Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Dell U2715H UltraSharp

Zobraziť katalóg
27" Dell U2715H UltraSharp
4,7 49 hodnotení
LCD monitor - antireflexné, QHD 2560x1440, 16: 9, IPS panel, 6ms, 350cd / m2, 1000: 1., DisplayPort, Mini DisplayPort, 2x HDMI (MHL), USB 3.1 Gen 1, audio výstup, Nastaviteľná výška, Pivot, VESA (NBD on-Site)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WB907c2 Produktové číslo:  210-ADSO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Dell U2715H UltraSharp

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pro náročné

pre náročných

Nechajte sa očarovať precíznymi farebnými detaily s konzistentným zobrazením z každej pozície, ostrým rozlíšením QHD a univerzálneho vďaka rozsiahlym možnostiam pripojenia. Získajte výnimočnú farebnú presnosť hneď po vybalení z krabice. Monitor je z výroby kalibrovaný na 99% sRGB farby s deltaE hodnotami menšími než 3, takže farby vyzerajú úplne úžasne a reálne.


Napriamo aj bokom

Polohu monitora nastavíte stojanom do optimálnej výšky, nakloníte si ho alebo obraz otočíte na výšku, ak sa vám to tak viac hodí. Nie je to však nutnosť, pretože s technológiou IPS máte konzistentné farby z extrémne širokého uhla pohledu (178 ° / 178 °), a tak môžete obdivovať obraz z prakticky akéhokoľvek uhla.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Napřímo i bokem

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plocha pro vaše fantazie

Plocha pre vaše fantázie

Užite si 27-palcový (68,5cm) plochu s vynikajúcou jasom a ostrý rozlíšením QHD (2560 x 1440), ktorého obraz pohodlne pojme 2 celé stránky, hromadu panelov v aplikáciách alebo si rozložíte viac okien. Produktivitu je možné zvýšiť aj použitím 2 alebo viacerých monitorov. Extrémne tenký rámček je ideálny pre zobrazenie takmer bez hraníc medzi monitormi.


Konektorov na rozdávanie

Široký potenciál využitia naprieč elektronikou zaistí ponúkané porty. Pripojte monitor profesionálnym DisplayPortom či Mini DisplayPortom pre bezstratový prenos grafiky alebo vyberte jeden z dvojice obľúbených HDMI. HDMI MHL dokáže prenášať obraz z mobilu či tabletu a zároveň dobíjať jeho batériu.

5portový USB rozbočovač spĺňa štandard USB 3.0, takže pripojenie často používaných periférií, ako je flashdisk, bude hračkou. Jeden z portov je priamo určený pre dobíjanie.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Konektorů na rozdávání

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim ako spojim tento monitor s Macbook ? Cez HDMi mi to nefunguje. Vdaka.

Dobry den, jakym kabelem se da propojit tento monitor s pocitacem Macbook 12"?

Dobrý den, můžu připojit tuto obrazovku k notebooku Dell 13z

Dobry den prajem. Je mozne prepojit klavesnicu, alebo mys cez tento monitor k notebooku? Ak ano, musi to byt usb 3 klavesnica?

Dobry den. Prave som u vas kupil tento monitor a pozeram ze na notebooku Dell precision M5510 nemam display port. Je mozne prepojit tento monitor s notebookom len pomocou HDMI? Alebo bude nutne kupovat redukciu? Pripadne co by ste mi doporucili? Dakujem.

Dobry den, je tento monitor vhodny pro Macbook pro Retina 13'' z 2014? Jakou bude mit obnovovaci frekvenci a jaky port/kabel mam vyuzit pro pripojeni

chcise zeptat, kolik má tedytento model hdmi portů, v úvodu jsou psány 2, ale ve specikaci dole pak pouze 1. Děkuji

Dobrý den, jakou revizi monitoru máte prosím momentálně skladem? Prosím o údaj ze štítku na krabici ve formátu REV Axx?

Dobry den, dnes me byl tento monitor dorucen, bohuzel zadni plastovy kryt kabelaze, ma ulomenou jednu pacicku a tak nejde na monitor pripevnit. Vim, ze je to "blbost", ale monitor nebyl uplne levny, tak se me nechce nad tim jen tak mavnout rukou, zaroven se mi ale nechce kvuli takove veci reklamovat cely monitor a posilat ho zpet na prodejnu. Nebylo by mozne to vyresit vymenou pouze toho krytu za novy?

Dobry den chci se zeptat jaky ma tento monitor revizi

12
Diskusia a poradňa k 27" Dell U2715H UltraSharp
Príslušenstvo pre 27" Dell U2715H UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell U2715H UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell U2715H UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell U2715H UltraSharp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Dell U2715H UltraSharp.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií