Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

31" LG 31MU97Z-B

Zobraziť katalóg
31" LG 31MU97Z-B
2,8 5 hodnotení
LCD monitor 4K UHD IPS, 17:9, 1M:1, 5ms GTG, 4096x2160, 10bit, 2x HDMI, Thunderbolt, DisplayPort, USB, pivot, repro 2x 5W
Kód:  WK060a1l4 Produktové číslo:  31MU97Z-B.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

31" LG 31MU97Z-B

Zo stajne LG vyráža monitor s profesionálnym obrazom, ktorého kvality ocenia aj graficky najvyberavejší používatelia. Mimoriadne jemné rozlíšenie, nízka odozva a hlavne farby zodpovedajúce originálu. Minimalizuje rozdiely farieb v širokom farebnom gamute a farebnej teplote. Taká reprodukcia poteší nielen filmových fanúšikov a hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov videí, ktorým na ohromnej pracovnej ploche precízne zobrazí každý detail.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné farebné podanie (99,5 % sRGB) + 10 bitová hĺbka farieb
  • Ostrosť do najmenších detailov (Ultra HD)
  • Nemenná kvalita zobrazenia pri pohľade z uhla (IPS)
  • Funkcia Pivot - možnosť otočenia na výšku
  • Vynikajúce integrované reproduktory
  • 2× Thunderbolt 2 - vhodné pre prácu so systémami Mac

Nevídaný obraz

Displej pokrýva 99,5 % štandardu sRGB, a tak sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Obraz bude presne taký, ako jeho autori zamýšľali. IPS panel dosahuje minimálne zmeny v teplote farieb pri pohľade z ostrého uhla. Nádherný obraz si vďaku tomu budete môcť užiť v každej situácii. Okrem širokého zorného uhla má antireflexný poťah minimalizujúci odrazy, aby vás naozaj nič nerušilo.

Efektívne využitie

Monitor je vybavený celou škálou pokročilých funkcií, z ktorých je nutné vyzdvihnúť Dual Color Space. Táto skvelá technológia dokáže reprodukovať dva úplne iné farebné režimy na jednej obrazovke. Nepochybne tak ušetríte peniaze za obstaranie druhého monitora. K prepínaniu prednastavených farebných režimov navyše slúži dedikované tlačidlo. Na výber máte napríklad Adobe RGB, sRGB, Reader alebo DICOM. Skrátka ideálny displej určený k profesionálnemu nasadeniu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Alza nic?

Koupil jsem k Macbook Air ale po připojení přes Thunderbolt porty nefunguje na monitoru zvuk. Obraz a Daisy Chain funguje. Po připojení dalších periferií do USB monitoru fungují a komunikují s Macbook Air bez problémů. OS vůbec nevidí monitor ve zvukových předvolbách. Má prosím někdo s tímto problémem zkušenosti nebo se jedná o nekompatibilitu výrobku?

Dobry den. Chcel by som sa Vas opytat aku by bola optimalna vzdialenost monitora k ociam. Dakujem

Diskusia a poradňa k 31" LG 31MU97Z-B
Príslušenstvo pre 31" LG 31MU97Z-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 31" LG 31MU97Z-B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 31" LG 31MU97Z-B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 31" LG 31MU97Z-B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 31" LG 31MU97Z-B.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií