Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

27" LG 27UD68-W

Zobraziť katalóg
27" LG 27UD68-W
4,7 27 hodnotení
LCD monitor IPS, 16:9, 5M:1, 350cd/m2, 5ms GTG, 4K UHD 3840x2160, 2x HDMI, DisplayPort, výstup pre slúchadlá, FreeSync, VESA
Kód:  WK060a1h9d Produktové číslo:  27UD68-W.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" LG 27UD68-W

Moderne tvarovaný podstavec podopiera monitor s profesionálnym obrazom, ktorého kvality ocenia aj graficky najvyberavejší používatelia. Mimoriadne jemné rozlíšenie, krátka odozva a kalibrované farby. Displej minimalizuje rozdiely farieb v širokom farebnom gamute a farebnej teplote. Taká reprodukcia poteší nielen filmových fanúšikov a hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov videa, ktorým na luxusnej pracovnej ploche precízne zobrazí každý detail.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné farebné podanie (pokrytie 99 % priestoru sRGB)
  • Ostrosť do najmenších detailov (4K rozlíšenie 3 840 × 2 160)
  • Nemenná kvalita zobrazenia pri pohľade z uhla (IPS)
  • Herný režim podľa žánru (FPS, RTS)
  • Zosvetlenie tmavých oblastí (Black Stabilizer)
  • Rýchle rozdelenie plochy na okná s využitím priestoru (Screen Splitter)
  • Využitie pre 2 zariadenia naraz (HDMI + DisplayPort)
  • Podpora AMD FreeSync
  • Továrňou kalibrované farby

Nevídaný obraz

Displej pokrýva 99 % štandardu sRGB, a tak sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Obraz bude presne taký, ako jeho autori zamýšľali. IPS panel dosahuje minimálnych zmien v teplote farieb pri pohľade z ostrého uhla. Nádherný obraz si vďaku tomu budete môcť vychutnať za každej situácie. Okrem širokého zorného uhla má antireflexný poťah minimalizujúci odlesky, aby vás naozaj nič nerušilo.

Efektívne využitie

Funkcia Screen Spliter zvyšuje produktivitu jednoduchým rozťahovaním okna na obrazovke. Jednému oknu zmeníte veľkosť, a ostatné okná automaticky vyplnia dostupný priestor. Umožňuje zobrazenie 2 až 4 okien, ktoré môžu byť v 8 rôznych pomeroch obrazovky. Veľkú plochu môžete tiež zdieľať na pripojenie viac kusov elektroniky naraz. Ak použijete HDMI a DisplayPort, pripojíte k monitoru 2 zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Povrch displeja
Antireflexný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

VESA prichytenie
100×100 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude v blízké době v nabídce i černá verze (27UD68P)? Děkuji

Ma tenhle monitor polohovatelny stojan?

Dobrý den mohl bych si tento monitor koupit s 4k 144hz a 1ms ? Děkuju za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné použít dvě zařízení v jeden čas na displeji rozdělené na půl i když jsou tyto zařízení připojené jen přes dvě HDMI? v popisu je napsané následující : Využití pro 2 zařízení najednou (HDMI + DisplayPort), je tedy možné tuto funkci využít i když budou dve HDMI namísto HDMI + DisplayPort. Děkuji

dobry den, chcem sa opytat na maximalny jas, pretoze v parametroch mate uvedene 350 cd/m2 je tento udaj spravny ? ...ostatne stranky cez heureku uvadzaju 300cd/m2 a pritom sa jedna o ten isty model. Za odpoved vopred dakujem.

Na jaké frekvenci běží tento monitor?

Dobrý deň, kúpil som si tento monitor a prostredníctvom HDMI kabelu som si ho pripojil k macbook pro 2015. Odozva Apple myši ale aj A4Tech myši sú stašné. Je to možné nejak riešiť? Pri Full HD monitore Samsung mi to ide bez problémov. Ďakujem

Dobry den. Je soucasti baleni kabel na display port ?

Dobrý deň, na webe LG (Odkaz do neznáma má tento model rozdielny stojan, ktorý je robustnejší a umožnuje pivot. Ako je možné, že rovnako označený model je v tomto odlišný?

Dobrý den, kolik mrtvých bodů je na reklamaci? dík

12
Diskusia a poradňa k 27" LG 27UD68-W
Príslušenstvo pre 27" LG 27UD68-W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27UD68-W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD68-W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27UD68-W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" LG 27UD68-W.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií