AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

31,5" MSI Optix AG32C

Zobraziť katalóg
31,5" MSI Optix AG32C
5 1 hodnotení
LCD monitor prehnutý, Full HD 1920×1080, VA, 16:9, 1ms, 165Hz, 250cd/m2, HDMI 1.4 a staršie, DisplayPort a DVI, flicker-free, filter modrého svetla a freesync
Kód:  WQ27o5o5t Produktové číslo:  Optix AG32C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

31,5" MSI Optix AG32C

MSI Optix AG32C, prehnutý herný monitor s obrovskou uhlopriečkou

Skúsený výrobca herných zariadení MSI tasí monitor Optix AG32C, ktorý si zamilujú všetci hráči. Vyniká vysokou obnovovacou frekvenciou 165 Hz so synchronizáciou AMD FreeSync/AdaptiveSync pre hladšie vykresľovanie pohybu, optimálnym zakrivením obrazovky 1800R a so 110 % naplnením farebného priestoru sRGB poskytuje živé farby. To je kompletný arzenál od MSI nutný pre posunutie na predné priečky bodovania aj na oddych pri filmoch a seriáloch.


MSI Optix AG32C, herný monitor

Kľúčové vlastnosti herného monitora MSI Optix AG32C

  • 31,5" uhlopriečka s Full HD rozlíšením (1 920 × 1 080 px)
  • Bez trhania a rozmazania obrazu (AMD AdaptiveSync, až 165 Hz a odozva 1 ms)
  • Najvhodnejšie zakrivenie pre ľudské oko (1800R)
  • Kvalitné farby aj pri pohľade z uhla (VA panel so 110 % sRGB, 85 % NTSC)
  • Bez nadbytočnej únavy (bez blikania a menej modrého svetla)
  • Zabudovaný FPS zameriavač a možnosť detailnej optimalizácie cez MSI Gaming Desktop

Monitor s dokonalou ergonómiou

Monitor MSI Optix AG32C používa panel so zakrivením 1800R. Toto zakrivenie je oproti 4000R alebo 3000R najviac komfortné v širokej škále činností. Nie je problém pracovať či surfovať, no pri hraní a filmoch budete úplne pohltení vnímaním veľkej plochy naraz. Ponorte sa do každého dobrodružstva a objavte novú úroveň vizuálnych zážitkov. Samozrejmosťou je výškové nastavenie monitora do ideálnej polohy tak, aby vyhovoval všetkým ergonomickým požiadavkám.


MSI Optix AG32C, 165 Hz

165 Hz obnovovacia frekvencia

Herný monitor MSI Optix AG32C je vybavený obnovovacou frekvenciou 165 Hz a časovou odozvou 1 ms VA LED panelu, ktorý má najviac prospešný efekt v rýchlo sa pohybujúcich hrách ako sú FPS, stíhačky, pretekárske hry, stratégie v reálnom čase či športy.


Široké pozorovacie uhly

Vďaka veľkému pozorovaciemu uhlu 178° budete mať vždy ideálny zážitok zo sledovania. Farby a detaily budú vždy ostré z rôznych uhlov v porovnaní s inými monitormi s menším pozorovacím uhlom.

MSI Optix AG32C, uhly

MSI Optix AG32C, Anti-Flicker

Úľava pre vaše oči

Obyčajný monitor bliká zhruba 200-krát za sekundu, čo pri dlhšom používaní zvyšuje únavu očí. Technológia MSI Anti-Flicker poskytuje pohodlný zážitok zo sledovania tým, že znižuje množstvo blikania na úplné minimum.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , prosím o info : 31.5" MSI Optix AG32C - rozměry jsou uvedeny 61 x 55 cm. prosím nejedná se o chybu ? 31.5" MSI Optix AG32CQ - stejná úhlopříčka a rozměry jsou 72 x 51 cm děkuji veli za upřesnění

Dobrý den, mám počítač s Procesorem: Procesor AMD RYZEN 7 2700X a Grafickou kartou : Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 Ti ARMOR 8G Bude tento monitor fungovat na tento PC s plnou frekvencí ? Děkuji

dobry den zakoupil jsem tento monitor a mam dotaz software jako gaming center nebo osd nefunguje je to pouze k desktopum MSi nebo existuje i software pro všechny uživatele??na strankach vyrobce nelze stahnout k tomuto modelu nic , v baleni žadny soft nebo odkaz nebyl děkuji

Dobry den Mam velky zajem o tento monitor prosim o info kdy bude možny objednat bylo psano v prosinci a ted nedostupny dekuji

Dobrý deň, Rád by som sa informoval či tento model bude fungovať s grafikami od nvidie lebo som si všimol že obn. frekvencia a odozva je zabezpečená cez synchronizáciu AMD kariet, dakujem.

Dobry den, nedavno jsem si zakoupil tento monitor a zatim vse v poradku az na lzive informace u tohoto produktu. V zadnem pripade dle vasich slov "Zabudovaný FPS zaměřovač a možnost detailní optimalizace přes MSI Gaming Desktop" Pres display nejde tuto moznost nastavit a nastaveni je dost male a pres jejich program je to to same a zadna moznost neni. Prosim o smazani klamne informace. Nebo nasmerovani k nalezeni spravneho programu.

dobrý den chcel by som sa spítat ked mám grafickú kartu značku nvidia bol by pre ten monitor problem? alebo kludne by som mohol hrat hry v 165 HZ? alebo bol by rozdiel s grafickou kartou amd vs nvidia bo som čítal že má amd FreeSync a ked má rozdiel tak aký ? DAKUJEM ZA ODPOVED.

Dobrý den, je tento monitor vhodný k propojení s PS4? Využije potenciál monitoru nebo je to zbytečně drahá varianta k PS4? Děkuji za reakci.

má HDR nic tam není napsané ?

Dobrý den. Mám zájem koupit tento monitor kdy bude skladem?

12
Diskusia a poradňa k 31,5" MSI Optix AG32C
Príslušenstvo pre 31,5" MSI Optix AG32C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 31.5" MSI Optix AG32C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 31,5-Zoll MSI Optix AG32C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 31,5-Zoll MSI Optix AG32C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 31.5 „MSI Optix AG32C.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií