Rapture Rapture

27 "EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK

Zobraziť katalóg
27 "EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK
4,7 19 hodnotení
LCD monitor IPS, 1000: 1, 300cd / m2, 6ms GTG, Quad HD 2K 2560x1440, DVI, DisplayPort, USB, repro, TCO Displays 6.0
Kód:  WL579k Produktové číslo:  EV2736WFS3-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27 "EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK

Model EIZO EV2736WFS, ktorý spadá do energeticky úspornej rady EV = EcoView, prichádza s novým cenovo atraktívnym IPS-panelom ponúkajúcim vysokú kvalitu zobrazenia (nezávislú na uhloch pohľadu), ktorý je navyše vybavený prepracovanou polomatnou antireflexnou maskou s prakticky nulovým leskom obrazovky.

Model s uhlopriečkou 27 "ponúka ultra vysoké rozlíšenie (2.560x1.440 = 3.7 Mpx) - teda takmer dvojnásobné zobrazenie informácie oproti bežným 24" monitorom a je tak predurčený predovšetkým pre kancelárie s vysokými nárokmi na pohodlné spracovanie tabuľkových dát alebo ako náhrada klasických "dvojobrazovkových "pracovísk, vhodný tiež pre návrhová pracoviská CAD / CAM, ale vďaka dlhodobej stálosti obrazových parametrov veľmi dobre upotrebiteľný tiež na dispečerských a dohľadových pracoviskách.

Špičkovo vyladený systém automatickej "hybridnej" (= kombinované) regulácie podsvietenia LED má za následok nielen významné zníženie spotreby elektrickej energie, ale umožňuje aj stabilné a neblikajúce (flickerfree) nastavovanie požadovanej úrovne jasu v hodnotách už od 0,6 cd / m2 až po 300 cd / m2 (0,2% - 100% max. hodnoty jasu), čo je ideálne najmä do prevádzok s obmedzením denného svetla a pre nočnú prevádzku monitora.
Monitor využíva na automatické nastavenie úrovne jasu monitora podľa okolitého osvetlenia unikátnu optimalizovanú reguláciu s nelineárnou charakteristikou, ktorá oproti jednoduchej a bežne používajúcej lineárnej regulácii dokáže lepšie reagovať na zmeny svetla tak, aby viac odpovedalo vnímaniu jasu z monitora ľudským okom. Regulačné krivky sú dokonca dve - pre zimné a letné obdobie.

Užívateľ zároveň ocení bezhlučnosť napájacieho zdroja, ktorý je súčasne nezávislý na práve nastavenej úrovni jasu monitora.

Každý užívateľ si navyše môže podľa svojho užívania zvoliť "softvérovo" nastaviteľný "filter" obrazovej plochy pre max. Zníženie zrakovej únavy pri dlhodobom čítaní textov na bielom podklade. Okrem toho je monitor vybavený režimom "Paper Mode", kedy kontrastný pomer monitora klesá až na hodnotu 1:30 a dokáže tak dokonale simulovať obvyklé elektronické "čítacie" zariadenie.

K výraznej úspore elektrickej energie prispieva aj senzor, ktorý neustále vyhodnocuje prítomnosť užívateľa a umožňuje tak automatické zapínanie alebo vypínanie monitora podľa toho, či je alebo nie je prítomný.

Takmer 30% úspory je tiež dosahované unikátnou technológiou kontinuálneho vyhodnocovania histogramu (rozloženie jasu) práve zobrazované scény.

Okamžite pripravený


Farebný rozsah monitora sa blíži štandardu sRGB IEC61966-2.1, takže monitor okamžite po vybalení z krabice bez problémov zvládne správne zobrazovať farebné fotografie s farebným rozsahom podľa štandardu sRGB, bez toho, aby bolo treba monitor nejakým spôsobom kalibrovať a vytvárať tak jeho presný farebný profil. Zobrazenie snímok s rozsahom sRGB je správne dokonca aj v prehliadačoch bez podpory Spravy farieb (CMS), teda napr. Aj v internetových prehliadačoch alebo ďalších aplikáciách, ktoré pôvodne ani neboli primárne určené pre reprodukciu farebných fotografií.

To je veľká výhoda najmä pre začiatočníkov alebo amatérov, ktorí nemusia byť vždy úplne oboznámení s problematikou farebnej reprodukcie na moderných širokogamutových zobrazovačoch.

Pre ešte presnejšiu farebnú reprodukciu fotografií podľa štandardu sRGB slúži tlačidlo sRGB, ktoré navyše automaticky (podľa normy sRGB) správne nastaví zodpovedajúcu teplotu bieleho bodu a zvolí správne gradačné krivku (rýchlosť nárastu čierneho bodu).

Pasuje všade


K bezproblémovému pripojeniu moderných počítačov slúžia vstupy DP (DisplayPort a DVI-D). Pomocou integrovaného rozbočovača 2x USB je potom možné pripájať priamo k monitoru niektoré základné periférie (flash-pamäti, klávesnica, myš, ...)

Samozrejmosťou, je tiež podpora ako analógového (jack 3.5mm) tak aj digitálneho (DisplayPort) zvukového stereofónneho kanála.

Užívatelia, ktorí by radi využili tento model tiež pre hry alebo video milo prekvapí veľmi rýchla odozva - 6ms (GG), ktorá stiera rozdiely medzi hráčmi doteraz dominujúcim technológiám TN a modernejšou technológiou LCD-panela IPS.

Vynikajúca ergonómia - nový flexibilný stojan


S novým stojanom je možná ľahká manipulácia s 27 "panelom za každých okolností a pre každého užívateľa. Stojan podporuje výškové nastavenie v rozmedzí 20-165 mm (teda rozmedzí až 145 mm!), ďalej natáčanie o 344 °, naklápanie až o 30 ° a nakoniec tiež ešte rotáciu panelu o 90 ° - teda otočenie panela do polohy "na výšku" ( funkcia pivot) pre pohodlné prehliadanie "dlhých" webových stránok. Veľmi sympaticky pôsobí tiež po celom obvode rovnaký a len 20 mm tenký rámik.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27 "EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" EIZO FlexScan EV2736WFS3-BK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií