PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

28'' LG 28MT49S

Zobraziť katalóg
28'' LG 28MT49S
5 1 hodnotení
LCD monitor HD Ready 1366 × 768, IPS, 16:9, 8ms, 250cd/m2, kontrast 1000 : 1, HDMI 1.4 a staršie, Kompozitný a Komponentný, VESA, repro
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WK060a1id6 Produktové číslo:  28MT49S-PZ.AEU Stránky výrobcu

28'' LG 28MT49S

28'' LG 28MT49S je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

S televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Využite LG 28MT49S ako monitor k počítaču či ako chytrú televíziu s tunerom DVB-S2/C/T2 H.265/HEVC a prístupom k obsahu cez dátovú sieť LAN alebo WiFi. Pýchou je kvalitný panel IPS s LED podsvietením, ktorý zabezpečuje verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Čakajte nádherný obraz v každej situácii. Filmový režim sa postará o navodenie správnej atmosféry detailným vykreslením, zatiaľ čo herný režim pustí signál čo najskôr ku vám.

Kľúčové vlastnosti TV monitora LG 28MT49S

  • Smart monitor s HD rozlíšením na 28" obrazovke
  • Príjem televízneho vysielania DVB-S2/C/T2 H.265/HEVC
  • IPS panel pre verné vykreslenie farieb
  • Rovnaká kvalita obrazu pri pohľade z uhla
  • Pripojíte širokú paletu zdrojov
  • Obsah z internetu cez káblové pripojenie LAN či bezdrôtovo cez WiFi
  • Zrkadlenie displeja smartfónu alebo tabletu (WiDi a Miracast)
  • Režim pre hranie hier i sledovanie filmov
  • USB konektor pre prehrávanie multimédií z externého disku
  • Hlasné stereo reproduktory (2 × 5 W)

PC monitor aj televízia v jednom

Aby bolo sledovanie dokonalé, sú v monitore LG 28MT49S vstavané stereo reproduktory s nadštandardným výkonom 2 × 5 W, teda nie je nutné dokupovať ďalšie. Poteší celý rad vstupných rozhraní, medzi ktorými je možné nájsť napríklad digitálnu dvojicu HDMI pre pripojenie herných konzol alebo PC. Nesmie chýbať ani USB pre jednoduché prehrávanie filmových trhákov. To všetko v slušnom vyhotovení s ladnými krivkami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento monitor tuner DVB-T2 - HEVC? V popisu je to uvedeno, nicméně ve filtru v levém sloupci dle typu tuneru při zaškrtnutí DVB-T2 - HEVC se tento nezobrazí. Děkuji.

Proč už se nevyrábí FHD DVB T2 monitory ? Potřeboval bych 27 ve FHD s DVB-T2 ,nevíte jestli se plánuje výroba podobného zařízení 1366x768 (HD) je v dnešní době nepostačující.

Dobrý den, má monitor vestavěnou anténu, případně je možné k němu nějakou připojit ? A ještě se chci zeptat, zda v případě poruchy tuneru bude dále fungovat jako prostý monitor. Děkuji

dobrý den, dá se tento monitor zavěsit na stěnu ?

Príslušenstvo pre 28'' LG 28MT49S
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií