Rapture Rapture

29" LG 29UB55 Ultrawide

Zobraziť katalóg
29" LG 29UB55 Ultrawide
4,5 2 hodnotení
LCD monitor - IPS, 21:9, 5M:1, 250cd/m2, 5ms, 2560x1080, sRGB, 8bit, 2xHDMI, DVI, DisplayPort, repro, výškovo nastaviteľný, VESA
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK060a1j2a Produktové číslo:  29UB55-B.AEU Stránky výrobcu
29" LG 29UB55 Ultrawide 271,73 € Rozbalené

29" LG 29UB55 Ultrawide

29" LG 29UB55 Ultrawide je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Monitor s efektívnym využitím


Parametrovo perfektný a dizajnovo reprezentatívny IPS panel na ergonomickom podstavci dovoľujúci presné prispôsobenie užívateľovi aj jeho otočenie na výšku. Zobrazované rozlíšenie je konkrétne 2 560 x 1 080 bodov, teda v panoramatickom formáte 21:9. Vďaka tomu sadne najmä graficky zmýšľajúcim užívateľom, ktorí chcú vedľa seba usadiť 2 okná aj s bočnými panelmi alebo rovno pripojiť 2 zariadenia, ktoré panel zobrazí súčasne. K tomu možno plochu panelu rozdeliť až na 4 okná alebo menej okien v rôznych konfiguráciách – záleží len na vašich preferenciách.

Šetrí vaše oči


Šetrite vaše oči a nenechajte sa obmedzovať ich bolesťou pri dlhom čítaní článkov na monitore. Špeciálny režim pre čítanie automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Nič vám potom nebude brániť v pohodlnom čítaní dlhé hodiny. Okrem režimu pre čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia spoločnosti LG pre odstránenie blikania podsvietenia spôsobenej jeho intenzitou. Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie, ako dlho budete chcieť.

Maximálna výbava


Plnú, ničím nerušenú kvalitu obrazu prenesiete dvojicou digitálnych konektorov HDMI, jedným DisplayPortom alebo je v ponuke DVI. S týmto rozsiahlym arzenálom pripojíte všetko čo máte na stole aj pod ním. Plusom pre vychutnávanie vo všetkých prostrediach je flexibilný podstavec. Ten vám dovolí LCD nastaviť do správnej výšky, aby ste sa nehrbili, ale tiež si ho nakloníte alebo rovno monitor otočíte na výšku, čo je optimálne pre čítanie dlhých stránok. Hoci má orámovanie len pár milimetrov, zmestili sa do neho reproduktory so silou 2x 5 W, takže už ďalší na stole nepotrebujete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde je možné stáhnout originální software, přiložená CD nemohu přečíst, jelikož nemám CD mechaniku. Děkuji P. Adamec

Príslušenstvo pre 29" LG 29UB55 Ultrawide
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií