PET Rapture

28" Samsung Odyssey G7

Zobraziť katalóg
28" Samsung Odyssey G7
4,1 8 hodnotení
LCD monitor 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9, 1 ms, 144Hz, FreeSync, HDR, 400 cd/m2, kontrast 1000:1, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WH605e20 Produktové číslo:  LS28AG700NUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28" Samsung Odyssey G7


Vynikajúci herný 4K monitor Samsung Odyssey G7 so 144 MHz frekvenciou

Exkluzívny herný monitor Samsung Odyssey G7 vám ponúkne úplne pohlcujúci zážitok pri hraní tých najväčších bômb. Uhlopriečka s veľkosťou 28" a jemné UHD rozlíšenie zaistí kvalitné zobrazenie celého obsahu. Gamerský monitor má displej, ktorý sa navyše pýši 144 Hz obnovovacou rýchlosťou a podporuje obľúbené režimy NVIDIA G-SYNC aj AMD FreeSync.



Monitor herný Samsung Odyssey G7 ponúkne žiadané 4K rozlíšenie

Hráči používajúci monitor herný Samsung Odyssey G7 budú úplne nadšení z použitého 4K rozlíšenia, ktoré dodáva obrazu ďalší stupeň kvality. S viac pixelmi a väčšou hĺbkou obrazu budú hry oproti minulosti realite oveľa bližšie. Okrem hráčov však nemožno zabudnúť ani na kóderov a programátorov, ktorým môže priniesť pohodlnejšie prechádzanie kódu čerstvý vietor do plachiet efektivity práce.



Gaming monitor Samsung Odyssey G7 s miliardou farieb s HDR10

Gaming monitor Samsung Odyssey G7 vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény žiarivejšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie s hlbokými a jasnými farbami pre špičkovú viditeľnosť v akejkoľvek situácii.




Herný monitor Samsung Odyssey G7 reaguje v reálnom čase

Technológia AMD Radeon FreeSync, ktorou disponuje herný monitor Samsung, garantuje výnimočne plynulé, rýchle a akčné hranie bez rušivých lagov. Dynamická obnovovacia frekvencia až 144 Hz zaistí aj pre tie najnáročnejšie scény dokonale čisté hranie bez jediného šklbnutia.



4K monitor Samsung pre dokonale hladký zážitok

Technológia G-Sync Compatible synchronizuje monitor Samsung Odyssey G7 s grafickou kartou a tým eliminuje trhanie, obrazové duchy a jeho oneskorenie. Rýchla akcia a komplexné herné scény tak budú úplne stabilné.



Multifunkčný ergonomický stojan je pýchou monitora Samsung Odyssey G7

Umiestnite gamerský monitor Samsung Samsung Odyssey G7 tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Dizajn bez okrajov, kompatibilita so systémom VESA a rôzne možnosti nakláňania, otáčania a preklápania umožňujú umiestniť monitor do ľubovoľného prostredia. Vďaka kvalitnému stojanu a malej hĺbke navyše zaberá menej miesta na stole, čím zaisťuje čistý a úhľadný priestor.



Herný monitor s atraktívnym herným dizajnom

Obklopte sa svetlom v každej hernej scéne. Vtlačte tvár svojmu hernému priestoru s niekoľkými farebnými módmi, ktoré skoro vyskočia z obrazovky priamo do vašej reality. Technológia CoreSync dokáže zjednotiť farby na obrazovke s podsvietením monitora a zabezpečiť vám zážitok, v ktorom sa herný svet mieša s reálnym.


Displej gaming monitora Samsung Odyssey G7 dokáže automatické prepínanie zdrojov

Vďaka funkcii Automatického prepínania zdrojov deteguje gaming monitor nové zariadenia v momente, keď sú pripojené, a zobrazí náležitý signál. Správny vstup v ponuke už hľadať nemusíte. Samotný herný monitor Samsung Odyssey G7 podporuje pripojenie obrazu cez DisplayPort 1.4 a 2× HDMI 2.1.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
28" (71,12 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
28" (71,12 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
144 Hz Hotovo!
Odozva
1 ms Hotovo!
Maximálny jas
400 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 3.2 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!
Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free, Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
63,7 cm Hotovo!
Výška
57,5 cm Hotovo!
Hĺbka
24,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
33 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
50 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je k tomuto monitoru v balení display port a hdmi kabel. Děkuji.

Zdravím, po připojení k pc mi nejde zvuk. Hlasitost a ovladače aktualní. Nejaká rada kde hledat ? Monitor mám připojený přes HDMI a zkoušel jsem i displayport. Hlasitost na max

Dnes jsem zakoupil a vyzvedl tento monitor. Ovšem nikde v balení nemůžu najít dálkový ovladač ?

Dobrý den, mám tento monitor Odyssey G70A a chci to propojit s xbox x - dají se s monitorem propojit reproduktory a když ano tak jaké. Děkuji

mna by zaujimalo ci ma niekto tento monitor a skusal nanom aj hry vo full hd ako to vyzera kedze sa mi nechce moc investovat do drahej grafiky ked na skoro vsetky hry mam ps5 na by som hral akurat tak cs ,warzone a podobne ci to bude moc skarede alebo to bude vyzerat jak na normalnom full hd monitore

Dobrý den, ještě by mě zajímalo jaký kabel s touto sestavou bych měl pořídit: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Verze ovladače: 511.79, Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 15.92 GB RAM,

Dobrý den chci ho pořídit k ps5 je vhodný tento monitor?

bude kompatibilné s xbox series X

Dobrý den, mám dotaz na produkt: Herní monitor 28" Samsung Odyssey G7. Moc by mě zajímalo jestli by byl tento monitor kompatibilní s touto sestavou: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, Verze ovladače: 511.79, Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 15.92 GB RAM, Děkuji za odpověď.

Dobry den, potreboval bych nejaky monitor na praci, ze ktereho me nebude bolat hlava ani oci.

12
Diskusia a poradňa k 28" Samsung Odyssey G7
Príslušenstvo pre 28" Samsung Odyssey G7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" Samsung Odyssey G7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" Samsung Odyssey G7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" Samsung Odyssey G7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 28“ Samsung Odyssey G7.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií