Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" Zowie by BenQ XL2730

Zobraziť katalóg
27" Zowie by BenQ XL2730
5 5 hodnotení
LCD monitor tmavosivý, TN, 1000: 1, 350 cd/m2, 1ms GTG, WQHD 2560x1440, 144Hz, DVI, 2x HDMI, 4x USB, VGA, Display Port, pivot, VESA, Flicker-Free, Low Blue Light
Kód:  WTZ025d Produktové číslo:  9H.LEVLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Zowie by BenQ XL2730

ZOWIE by BenQ XL2730 je profesionálny 27 palcový monitor s WQHD rozlíšením 2560 x 1440 s vysokou obnovovacou frekvenciou 144Hz, ultranízkou odozvou 1 ms a veľkým množstvom herných funkcií a technológií. Je oficiálnym monitorom najväčších svetových eSport turnajov a veľmi obľúbený monitor profesionálnych hráčov a tímov.

Ponúka špeciálne funkcie na vylepšenie obrazu - Black Equalizer upravujúci kontrast tmavých a svetlých miest, a špeciálne navrhnutý rámček, Motion Blur Reduction, Display Mode, Smart Scaling a ďalšie. Jednoduchú orientáciu v menu a voľbe režimov uľahčí dodávaný ovládač S Switch.

Zdá sa vám obraz hry príliš sýty alebo naopak? Vyhovuje vám na každú hru iná teplota farieb? Pár kliknutí a všetko je napravené, vďaka funkcii Color Vibrance.

Moderný dizajn monitora reprezentuje ergonómia a špeciálne vychytávky. Ponúka presné nastavenie výšky až v 14-tich úrovniach, náklon i otočenie obrazovky. Svoje nastavenie sledujete na pohyblivých značkách. Monitor vo svojom tele skrýva tiež užitočný zaťahovací háčik, ktorý poslúži na jednoduché uloženie i prístup k slúchadlám.

Nechýba tradičná BenQ technológia na ochranu zraku hráčov, zníženie ich únavy a maximalizujúca pozornosť - Flicker-free a Low Blue Light

Monitor ZOWIE by BenQ XL2730 pripojíte pomocou DisplayPort, HDMI, DVI a VGA


144 Hz pre maximálnu plynulosť

Vysoká obnovovacia frekvencia 144 Hz monitora ZOWIE by BenQ umocní zážitok z hrania. Plynulý obraz bez rozmazania, "duchov" pocítite v akejkoľvek hre a najmä potom pri rýchlej akcii v FPS hrách. 

Optimalizujte farby monitora

Funkcia Color Vibrance poskytuje flexibilitu pri voľbe farebného výkonu. Prostredníctvom 20 úrovní nastavenia Color Vibrance môžete uspokojiť špeciálne požiadavky na zobrazenie a preferencie pre všetky typy hrania hier.

Black Equalizer - Objavte skrytých nepriateľov

Už nikdy sa nestaňte obeťou zbabelého Campera v temnom zákutí. Technológia Black Equalizer zvyšuje viditeľnosť v tmavých scénach, bez toho aby došlo k nadmernému presvetleniu svetlých oblastí.

Herné režimy pre vylepšené herné zážitky

Každá hra má svoje vlastné optimálne nastavenie. Každý monitor rady XL sme vybavili množstvom nastavení. Do týchto herných režimov sa môžete ľahko prepnúť dotykom tlačidla rýchlej voľby.

Minimalizujte vizuálne rušenie

Koncentrácia je pri profesionálnych e-Sportoch, ale aj pri bežných hráčoch kľúčovým faktorom. Rámček LCD radu XL bol špeciálne navrhnutý na redukciu odrazov svetla od obrazovky, takže sa môžete sústrediť na hru.

Flicker-free - Pohodlie na dlhé hranie hier

Teraz môžete dlhé hodiny trénovať, aby ste sa stali najlepšími hráčmi.

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.

vypnuté
BenQ Low Blue Light

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.

Prispôsobte si monitor

Výškovo nastaviteľný stojan možno ovládať jednoduchým jedným prstom, takže môžete ľahko nastaviť výšku monitora pre vami preferovaný pozorovací uhol a maximalizovať tak pohodlie.

Ľahký prístup na nastavenia pre rôzne scenáre

Rôzne scenáre použitia vyžadujú rôzne nastavenia zobrazenia. Prepínač S Switch je navrhnutý pre ľahký prístup k nastaveniu a prepínaniu medzi uloženými režimami. Či už sledujete video, čítate text, surfujete alebo hráte hry, prepínanie medzi predvoľbami a navigácia v menu je vždy hračkou.

Celosvetovo používaný najlepšími hráčmi na profesionálnych eSport turnajoch


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje tento monitor 3D napr pri sledovani filmov,a este jedna vec tento monitor je 4K hdr a je kompatibilny z xboxom one s?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli tento monitor má vestavěný reproduktory?

Dobrý den, da se ten to monitor používat jako televize? da se k němu připojit setopbox?

prosim vas ide ten monitor na 144Hz,pri 2560x1440 rozl pri hociktorej graf karte ktora je dostatočne vikonna,ja chcem kupit XFX Radeon RX 480 Custom Backplate OC 8GB DDR5 chcem to na hry samozrejme

Mám grafickou kartu MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G a hledám kvalitní monitor na hry. Neumím se rozhodnout mezi 27" Dell S2716DG a 27" Zowie by BenQ XL2730. Děkuji za radu.

Dobrý den, koupil jsem si u Vás tento monitor a mám problém ho rozjet na 144hz, monitor mám zapojený přes DVI a jede na HD rozlišení se 120hz. Grafiku mám AMD Radeon HD 7970 3GB. Při zapojení přes Displayport jede pouze na 60hz (grafika má příjem pouze na miniDisplayport). Můžete mi doporučit nějaký kabel, který mi bude podporovat rozlišení 2560x1440 a 144hz. Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych vedět,který z těchto dvou monitorů bude lepší a vhodnější na hraní FPS s kvalitní kartou od Nvidia. 27" Dell S2716DG ,nebo 27" Zowie By Benq XL2730 ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento monitor kompatibilní s grafickými kartami od společnosti Nvidia? Děkuji

Diskusia a poradňa k 27" Zowie by BenQ XL2730
Príslušenstvo pre 27" Zowie by BenQ XL2730 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Zowie by BenQ XL2730. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Zowie by BenQ XL2730. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Zowie by BenQ XL2730. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Zowie by BenQ XL2730.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií