Rapture Rapture

27" Samsung Odyssey G5

Zobraziť katalóg
27" Samsung Odyssey G5
4,4 41 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Quad HD 2560×1440, displej VA, 16:9, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 144Hz, FreeSync, HDR, jas 250cd/m2, kontrast 2500:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, slúchadlový výstup, pivot, VESA
Kód:  WH605G5 Produktové číslo:  LC27G55TQWRXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung Odyssey G5

Zakrivený 1000R displej

Herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 pozdvihne hranie na novú úroveň. Špičkový 1000R displej vás okamžite vtiahne do deja a zaplní každú časť zorného poľa. Vďaka tomu budete hru vnímať výrazne intenzívnejšie a zlepšíte svoj herný výkon.

Herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 so špičkovým rozlíšením WQHD

Vďaka rozlíšeniu WQHD vám herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 sprostredkuje ohromujúci obraz s vysokou ostrosťou a detailmi. Pixelová hustota monitora je oproti Full HD monitorom 1,7-krát vyššia, takže si budete môcť vychutnať maximálne realistický herný svet a výrazne bohatšie zobrazenie.

Obnovovacia frekvencia 144 Hz pre čistý obraz bez rozmazania

S herným monitorom Samsung Odyssey G5 zažijete dokonale plynulú hernú akciu. Vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz si budete môcť vychutnať rýchly pohyb obrazu bez oneskorenia či rozmazania aj pri rýchlych a náročných scénach.

Rýchla odozva 1 ms

Herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 pracuje s ultra rýchlou 1 ms odozvou, takže dokonale zaznamená každý pohyb myši. Získajte náskok proti nepriateľom a buďte vždy pripravení do akcie s herným monitorom Samsung Odyssey G5.

Herný monitor Samsung Odyssey G5 s AMD FreeSync Premium

Vďaka AMD FreeSync Premium s technológiou adaptívnej synchronizácie vám herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 zaistí plynulý herný zážitok bez sekania. Zabudnite na sekanie či zasekávanie pri hre a sústreďte sa iba na svoj herný výkon.

Maximálne realistický obraz vďaka HDR10

Herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény žiarivejšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie s hlbokými a jasnými farbami pre špičkovú viditeľnosť v tieňoch.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Prehnutá Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
2500:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
HDR, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,7 cm Hotovo!
Výška
47,8 cm Hotovo!
Hĺbka
27,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
25 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
40 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím mal by som otázku ohľadom toho či je tento monitor "G-Sync Compatible", či bude fungovať free-sync aj s mohou NVIDIA grafikou?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je možné opravovat tyto lcd monitory? Bohužel jsem vášnivý gamer a trochu jsem mu nafackoval. Chtěl bych se tedy zeptat jestli si myslíte, zda se vyplatí monitor nechat opravovat, a nebo koupit nový samsung g5 odyssey.

Dobrý deň, môžem použiť tento DP https://www.alza.sk/vention-cotton-braided-dp-14-display-port-2-m-black-d6677426.htm k tomuto monitoru ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je k tomu monitoru v balení DP kabel nebo jen HDMI. Děkuji.

dobrý den. chci se zeptat. když tento monitor má podporu display port maximální verze 1.2 a moje 3060Ti podporuje i verzi 1.4 tak mohu používat kabel display port 1.4? nebo mám si objednat kabel s různými výstupy (jeden konec 1.2 a druhy 1.4)??? dekuji.

Dobry den, chcel by som poradit... Momentalne mam gtx 1660 6GB intel i 5 a 16 GB ram... Zhanam novy monitor a preto som sa chcel opytat ci tento monitor mojmu pc vykon zlepsi / zhorsi alebo ako to je s tym rozlísenim budem mat viac fps v hrach ? Popripade aky monitor 27' by ste odporučili pre moj pc? Dopredu ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je tento monitor vhodný pro hraní na PS5 ? Děkuji

Dobrý den prosím má tento monitor reproduktory či je zvuk jen že sluchátek. Ptám se protože zvuk mi jde jen ze sluchátek. Dekuji

lze propojit s tímto kabelem ? PremiumCord DisplayPort 1.4 přípojný kabel M/M, zlacené konektory, 2m a proč mi monitor tento kabel nechce načíst když píšete že podporuje display port 1.4

Má prosím Vás tento monitor možnost mít více nastavených profilů? Např. kdybych si chtěl nastavit na monitoru barvy zvlášť na hraní a na filmy. Předem děkuji za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k 27" Samsung Odyssey G5
Príslušenstvo pre 27" Samsung Odyssey G5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung Odyssey G5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung Odyssey G5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung Odyssey G5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Samsung Odyssey G5.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií