Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

28" Acer B286HKymjdpprz UHD 4K

Zobraziť katalóg
28" Acer B286HKymjdpprz UHD 4K
5 4 hodnotení
LCD monitor tmavo šedý, UHD 4K LED panel, 100000000:1, 300cd/m2, 1ms, 3840x2160, DVI, HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.0, TCO 6.0, pivot, reproduktory
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  WO097j Produktové číslo:  UM.PB6EE.009
28" Acer B286HKymjdpprz UHD 4K 466,62 € Rozbalené

28" Acer B286HKymjdpprz UHD 4K

28" Acer B286HKymjdpprz UHD 4K je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
nvidia G-Sync

Štvornásobné Full HD rozlíšenie

Špeciálny rad monitorov Acer B6 kombinuje profesionálny štýl s ergonomickým dizajnom, tak aby monitory vyhovověly vo všetkých prostrediach a všetkým požiadavkám na zobrazenie Ultra HD (4K2K) - (štvornásobné rozlíšenie Full HD). Rozlíšenie poskytuje úžasný obraz, ktorý je ostrejší, vysoko kvalitné a vytvára vynikajúce vizuálny zážitok pre každého užívateľa.

viac informácií
sRGB

vierohodné farby

sRGB je predvolený farebný priestor, ktorý definuje farebnosť červenej, zelenej a modrej (RGB) farby, vernosť a pestrosť výsledných farieb a ich farebných odtieňov. sRGB farebný priestor je určený a navrhnutý pre prehliadanie, ktoré je typické pre domáce a kancelárske podmienky, väčšinu prehliadačov, LCD monitorov, tlačiarní a digitálnych prístrojov. Monitory Acer radu B6 sú 100% kompatibilné s sRGB farebným priestorom, a preto zobrazujú skutočné a prirodzené farby zladené naprieč aplikáciami a pre tlač.

viac informácií
Úžasné zobrazení

všestranné zobrazenie

Acer 6-axis color adjustment je technológia, ktorá prináša výkonný nástroj pre vylepšenie farieb a zaistenie pozoruhodné kvality obrazu. S touto technológiou môžu monitory od spoločnosti Acer rýchlo zmeniť charakteristiku obrazu tak, aby bola vhodná pre zobrazovanie konkrétneho obsahu.

viac informácií
Redukce odlesků

redukcia odleskov

Technológia ComfyView bola vyvinutá pre redukciu odleskov - panel s matným povrchom znižuje odrazy okolitých zdrojov svetla.

Šetrný k vašim očím

Šetrný k vašim očiam

Acer Low Dimming má zasa za úlohu napomôcť k nižšej únave očí pri práci pri zložitých svetelných podmienkach. Umožňuje nastaviť ako minimum 15% jasu pri nízkej úrovňou okolitého osvetlenia a znižuje tak namáhanie očí. Minimálna úroveň jasu pri štandardných monitorov pritom začína na 30%.

viac informácií
Super Sharpness

super Sharpness

Super Sharpness technológia zlepšuje ostrosť detajlů a optimalizuje kvalitu obrazu vytvoreného v nižšom rozlíšení pri jeho zobrazenie vo väčšom rozlíšení.

Minimální doba odezvy

Minimálna doba odozvy

Doba odozvy 28 "monitora Acer B286HKymjdpprz je 1ms GtG. Pre pripojenie je možné použiť DisplayPort, ktorý prenáša video signály až vo 4K UHD rozlíšení, miniDP, HDMI (MHL) a DVI. Vo výbave potom sú 2x2W reproduktory a štvorportový hub s USB 3.0. Majitelia mobilných telefónov alebo tabletov môžu oceniť rozhranie HDMI s MHL, vďaka ktorému je možné zobraziť obsah pripojeného zariadenia na veľkej obrazovke monitora a zároveň toto zařízenení dobíjať.

viac informácií
Multifunkční stojan

Multifunkčný stojan

Multifunkčný stojan ErgoStand umožňuje náklon obrazovky od -5 ° do 35 ° a zaistí tak možnosť nastaviť najlepšie pozorovací uhol. Základňu je možné otočiť o 120 ° na stranu. Meniť je možné aj výšku umiestnenia obrazovky až do 150 mm pre optimálny komfort pri sledovaní obrazu. A nechýba ani možnosť otočenia obrazovky na výšku, čím možno získať novú perspektívu pri sledovaní obrazu.

viac informácií
Funkce obraz v obraze

Funkcia obraz v obraze

Výbavu monitora dopĺňajú funkcie obraz v obraze (PiP) a obraz vedľa obrazu (PbP). Je tak možné pripojiť k monitoru ďalšie zariadenia, napríklad tablet alebo smartphone, a na jednej obrazovke sledovať súčasne obraz z dvoch zdrojov video signálu.


vlastnosti:

  • Displej v uhlopriečke 28 "(71 cm)
  • Ultra HD rozlíšenie pre 4-násobok detaily
  • 1ms odozva GTG pre ostrosť dynamických scén
  • 4 obrazové vstupy
  • Stojan s výskyte nastavením a pivotom
  • panel Comfyview
  • 4portový húb s vysokorýchlostným USB 3.0

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 28" Acer B286HKymjdpprz UHD 4K
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií