AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27 "EIZO FORIS FS2735-BK

Zobraziť katalóg
27 "EIZO FORIS FS2735-BK
4,7 3 hodnotení
LCD monitor WQHD 2560×1440, IPS, 16:9, 1ms, 144Hz, 350cd/m2, HDMI 1.4 a staršie, DisplayPort a DVI, Pivot, nastaviteľná výška, slúchadlový výstup, automatická regulácia jasu, VESA, repro
Kód:  WL570y75 Produktové číslo:  FS2735-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27 "EIZO FORIS FS2735-BK

Herný monitor v modernom poňatí

Špičkový monitor EIZO FORIS predstavuje dokonalú kombináciu najmodernejšieho a najvýkonnejšieho hardvéru s príjemným používateľským rozhraním, vďaka ktorému môžete pohodlne meniť nastavenie monitora aj na diaľku. Vďaka programu G-Ingnition, technológií smartfónov a cloudov, je možné okrem iného meniť nastavenie monitora prostredníctvom mobilného telefónu či zdieľať vlastné nastavenia na cloude. Dokonca si budete môcť stiahnuť predvoľby od profesionálnych hráčov.

vypnuté
EIZO FORIS FS2735

Kľúčové vlastnosti

  • Panel LCD IPS s rozlíšením 2560 × 1440 pixelov.
  • Maximálna obnovovacia frekvencia 144 Hz.
  • Funkcia Blur Reduction na potlačenie pohybových neostrostí.
  • Smart Insight Demolition na perfektné zobrazenie.
  • Obraz bez blikania.
  • Extrémne krátke meškanie.
  • G-Ignition Drive a EIZO Cloud na výmenu optimálnych herných profilov s nastavením obrazovky.
  • G-Ignition Mobile umožňujúci jednoduché ovládanie cez smartfón.
vypnuté
AMD FreeSync

Majte výhodu oproti súperom

Tento model monitora využíva jedinečné množstvo metód na plynulé a zreteľné zobrazenie pohyblivých scén. AMD FreeSync je technológia, ktorá synchronizuje snímkovú frekvenciu grafickej karty a obrazovky v rozsahu 35 až 144 Hz. Vďaka tejto funkcii sú účinne potlačené pohybové neostrosti a obrazové artefakty vznikajúce pri rýchlych zmenách obrazu.


Intenzívny herný zážitok

Technológia Blur Reduction uplatňuje rýchle blikanie podsvetlujúcích svietivých diód na napodobenie impulzného charakteru zobrazenia klasických obrazoviek. Vo výsledku to znamená jediné - ostré obrysy aj pri veľmi rýchlych pohyboch. Doprajte si veľmi intenzívny herný zážitok a získajte významnú výhodu oproti svojim súperom.

vypnuté
MotionBlur Reduction

Tri moderné technológie pre skutočných hráčov


vypnuté
IPS technologie s vysokým rozlišením

IPS technológia s vysokým rozlíšením

Monitor je osadený vysoko kvalitným LCD IPS panelom s rozlíšením 2560 × 1440 obrazových bodov. S týmito vlastnosťami hravo strčí do vrecka zariadenie s Full HD panelmi a technológiou TN. Ďalej ponúka pomer strán 16: 9 a výborné pozorovacie uhly, vďaka čomu zostávajú farby aj kontrast v celom zornom poli stabilné a jasné.


Dokonalý obraz vo všetkých ohľadoch

Funkcia Smart Insight Demolition vyhodnocuje farebné odtiene a jas každej scény a ich úpravami zlepšuje viditeľnosť a zreteľnosť. Pritom nijako nezasahuje do kriviek gama. Táto funkcia bola ešte vylepšená. Teraz pôsobí aj na oblasti vykazujúce nadmerný jas, čím zvyšuje kontrast medzi hernými postavami a pozadím. Nechýba ani technológia Flicker-Free, ktorá eliminuje nepríjemné blikanie obrazu a znižuje tým únavu očí.

vypnuté
Dokonalý obraz ve všech ohledech

Široké možnosti nastavenia monitora


vypnuté
Minimální prodleva

Minimálne oneskorenie

Spoločnosť EIZO vyvinula špeciálny rýchlu elektroniku ponúkajúcu okamžité zobrazenie akcií vykonávaných hráčom. Toto nepostrehnuteľné oneskorenie je vyjadrené nízkym vstupným oneskorením - Input Lag o maximálne 0,05 snímky. Reakcia je teda okamžitá. Smart Resolution vyhľadáva a opravuje neostrosti, pohybové artefakty a farebné tóny v obraze.


Ovládajte monitor pomocou telefónu

Aplikácia G-Ignition Mobile integrovaná v monitore podporuje zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, s ktorými komunikuje prostredníctvom bezdrôtovej technológie bluetooth. Skrze túto aplikáciu môžete pohodlne meniť nastavenie farieb a mnoho ďalších parametrov monitora priamo z vášho inteligentného telefónu. G-Ignition tiež zobrazuje v rohu monitora hlásenia o prichádzajúcom hovore alebo správe.

vypnuté
Ovládejte monitor pomocí telefonu

Bohatá konektivita


vypnuté
G-Ignition Drive

G-Ignition Drive

Monitor ponúka rozličné nastavenia na dosiahnutie optimálneho obrazu. Pre každú hru sa najlepšie hodia iné nastavenia. Optimálne herné profily je možné vymieňať cez cloud prevádzkovaný spoločnosťou EIZO. Priložený software G-Ignition (pre MS Windows) umožňuje každej aplikácii priradiť určitý režim, napr. Game (Dark scene) alebo Game (Light scene). Softvérom G-Ignition možné taktiež ovládať všetky funkcie monitora.


Dlhodobá spoľahlivosť

IPS panel disponuje špeciálne upraveným povrchom, ktorý potláča rušivé odlesky a prináša optimálnu ergonómiu. Dôkazom spoľahlivosti je tiež 5-ročná záruka, ktorá je viac ako dvojnásobná ako pri štandardných monitoroch.

vypnuté
Dlouhodobá spolehlivost

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou grafickou kartu byste k tomuto monitoru doporučili?

funguje technologie AMD FreeSync i s kartami od Nvidie?

Dobrý den, chci se zeptat jestli jde poznat rozdíl v plynulosti her, když mám monitor 60hz nebo kdybych měl 144hz nebo víc.

Dobrý den! Mám sestavu Win. 7 32 bit SP1,Intel Core i5-2500 CPU 2.30GHz-3.60GHz, RAM 4GB, karta NVIDIA GeForce GTS 450, pujde na tomhle monitoru nastavit s touhle kombinací 144Hz, nebo zustanu zase u 60hz?Myslím hlavne na bežnou práci-text, internet atd nejen hry? Moc díky! Jedná semi o co nejvetší šetrnost vůči očím...

Diskusia a poradňa k 27 "EIZO FORIS FS2735-BK
Príslušenstvo pre 27 "EIZO FORIS FS2735-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO FORIS FS2735-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO FORIS FS2735-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO FORIS FS2735-BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" EIZO FORIS FS2735-BK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií