Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" BenQ XL2720Z

Zobraziť katalóg
27" BenQ XL2720Z
4,9 21 hodnotení
LCD monitor LED, čierny, 12M: 1, 300cd/m2, 1ms GTG, 1920x1080, DVI, 2x HDMI, DisplayPort, USB hub, 144Hz - vhodný pre NVIDIA 3D Vision, Low Blue Light, TCO5.0
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WT157c4d Produktové číslo:  9H.LA4LB.RBE Stránky výrobcu

27" BenQ XL2720Z

27" BenQ XL2720Z je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Luxusný Full HD monitor splní nároky extra náročných užívateľov hrajúcich počítačové hry vo vysokých detailoch, ktoré tento monitor reprodukuje priamo majstrovsky. Bol vyvinutý v úzkej spolupráci s profesionálnymi hráčmi legendárneho Counter-Strike s cieľom urobiť tento model najlepším herným monitorom na trhu. A to od výnimočných funkcií až po prepracovaný a štýlový dizajn. Jeho obnovovacia frekvencia je vynikajúcich 144 Hz a je pripravený aj pre 3D signál. Prostredníctvom svojich vlastností poskytuje hráčom konkurenčnú výhodu. Na technologickej špičke sú aj nasledujúce parametre - doba odozvy 1 ms a kontrastný pomer 12M:1.

Nová technológia BenQ Motion Blur Reduction prináša zážitok z extrémne plynulého hrania. Koniec rozmazávania a časového oneskorenia. Zasiahnite v každej akcii presne a rýchlo - rozhoduje každá milisekunda. Zlá viditeľnosť v tmavých scénach môže stáť aj toho najlepšieho hráča úspech v hre. Technológia spracovania farieb Black equalizer je navrhnutá tak, aby ponúkala bezprecedentnú úroveň ovládateľnosti a viditeľnosti. Tmavé scény sú zosvetlené bez toho, aby došlo k preexponovaniu svetlých oblastí. Skrátka umožňuje hráčom ľahko zbadať svojich nepriateľov v rozhodujúcom boji a rýchlo reagovať v akejkoľvek situácii. To určite uvítajú všetci virtuálni bojovníci - už vám neunikne žiadny schovaný nepriateľ.

Na herné účely je priamo vybavený aplikátorom Game Mode Loader pre skvele vyladené hranie priamo od profesionálov. Pre extra komfortné ovládanie predvolieb a uloženie nastavení displeja je dodávaný špeciálny ovládač S Switch s 3 tlačidlami a rolovacím kolieskom. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light zabezpečuje nízku hladinu modrého osvetlenia, čím sa odstraňujú bolesti očí alebo aj hlavy. Modré spektrum možno prispôsobiť aktuálnym podmienkam tak, aby ste strávili dlhé hodiny pred monitorom v zdravších podmienkach. Okrem toho poteší aj neblikajúcim Flicker-free panelom. Vďaka tejto technológii uľavíte očiam a zostanete dlhšie ostražití. Pomocou stojana LCD jednoducho prispôsobíte vašim potrebám vďaka výškovému nastaveniu, natočeniu, nakloneniu. Funkcia pivot dovolí monitor použiť aj na výšku.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Vlastnosti
Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá monitor upevnit do držáku na monitor, na fotkách není nikde vidět upevnění na držák. Repektive díry na držák. Díky za odpvoěď

Príslušenstvo pre 27" BenQ XL2720Z
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií