AlzaBoxy Q1 PET

27" BenQ RL2755HM

Zobraziť katalóg
27" BenQ RL2755HM
4,9 40 hodnotení
LCD monitor čierny, 20M:1, 300cd/m2, 1ms GTG, FullHD1920x1080, DVI, 2x HDMI, D-Sub, repro 2x2W
Kód:  WT157e3 Produktové číslo:  9H.LD8LB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ RL2755HM

Ovládajte svoj herný osud a nenechajte sa obmedzovať pomalým displejom. Špičkový monitor od spoločnosti BenQ sa pýši vysokým rozlíšením Full HD (1920 × 1020 pixelov) a ultrarýchlou odozvou 1 ms GTG, čo znamená prakticky nulové oneskorenie obrazu pri akčných hrách. Rýchly pohyb či dramatické prechody budú poskytnuté plynulo bez rozmazania alebo duchov. 

Dokonalý herný zážitok

Monitor bol vyvíjaný tak, aby sa dal využiť aj v kombinácii s hernými konzolami. Preto ho výrobca vybavil stojanom s protišmykovým povrchom, ktorý je konštruovaný tak, že jeho tvar umožňuje odloženie herného ovládača. Zadná strana ponúka ešte jednu vychytávku v podobe výklopného háčika, ktorý slúži na zavesenie slúchadiel, tak, aby ste ich mali vždy po ruke.

Integrovaná dvojica reproduktorov poskytuje veľmi kvalitný zvukový výkon. Vďaka výkonu 2 × 2 W je zvuk čistý a herný zážitok bude jedinečný. Samozrejmosťou je výstup pre slúchadlá v podobe 3,5 mm jack konektora. Audio, HDMI a napájací kábel urobia za monitorom občas veľký chaos. Pre tento prípad je krk stojanu vybavený červeným organizátorom káblov, na pracovnom stole bude už poriadok.

Hlavné prednosti:

  • Široké možnosti nastavenia
  • Bleskovo rýchla odozva
  • Podpora herných konzol
  • Technológie minimalizujúce riziko poškodenia očí pri dlhom hraní
  • Dva HDMI porty

Flexibilita na prvom mieste

K dispozícii budete mať dva porty HDMI. To znamená, že je možné pripojiť dve zariadenia, napr. hernú konzolu a počítač súčasne, takže nie je potrebné často prepojovať kábel. V praxi to tiež znamená, že môžete hrať tzv. "Head to head" s iným hráčom pomocou jedného monitora. Funkcia Smart Scaling umožňuje zmeniť zobrazenie monitora presne podľa vašich predstáv. Vyberať môžete z veľkostí od 17" po 27" pomocou režimov zobrazenia.

Hranie je o detailoch, preto bol BenQ RL2755HM navrhnutý a testovaný profesionálnymi hráčmi a odborníkmi. Monitor tiež ponúka až 20 úrovní farebného nastavenia, vďaka čomu splní konkrétne požiadavky a preferencie každého hráča. Všetky možnosti sú prístupné skrze On Screen Display (OSD). Black Equalizer rozžiari tmavé miesta a zachová dôležité detaily, čo vám umožňuje odhaliť nepriateľa včas a reagovať v každej situácii aj za nepriaznivej viditeľnosti. 

Únava očí? Pre BenQ neznámy pojem

Technológia Fighting Mode zvyšuje vaše šance na výhru. Bola vyvíjaná spoločne s hernou legendou Justinom "JWong" Wong. Prostredníctvom tejto funkcie získate prístup k špecifickému nastaveniu kalibrácie farieb, ktoré pomôže zvýrazniť postavy v boji.

Spoločnosť BenQ prichádza s technológiou potláčajúcou modré svetlo, ktoré je produkované pri bežných počítačových monitoroch. Toto modré svetlo je vo väčšine prípadov príčinou poškodenia očí, únavy očí, bolestí hlavy alebo porúch spánku. Pomocou tejto technológie bude úroveň vyžarovaného modrého osvetlenia menšia a vaše oči budú viac chránené. Nebudete teda potrebovať ani ďalšiu ochranu, ako sú napr. na žlto sfarbené okuliare. LED panel je tiež zbavený blikania vo všetkých odtieňoch jasu. Účinne znižuje únavu očí a poskytuje extrémny komfort aj pre tých najnáročnejších hráčov počas dlhých hodín hrania. 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký přednastavený profil používáte? Vše mi přijde velmi přesvícené a podání barev u monitoru je až nepříjemné

Dá se tento monitor použít jak pro hraní na PS4 tak i na sledování TV?

V parametrech máte přehozeny míry v cm , kdy uvádíte šířku 47,8 cm a výšku 63,9 cm, a má to být přesně opačně, zákazník "neznalý" může být zmaten :-)

Diskusia a poradňa k 27" BenQ RL2755HM
Príslušenstvo pre 27" BenQ RL2755HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ RL2755HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ RL2755HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ RL2755HM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" BenQ RL2755HM.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií