Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

28" iiyama G-Master GB2888UHSU

Zobraziť katalóg
28" iiyama G-Master GB2888UHSU
4,7 9 hodnotení
LCD monitor 4K Ulta HD 3840x2160, TN, LED, 1ms, 300cd/m2, 1000:1, 3x HDMI, 3x USB, DisplayPort, D-SUB(VGA), FreeSync, Pivot, VESA, repro 2x 3W, záruka 3 roky
Kód:  WA840t8 Produktové číslo:  GB2888UHSU-B1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28" iiyama G-Master GB2888UHSU


vypnuté
iiyama G-Master GB2888UHSU

4K herný monitor

Objavte krásy herného sveta so špičkovým monitorom Gold Phoenix, ktorý je nabitý najnovšími technológiami. Krásny, štýlový a 28-palcový monitor ponúka 4K rozlíšenie, s ktorým vám už nič neunikne. Vyskúšajte úplne novú úroveň zobrazovania a posuňte vaše hranie do úplne inej dimenzie. Monitor G-Master Gold Phoenix GB2888UHSU-B1 sa stane neoddeliteľnou súčasťou cesty za vaším víťazstvom.


Vysoké rozlíšenie a bleskurýchla odozva

Rozlíšenie UHD - 3840 × 2160 obrazových bodov ponúka obrovský priestor so zobrazovanou plochou, ktorá je 4-krát väčšia ako pracovný priestor s rozlíšením Full HD. Veľmi vysoká hodnota DPI umožňuje monitoru zobraziť neuveriteľne ostrý a čistý obraz. Rýchla doba odozvy, ktorá v tomto prípade predstavuje 1 ms, je kľúčom k veľmi plynulé hre. Navyše výrazne znižuje výskyt tieňov a rozmazanie.

vypnuté
iiyama G-Master GB2888UHSU

vypnuté
iiyama G-Master GB2888UHSU

Black tuner a FreeSync

Funkcia FreeSync dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky s frekvenciou vášho obsahu, čím sa minimalizuje latencia vstupu a výrazne sa znižuje zadrhávanie obrazu počas hrania. Nastavte si jas a tmavé odtiene prostredníctvom Black tunera, ktorý poskytuje vyšší výkon zobrazenia v zatienených oblastiach a pomáha odhaliť nepriateľov skôr.


Skvelá výbava

Medzi vstupmi nájdete okrem štandardného VGA (D-SUB) konektora aj HDMI s podporou MHL alebo DisplayPort. Hráte s priateľmi? Použite integrované vysokokvalitné reproduktory. Nechcete byť rušení? Pripojte slúchadlá do slúchadlovej zásuvky a zapnite hlasitosť.

vypnuté
iiyama G-Master GB2888UHSU

Kľúčové vlastnosti

  • LED podsvietenie a nízka spotreba
  • FreeSync technológia eliminujúca trhanie obrazu
  • 4K UHD rozlíšenie
  • VESA kompatibilný (100 × 100 mm)
  • Výstup na slúchadlá
  • Integrované reproduktory
  • HDMI s podporou MHL

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když se odívám na rozměry displeje, tak je poměr 16:8,7. není potom obraz zdeformovaný? Narazil jsem na tento problém u X2888HS, kde obraz zdeformovaný byl.

Je to v jinych farbach?

Je to v jinych farbach?

Dobrý den kolik má hz ?

Dobrý den, zvažuji koupi tohoto monitoru ke svému PS4 PRO. Budu moci na tomto monitoru využívat 4K v rámci PS4 PRO na plno? Vím, že u TV je nutné aby podporovala HDR. U žádného herního monitoru jsem funkci HDR nenašel. Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, lze freesync vypnout nebo je stabilně zapnut?

Diskusia a poradňa k 28" iiyama G-Master GB2888UHSU
Príslušenstvo pre 28" iiyama G-Master GB2888UHSU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" iiyama G-Master Gold Phoenix GB2888UHSU-B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" iiyama G-Master Gold Phoenix GB2888UHSU-B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" iiyama G-Master Gold Phoenix GB2888UHSU-B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 28" iiyama G-Master Gold Phoenix GB2888UHSU-B1.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií