoviek podoblastí celej obrazovky. Ponúka autentickejšie a konzistentnejší vizuálne zážitky

Senzor podsvietenia

Pokročilá kontrola podsvietenia zaisťuje nielen ideálnu úroveň jasu, ktorú dosiahne ihneď po zapnutí, ale aj konzistentné hodnotu počas celej pracovnej doby aj po celý život monitora.

Hardvérová kalibrácia

Hardvérová kalibrácia umožňuje nastaviť čip na spracovanie obrazu v monitore bez zmeny výstupných dát grafickej karty. Zachováva obraz verný kópiám originálu, ktorý nie je ovplyvnený nastavením grafiky. Dva režimy poskytujú priestor na uloženie skalibrovanie priamo do monitora.

vypnuté
PV270 3D LUT

14-bitová 3D LUT

14-bitová 3D vyhledávacia tabuľka (LUT) vylepšuje presnosť miešania RGB farieb, čo sa prejavuje dokonalou reprodukciou farieb.

Delta E<1,5

Vďaka hodnote Delta E<1,5 v priestore farieb Rec. 709 a Adobe RGB je k dispozícii najvernejšie a najreprezentatívnejšie zobrazenie pôvodného obrazu

BenQ Calibration softvér

Spolu vyvinutý s X-Rite, svetovým lídrom na poli farieb, je dodávaný softvér Palette Master vhodný na kontrolu kalibrácie monitora. Používateľsky prívetivé prostredie dáva možnosť nastavenia každý tip práce.

Podporované kalibrátory (nie sú súčasťou balenia): X-Rite i1 Display Pro/i1 Pro/i1 Pro 2

vypnuté
BenQ Calibration Software

Navrhnutý pre profesionálov

Profesionálne monitor nerobia len špecifikácie, ale aj ďalšie špeciálne integrované funkcie, ktoré uľahčia dosiahnutie požadovaného výsledku

vypnuté
PV270 2 barevné prostory v jednom

GamutDuo

Tzv. GamutDuo, čiže možnosť zobraziť zároveň na displeji obraz v dvoch odlišných farebných priestoroch. A to tiež z dvoch rozdielnych zdrojov.

vypnuté
PV270 senzor barev

Color Display Clone

Vstavaný snímač teploty farieb automaticky prispôsobí obraz podľa okolitých svetelnch podmienok  zabezpečí, že budú farby vykreslené tak ako ste ich definovali.

Prehrávanie 1080/24p

Monitor podporuje obnovovacia frekvencia 72 Hz na zobrazenie 24p videa bez nutnosti ďalších zásahov.

Software Develop Kit (SDK)

Jednoduchá aplikácia Software Develop Kit je dostupná pre štúdiá, ktoré majú špecifické požiadavky na kalibráciu pre svoj individuálny projekt.

Ergonómia

Monitor obsahuje odnímateľnú tieniacej clonu vyrobenú špeciálne na zníženie odleskov a použitie v oblastiach, kde nastavenie úrovne okolitého osvetlenia nie je možné. Ceké množstvo nastavení monitora vrátane výšky, naklonenia, otočenia na výšku, zdvihu, umožňuje prispôsobiť vašu pracovnú stanicu podľa vašich ergonomických potrieb.

Technicolor® Color Certified

Každé zariadenie Technicolor® Colour Certified spĺňa požadované špecifikácie Technicolor, aby poskytovalo konzistentnú a presnú farbu obsahu určeného pre tvorcov, a to pri online nakupovaní, herných a zábavných zážitkoch.

vypnuté
Technicolor® Color Certified

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den to mi nejste schopni odpovědět na mou otazku?

Diskusia a poradňa k 27" BenQ PV270
Príslušenstvo pre 27" BenQ PV270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ PV270. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ PV270. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ PV270. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" BenQ PV270.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií