Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27 "Samsung S27E591C

Zobraziť katalóg
27 "Samsung S27E591C
5 9 hodnotení
LCD monitor VA LED, prehnutý, 3000: 1, 350cd / m2, 4ms GTG, 1920x1080, HDMI, DisplayPort, repro, slúchadlový výstup
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WH605e Produktové číslo:  LS27E591CS/EN Stránky výrobcu

27 "Samsung S27E591C

27 "Samsung S27E591C je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Vypnuté
Elegantní vzhled

Elegantný vzhľad

Lesklé čierne telo s tenkým rámčekom a stojanom v tvare "T" s kovovým vzhľadom robí z monitora elegantný doplnok pre vašu domácnosť či pracovňu. Obrazovku možno navyše nakloniť v uhle 15 °.

Vypnuté
Herní režim

Herný režim

Režim upravuje kontrast obrazu a oživuje farby pre umocnenie zážitku z hrania. Navyše vďaka rýchlej dobe odozvy 4 ms môžete sledovať aj tie najrýchlejšie pohyby na obrazovke ostro a bez rozmazania.

Vypnuté
Dokonalý zážitek při sledování

Dokonalý zážitok pri sledovaní

Monitor ponúka najlepšiu zakrivenie vo svojej triede, ktoré prináša pre zrak prirodzenejšie širšie zorné pole. Vaše oči budú počas sledovania obrazovky menej namáhané. Panoramatické zakrivenie obrazu ešte viac zintenzívni zážitok nielen pri sledovaní filmov, ale aj počas práce, kedy budete mať všetko ako na dlani.

Vypnuté
Brilantní kvalita obrazu ze všech úhlů

Brilantná kvalita obrazu zo všetkých uhlov

Vďaka vysokému kontrastu a jasu monitor reprodukuje živšie a projasněnější obraz než je tomu u bežných monitorov. Výsledkom sú naozaj brilantné snímky s bohatou čiernou, dokonalú bielu as úžasne jasnými farbami pri menšom úniku svetla.


Flicker Free

Technológia Flicker Free eliminuje blikanie obrazovky, ktoré sa vyskytuje u bežných monitorov, a chráni tak váš zrak. Teraz môžete pracovať, sledovať filmy alebo hrať hry dlhšie, bez toho aby dochádzalo k únave vašich očí.


Široký uhol pohľadu

178 ° stupňový široký uhol pohľadu v horizontálnej i vertikálnej rovine umožní optimálne a pohodlné sledovanie obrazovky z ľubovoľného uhla.


Vstavané reproduktory

Pre dokonalé multimediálne využitie je monitor vybavený dvoma vstavanými 5W reproduktory s technológiou Dual Sound Engine, ktoré ponúkajú bohatý a vysoko kvalitný stereofónny zvuk.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 27 "
  • Prehnutý design
  • Full HD rozlíšenie
  • Doba odozvy 4 ms
  • Reproduktory: 2 × 5 W
  • HDMI konektor

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27 "Samsung S27E591C
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií