Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Samsung Odyssey G5

Zobraziť katalóg
27" Samsung Odyssey G5
4,7 21 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, IPS, 16:9 širokouhlý, 1 ms, 165Hz, FreeSync, HDR, 350 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WH605G5a1 Produktové číslo:  LS27AG500PPXEN Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung Odyssey G5


Vynikajúci herný monitor Samsung Odyssey G5 so 165 MHz frekvenciou

Exkluzívny herný LCD monitor Samsung Odyssey G5 vám ponúkne úplne pohlcujúci zážitok pri hraní tých najväčších peciek. Uhlopriečka s veľkosťou 27“ a jemné QHD rozlíšenie zaistia kvalitné zobrazenie celého obsahu. Displej sa navyše pýši 165 Hz obnovovacou rýchlosťou a podporuje obľúbené režimy NVIDIA G-SYNC aj AMD FreeSync.



Jemné QHD rozlíšenie

Používatelia herného LCD monitora Samsung Odyssey G5 budú úplne nadšení z použitého QHD rozlíšenia, ktoré dodáva obrazu ďalší stupeň kvality. S viac pixelmi a väčšou hĺbkou obrazu budú hry oproti minulosti oveľa bližšie realite. Okrem hráčov však nemožno zabudnúť ani na kóderov a programátorov, ktorým môže priniesť pohodlnejšie prechádzanie kódu čerstvý vietor do plachiet efektivity práce.



Miliarda farieb s HDR10

Gaming monitor Samsung Odyssey G5 vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény živšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie s hlbokými a jasnými farbami pre špičkovú viditeľnosť za akejkoľvek situácie.




Samsung Odyssey G5 reaguje v reálnom čase

Technológia AMD Radeon FreeSync garantuje výnimočne plynulé, rýchle a akčné hranie bez rušivých lagov. Dynamická obnovovacia frekvencia až 165 Hz zaistí aj pre tie najnáročnejšie akčné scény dokonale čisté hranie bez jediného trhnutia.



Dokonale hladký zážitok

Technológia G-Sync Compatible synchronizuje hráčsky LCD monitor Samsung Odyssey G5 s grafickou kartou, a tým eliminuje trhanie, obrazové neduhy a jeho oneskorenie. Rýchle akcie a komplexné herné scény tak budú úplne stabilné.



Multifunkčný ergonomický stojan je pýchou PC monitora Samsung Odyssey G5

Umiestnite herný PC monitor Samsung Samsung Odyssey G5 tak, aby ste dosiahli optimálneho pohodlia. Bezokrajový dizajn, kompatibilita so štandardom VESA a rôzne možnosti naklonenia, otočenia a sklopenia umožňujú umiestniť monitor do akéhokoľvek prostredia. Vďaka kvalitnému stojanu a malej hĺbke navyše zaberá menej miesta na stole, čím zaisťuje čistý a úhľadný priestor.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Typ pripojenia
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, HDR, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!
Funkcie
Flicker-free, Filter modrého svetla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
61,4 cm Hotovo!
Výška
57,1 cm Hotovo!
Hĺbka
24,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
33 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
50 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky FreeSync monitory
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den jaká je hmotnost monitoru bez stojánku?

Dobrý den, pořídil jsem si tento monitor jako hlavní a starý monitor jsem nastavil jako vedlejší ve windowsech. Problém nastává, když probudím PC ze spánku, tak se probudí pouze ten vedlejší monitor(HDMI), naběhne na něm lock screen a hlavní monitor(Display Port) musím manuálně zapnout, aby se to pak přehodilo na něj. V nastavení monitoru(Sams. G5) je automatické vypnutí vypnuté. Nevíte co s tím? Myslíte, že by bylo potřeba nastavit BIOS aby se rozbíhal na Display portu místo na hdmi?

G sync?

Dobry den, pripevnuje se stojan k monitoru srouby? A jsou pripadne soucasti baleni? Dekuji

Dobrý deň, je možné monitor upevniť na rameno ? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, má tento monitor opravdu IPS panel (o jaký model monitoru se případně jedná) nebo se jedná o VA panel a tedy model Odyssey G55A. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Potřebuji se zeptat, jestli tento monitor má G-sync. Totiž v popisu máte že ano, ale v parametrech máte že má jen free Sync. Monitor: https://m.alza.cz/27-samsung-odyssey-g5-d6540749.htm

Dobrý den chci se zeptat zdali se monitor hodí k ps5 a zvládne 2k rozlišení při 120hz přes HDMI 2.0 Děkuji za odpověď

Dobrý den, zvažuji koupi tohoto monitoru, ale nejsem si jistý, jestli můj PC uněj utáhne náročnější hry na rozlišení QHD 2560 × 1440. CPU: AMD Ryzen 5 2600 z. deska: ASUS PRIME B450-PLUS zdroj: Be quiet! System Power 9 s, 600W skříň: Phanteks Eclipse P350X Děkuji

Dobrý den, prosím o rozměry výšky nohy a jestli se dá s výškou monitoru sjet dolů na 51,5 cm. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k 27" Samsung Odyssey G5
Príslušenstvo pre 27" Samsung Odyssey G5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung Odyssey G5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung Odyssey G5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung Odyssey G5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Samsung Odyssey G5.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií