Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

28 "LG 28MT47DC

Zobraziť katalóg
28 "LG 28MT47DC
LCD monitor VA, 5M: 1, 200cd / m2, 5ms, HD Ready 1366x768, DVB-T / C tuner, 6bit + FRC, True Color, HDMI, scart, USB, CI, repro 2x 5W, hotelový mód, USB cloning, energ. trieda A
Kód:  WK060a1ic2 Produktové číslo:  28MT47DC-PZ.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28 "LG 28MT47DC

S televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Využite monitor ako klasickú televíziu či ako monitor k počítaču. Na výber máte aj zariadenia so SCART. Jeho pýchou je vysoko kvalitný panel VA s podsvietením pomocou LED diód, preto tešte na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Čakajte teda nádherný obraz za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia.

kľúčové vlastnosti

  • VA pre verné vykreslenie farieb
  • Rovnaká kvalita obrazu pri pohlede z uhla
  • Pripojíte širokú paletu zdrojov
  • Príjem televízneho vysielania DVB-T / C
  • Hlasné stereo reproduktory (2x 5 W)

Všetko v jednom

Aby bolo sledovanie dokonalé, nemôžu chýbať vstavané stereo reproduktory s nadštandardným výkonom 2x 5 W, teda nie je nutné dokupovať ďalšie. Poteší celá rada vstupných rozhraní, medzi ktorými je možné nájsť HDMI či SCART. To všetko v slušnom prevedení s ladnými krivkami.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jetli je k LCD monitorům, které mají zabudovaný TV-TUNER dodáváno dálkové ovládání. Nikde tuhle inforamci nemůžu najít. Jde mi o to sehnat slušný monitor s dobrou obnovovací frekvencí (aby se dal použít i na nějakou hru) a zároveň aby mi to fungovalo jako sekundární TV pro dítě do pokoje. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k 28 "LG 28MT47DC
Príslušenstvo pre 28 "LG 28MT47DC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" LG 28MT47DC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28 "LG 28MT47DC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28 "LG 28MT47DC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 28 "LG 28MT47DC.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií